Mam nadzieje ze to koniec Donalda w naszym klubie... Adama na napastnika a nie meczenie chlopaka na obronie...
no on ani jedniusienkiej piłki na prawej obronie nie zatrzymał, każda wrzutka to potecjalna utrata bramki
Edit: z Mustafy będziemy mieli pocieche, pewnie gra połowe przez kondycje, ale umiejetności 200% Ława. Rogal nam przygasł...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/07/2013 22:32
Nie wiem jakim trzeba być kretynem, żeby atakować dwiema wyprostowanymi nogami.
Mustafa bardzo obiecująco się prezentuje. Bąk był cieniem siebie z Lubina.
Na Legię nie wystarczyło, ale z taką grą górna połówka jest na pewno do osiągnięcia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/07/2013 22:39
Mecz nie najgorszy. Fajnie wyglada wymiana pilek z klepy ale czym blizej pola karnego to jest strach przed wykonczeniem. Brakuje pewnosci siebie w polu karnym np. przy strzalach dwoch Japoncow.Gra naprawde wyglada calkiem calkiem Kiedys w 60 min mozna bylo usnac...
A ty kawa teraz bedzie przez 15 stron podniecal sie bledem Adama? Wiecej z przodu zrobil pozytku niz z tylu zlego.Wystep na plus.
Absolutnie, dobry mecz, żeby nie powiedzieć bardzo dobry mecz, bo przy porażce nie można użyć takich słów, ALE jak dla mnie, Pogoń lepsza dzisiaj! Końcówka to już nie ważne, szkoda, ale brawo dla chłopaków!
Książkowy przykład kupionego meczu. Sędzie Pskit niedawno dla Weszło mówił, że korupcja to nie kwestia kasy tylko zasad, no i dziś pokazał te swoje zasady. Piękna ustawka, groziło 3:1 dla Pogoni to Pskit zrobił z tego 0:3. Legia słabiutka, Pogoń klepała ich jak chciała i zasłużyła na zwycięstwo. Dziękuję, do widzenia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/07/2013 22:58
Na początek swojego postu chciałbym pochwalić całą drużynę, gdyż zagrała dobry mecz, stwarzając dość dobre sytuacje. Lecz, nie który piłkarze o dokładności chyba tylko słyszeli (chodzi mi głównie o pierwszą połowę, gdzie była masa niedokładnych lub za mocnych zagrań).
Na plus:
- Murayama - cały mecz bardzo dobry, często przy piłce, nie boi się za dryblować, znalazł się dwa razy tam gdzie powinien, lecz niestety musi popracować nad skutecznością
- Radek Janukiewicz - robił to co do niego należało, moim zdaniem żadna bramka nie była z jego winy
- Aka - potrafi dobrze zagrać piłkę do partnera, stworzył dogodną sytuacje Donaldowi
- Mustafa - dobra zmiana, dość często przy piłce (aż do wywalenia Donalda z boiska), kilka dobrych podań, myślę, że niedługo może wychodzić w podstawowej jedenastce
Na minus:
- Donald - chyba każdy się ze mną zgodzi, nie wykorzystana dogodna sytuacja i oczywiście idiotyczna czerwona kartka
- Chałas - hałasu w polu karnym nie narobił, ani szumu, jedno dobre zagranie do Frączczaka nie przysłoni, całej niewidocznej pierwszej części spotkania
- Dąbrowski - druga bramka jest ewidentnie z jego winy, nie wiedział co się w okół jego dzieje, nie przykrył dobrze, oraz boję się o jego wyprowadzanie piłki, próba rajdów
Neutralnie:
- Golla - nie było źle, nie było najlepiej, nie jestem pewny czy przy trzeciej bramce mógł trochę lepiej upilnować Dwalishwilego
- Lewandowski - postanowiłem go dać tutaj, a chciałem do minusów, dobre wymiany zagrań z Murayamą, stara się, niestety przez faul na Koseckim (?) straciliśmy bramkę
Jak dla mnie z taką grą możemy pokonać z pół naszej ekstraklasy, a gdy poprawimy dokładność oraz skuteczność to bez problemu powinniśmy znaleźć się w grupie mistrzowskiej (czy jak to się tam nazywa?). Nie którzy jeszcze nabierają doświadczenia, Lewandowski, Golla, grają lepiej niż w zeszłym sezonie (mam nadzieję, że jeszcze będzie progres, a nie regres). Mam duże nadzieje co do tych młodych zawodników, oraz wyżej również wspomnianego Mustafy, który prezentował się dobrze.
PS. W pierwszej połowie, w naszym polu karnym była ręka (chyba Dąbrowskiego), ktoś dokładniej się temu przyjrzał?
PS2. Może być trochę niedokładności w tym co piszę, lecz mój steam czasami bardzo mocno przycinał i mogłem nie wszystko dostrzec/zobaczyć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.