Co Kowal robi w pierwszej11? Gość kręci bezproduktywne ķółeczka,próbuje dryblować z jednym zwodem ,który poznali już wszyscy obrońcy oraz jest poniewierany na boisku jak juniorek.Można Go wpuszczać na 10 min. w wygrywanym meczu by po mecz kręcił zabawę z kibicami.Odezwą się pewnie głosy, że Messi też jest niewysoki ale taki człowiek z takim talentem jest wyjątkiem.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/04/2019 18:54
Ja Jarka szanuje, ale już u Nas grać nie powinien. Niech się ogrywa młody. Do przerwy, były przebłyski, ale Lech konkretny. Kowalczyk też słabiutki. Podstawski, ten to dopiero ma zjazd. Kompletnie nie widoczny w ostatnich meczach, dziś to samo, występ tak anonimowy , że gdyby nie kamery to by człowiek nie wiedział że gra. Nie mamy ławki żeby połatać złe dyspozycje dnia (a może tygodni?) na tych pozycjach.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/04/2019 19:22
Ot taka klasyczna zależność, znów działa efekt nowej miotły. Tu chyba co kolejkę trzeba zmieniać trenera. A od kiedy Kosta podpisał długi kontrakt gramy chujnie aż zęby bolą. Stawiam że po sezonie już go nie będzie.
A sezon skończymy gdzieś na 9/10 miejscu w tabeli bo pewnie wylecimy poza ósemke
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Stawiam że po sezonie już go nie będzie. A sezon skończymy gdzieś na 9/10 miejscu w tabeli bo pewnie wylecimy poza ósemke
Dawno nie czytałem takich bzdur.
Widoczne niewiele czytasz. Jeśli te bzdury się urzeczywistnią wrócisz przeprosić?
Nie wierzę w coś takiego w polskich realiach jak projekt na lata. Tu trzeba cierpliwosci i stabilizacji.
A po dzisiejszej porażce mocno sobie skomplikowalismy sytuację, ale szczerze to sezon i tak dogramy już tradycyjnie i chyba nie ma różnicy czy będziemy grać o miejsca 7-8 W grupie mistrzowskiej czy 9-10 W spadkowej. To jest na dziś maksymalny potencjał tej drużyny
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.