Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 13:20
zobaczymy jak Ci technicy dadza sobie rade w tych warunkach, z drugiej strony ciezko zmieniac sklad przez pogode skoro trenowali pod te ustawienie personalne..
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 15:41
z racji tego ze jestem 3 lata na emigracji nie ma mnie na Pogoni mimo ze sledze caly czas ale to co kurwa sie dzieje w Szczecinie to serce kłuje naprawde..ekstraklasa zero gry zero ludzi zero flag zero klimatu..smutne..pozdro
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 16:02
Zenujace jest to, ze przy rzutach roznych nikt nie stoi przy slupku, ze Slaskiem tez tak dwie bramki stracilismy. Jakim to trzeba byc pierdolonym niedorozwojem zeby tego nie ogarnac.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 16:13
Za ta padake co oni graja to za rok na oboz do zakopanego i zpierdalac w sniegu i mrozie po gorach a nie plaza w turcji... Czlowieka krew zalewa jak sie na to patrzy
pisałem, to inni argumentowali, ze wszyscy jeżdżą. tylko ze tradycyjniue my po takich wojażach wracamy i chuja gramy. wielka smuta w Szczecinie, trzy mecze i zero goli z akcji. moze ktos sie ogarnie, ze bez normalnego napastnika nic nie zdziałamy? powinniśmy sie utrzymać, na szczescie przepaść jest zbyt duza, ale mam obawy ze za wielu punktów na wiosne to my nie ugramy.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Fakt napastników mamy jakich mamy czyli słabych ale wydaje mi się że nawet najlepszy napastnik nie zdziała wiele bez dobrych pomocników. Aka i Edi grają na alibi w ostatnich meczach. Są cieniami samych siebie. Do tego dochodzą słabi, wolni skrzydłowi i tak jest jak jest. Tylko Rogal zapierdala z tyłu i czyści co może.
Drugi rok z rzędu przeżywamy to samo piekiełko - wyjazd na cieplutkie zgrupowanie, a potem wracamy na polskie, zaśnieżona boiska i NIC nie gramy. Nie czaję tego, przecież zima nie była taka sroga, można było zostać i szlifować mankamenty w motoryce, bo jak się okazuje - Pogoń niestety nie jest dobrze przygotowana skoro taki Djousse ma ledwo siły na 60 minut. Nie chcę rozpoczynac sądu nad Skowronkiem bo zmiana trenera nie jest akurat potrzebna, ale faktem jest że ten zespół trzeba ogarnąć. Cytując klasyka - piłkarze muszą dostać w pizdę.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 16:39
Tylko pietruszka i pernis według mnie dobrze. Do pewnego czasu bardzo solidny również dąbrowski i rogalski, ale w drugiej połowie.... Żadnej akcji w której mielibyśmy chociaż 3 celne podania, jejku aż oczy bolały od patrzenia na ten brak poziomu, jakiegokolwiek...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 16:43
Trzy mecze i 6 celnych strzalow!!! Dzisiaj pierwszy celny w 80 min meczu. A mialo byc ofensywnie a tu juz nawet takiej ambicji jak w zeszlej rundzie nie widac!! Nic nie zostalo z tej druzyny z jesieni i nikt mi nie wmowi ze pogoda,pech czy cokolwiek innego. Niestety bardzo bardzo slabo to wyglada!!!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 16:48
Ja tam bym ich wszystkich już wypierdolił z miejsca. Grałbym MESĄ do końca sezonu i tyle. Śnieg mi napierdalał w twarz więc chwilami gówno widziałem, ale kurwa niby ich klepali, niby ich cisnęli, niby mieli ogromną optyczną przewagę ale i tak kopali się po czołach gdy przyszło co do czego. Łysol dramat, Aka tragedia, Edi nie lepszy. Kurwa! Pierwszy raz w tym sezonie zaczynam się martwić o to utrzymanie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.