Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/06/2012 12:28
Dzis w papierowym wydaniu Glosu Szczecinskiego jest obszerny material o Pogoni (wywiad ze Smolnym, transfery,stadion) - jesli ktos mialby mozliwosc wrzucenia skanu (strony 1 oraz 15i16 glosu) to z gory dzieki!!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/06/2012 16:35
moim zdaniem ostatnimi meczami Ława pokazał, że jednak potrafi grać i zapierdalać na boisku więc jego też bym dołączył do powyższego grona, poza tym Lewandowski jak wyzdrowieje w końcu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/06/2012 00:47
Z jednej strony spelnienie marzen, z drugiej pospolitosc skrzeczy, jak mawial klasyk. Smolny mowi o podboju ligi, ale zeby cokolwiek w niej ugrac brakuje nam "tylko":
- zespolu (poza bramka w kazdej formacji potrzebne wzmocnienia i to duze) - stadionu (myslalem, ze po awansie ten temat ruszy, a tu wciaz cisza) - tlumu kibicow (4 czy 5 tysiecy to bardzo slabo jak na nas) - pomyslu na budowe druzyny (dosyc tego zaciagu emerytow!) - kasy (nasz budzet mogl imponowac w I lidze, ale nie poziom wyzej)
Wiadomo, myslami jestesmy teraz przy meczach z eLchem czy Wisla, ale na dzis Zaglebie czy Belchatow moglyby sie okazac dla nas nie do przejscia, skoro jeszcze niedawno nie potrafilismy ograc Dolcanu, Ruchu Radzionkow albo Olimpii Grudziadz.
PS: do modow - proponuje definitywnie zamknac temat o wystepach w I lidze, wreszcie mozna!
Brakuje nam tylko "AMBICJI" i niczego innego bo 1/ kibicow mamy najlepszych w kraju - ostatnie 5 lat to potwierdzilo 2/ nawet na takim stadionie da sie zdobyc mistrza Polski 3/ Pieniadze to nie wszystko (polecam obejrzec film)
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/06/2012 08:24
Myślę że trzeba wzmocnić i odmłodzić skład ,bo mamy za dużo grajków powyżej 30 roku życia.Trzeba grajków młodszych ,ambitniejszych,takich którzy chcą błyszczeć i brylować na murawach e-klasy.W ciągu 2-3 lat można zbudować drużynę która będzie się biła o puchary.Wprowadzić do 1 zespołu paru wychowanków lub chłopaków z regionu......nie z Kamerunu czy innego murzynowa.Tacy nam zagwarantują że mecz z Lechem to jest WOJNA.Murzyny przyjeżdżają kasują sos,nóg sobie nie mają zamiaru łamać i umierać za Pogoń.Ten sezon będzie ciężki,boję się żebyśmy nie podzielili losu ŁKS ,który sobie nie poradził...Oby chłopaki zaczęli od zwycięstwa ,bo parę porażek z rzędu powali ich na kolana i tradycyjnie na stadionie zostanie 4-5 tyś. najwierniejszych.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 04/06/2012 14:01
Dobrze że dwa mecze u siebie ,pierwszy mógłby być z Lechią bo Zagłębie....Bełchatów...i kiedyś Odra Wodzis. to najbardziej nielubiane kluby przezemnie.Nie trawię tych klubów.Sześc punktów? ...nie chyba by było za piękne,raczej remis z Zagłębiem i 3 pkt z Lechią....obym się mylił i ......sześć ?...czemu nie jestem na TAK...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 04/06/2012 14:28
Ale mnie wyjazd ominie, jak będziemy grali w Poznaniu z Lechem to będę na wakacjach, jak je planowałem ostatnio to zastanawiałem się co mnie ominie w Ekstraklasie no i wyszło najgorzej, fuck!
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 04/06/2012 14:50
Wielka szkoda, że gramy z Zagłębiem na początek, bo to przeciwnik, który słabiej przyciąga niż Lechia chociażby. Poza tym Zagłębie moim zdaniem będzie czarnym koniem tych rozgrywek, tak jak Ruch w zakończonym sezonie. A szkoda byłoby przegrać na rozpoczęcie sezonu.
Nie ma co płakać, terminarz jest ok. Pierwsze 2 mecze walki o 6 pkt. i wierz mi, że jeśli pokażemy się tak jak powinniśmy będziesz miał nabity stadion. Czołówka E-klasy jest u Nas na jesień co także jest na plus. Trzeba solidnie i równo grać przez cały sezon ale już na jesień sporo roboty można odpie..dolić.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.