Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/09/2014 12:28
Nie byłoby głupio mocno przycisnąć początek PP. Po Dolcanie spinka na Legię i gdyby sie udało realna szansa zaistnienia w decydujących meczach. Sezon nie jest zbytnio napięty terminowo, reprezentantów praktycznie nie mamy więc nie byłoby wielkim wyczynem radzenie sobie w lidze i PP.
nie przesadzajcie oglądałem kilka ostatnich jego meczy i nie robił rażących błędów
widać, ze się poprawił
ale jak przez lata zapracuje się na opinię to później ciężko ją poprawić :-)
Jutrzejsze spotkanie z Lechią poprowadzi nasz stary dobry znajomy...Borski...
Mozna stawiać że pokaże czerwo albo jeszcze lepiej podyktuje "jedenastkę" przeciwko nam...
Ale piszecie banały. W poprzednim sezonie Borski sędziował nam 5 meczów i w żadnym z nich nie podyktował karnego przeciwko Pogoni, ani nie dał naszemu piłkarzowi czerwonej kartki.
Wiem, że wszyscy pamiętają karnego na Dąbrowskim sprzed dwóch sezonów, ale myślę, że wyolbrzymianie tego sędziego jest przesadzone. Jest przeciętny i często robi błędy, ale nie można powiedzieć, że uwziął się na Pogoń, bo to bzdura.
Mozna stawiać że pokaże czerwo albo jeszcze lepiej podyktuje "jedenastkę" przeciwko nam...
Jak stawiasz tak przed kazdym meczem Pogoni, w ktorym sedziuje Borski to zaklady buckmacherskie lubia takich graczy jak ty.
W zeszlym sezonie sedziowal nam 5 spotkan, w ktorych nie gwizdnal zadnego karnego a jedyna czerwona byla dla Kaczmarka, z Widzewa.
Jak stawiasz tak przed kazdym meczem Pogoni, w ktorym sedziuje Borski to zaklady buckmacherskie lubia takich graczy jak ty.
W zeszlym sezonie sedziowal nam 5 spotkan, w ktorych nie gwizdnal zadnego karnego a jedyna czerwona byla dla Kaczmarka, z Widzewa.
Nie wiem czy lubią musiałbyś się ich zapytać, ale od czasu do czasu coś tam wpadnie.
Meczy naszej ligi nie ogladam z wyjątkiem Pogoni i swoją wypowiedź formułuje na podstawie tego jak gwizdał przeciwko nam.
Ale pozyjemy zobaczymy w piątek.
Pozdr
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Nie wiem czy lubią musiałbyś się ich zapytać, ale od czasu do czasu coś tam wpadnie.
Meczy naszej ligi nie ogladam z wyjątkiem Pogoni i swoją wypowiedź formułuje na podstawie tego jak gwizdał przeciwko nam.
Ale pozyjemy zobaczymy w piątek.
Pozdr
Jak widac meczow Pogoni tez zbyt uwaznie nie ogladales.
Ale piszecie banały. W poprzednim sezonie Borski sędziował nam 5 meczów i w żadnym z nich nie podyktował karnego przeciwko Pogoni, ani nie dał naszemu piłkarzowi czerwonej kartki.
Wiem, że wszyscy pamiętają karnego na Dąbrowskim sprzed dwóch sezonów, ale myślę, że wyolbrzymianie tego sędziego jest przesadzone. Jest przeciętny i często robi błędy, ale nie można powiedzieć, że uwziął się na Pogoń, bo to bzdura.
W tym sezonie gwizdał 5 meczów Pogoni, bilans 2 zw. 2 rem. 1 por. Czerwień dostał Pawłowski ze Śląska, więc nie jest źle. Oby w Gdańsku nie wyrównał na po 2 ;-)
Ostatnio edytowany przez: zuczek, 18 września 2014, 16:04 [2 raz(y)]
Ty i tylko Ty jesteś mi przeznaczona,
Ty i tylko Ty do końca moich dni
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/09/2014 00:17
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uq3lsLIJqdk
2:10 Zdaniem naszego trenera gramy w sobote. Na dodatek to przeszło przez obróbkę wideo i wrzucili na ofi. Dramat.
2:10 Zdaniem naszego trenera gramy w sobote. Na dodatek to przeszło przez obróbkę wideo i wrzucili na ofi. Dramat.
Ja pierdziele, może się po prostu pomylił, ty taki nieomylny zawsze jesteś w każdej sytuacji? Jakoś w to nie wierzę.
Ja pierdziele, może się po prostu pomylił, ty taki nieomylny zawsze jesteś w każdej sytuacji? Jakoś w to nie wierzę.
He he zaraz będzie,że to dowód,że trener nie panuje nad zespołem.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/09/2014 12:26
Wdowczyk bardzo kontrowersyjnie wciska do pierwszego składu Nunesa mimo, iż sam zainteresowany podkreślał w wywiadzie, że nie czuje się na siłach. Widocznie Darkowi powoli zaczyna się grunt pod nogami palić.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/09/2014 12:41
Mnie bardziej niepokoi wymienianie Kuna jako tego który miałby wybiec w pierwszym składzie kosztem Małeckiego. Niech w końcu 'Mały' zagra od pierwszej minuty, poczuje że trener wyraźnie na niego stawia bo dla mnie ten zawodnik daje jeszcze jakieś nadzieje a Kun nie daje żadnych. Jestem obiektywny i nie oceniam Patryka przez pryzmat jego wybryków.
Mnie bardziej niepokoi wymienianie Kuna jako tego który miałby wybiec w pierwszym składzie kosztem Małeckiego. Niech w końcu 'Mały' zagra od pierwszej minuty, poczuje że trener wyraźnie na niego stawia bo dla mnie ten zawodnik daje jeszcze jakieś nadzieje a Kun nie daje żadnych. Jestem obiektywny i nie oceniam Patryka przez pryzmat jego wybryków.
Mnie osobiście żaden z nich nie przekonuje. Szczerze powiedziawszy już wole Bąka, który jest jaki jest, ale chociaż miewa przebłyski, w przeciwieństwie do wymienionej wcześniej dwójki daje nadzieje na jakąś akcję bramkową z jego udziałem.
Radosław Janukiewicz - Adam Frączczak, Wojciech Golla, Hernani, Hubert Matynia - Shohei Okuno, Maciej Dąbrowski, Maksymilian Rogalski, Rafał Murawski, Dominik Kun - Marcin Robak.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.