No właśnie, czy ktoś wie jak to właściwie jest? I kto komu za te koszulki płaci? Kontrakt z firmą Genz chyba już wygasł, bo nie ma ich nigdzie na ofi stronie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/06/2013 14:11
A czy w GB Styl nie mógłby się znaleźć ładny pasiak z herbem? Jak oni nie chcą zrobić meczówki, która nadawałaby się do kupna, to zróbmy ją sobie sami. Chętnych na pewno by nie zabrakło
A czy w GB Styl nie mógłby się znaleźć ładny pasiak z herbem? Jak oni nie chcą zrobić meczówki, która nadawałaby się do kupna, to zróbmy ją sobie sami. Chętnych na pewno by nie zabrakło
Napisałem w tej sprawie maila i czekam na odp od SKPS właśnie.
W ogóle nie zgadzam się z oceną Nolla. Taka sama nota jak dla Hernaniego? Noll był parę razy (większość ostatnich meczów rundy) najpewniejszym ogniwem defensywy i gdyby nie jego interwencje tracilibyśmy dużo więcej bramek. Sam się dziwiłem pisząc pochlebne słowa na temat jego gry mają w pamięci to jak występował na lewej stronie obrony w niższej lidze i jakie kulfony tam popełniał, ale grając na stoperze zwyczajnie tych błędów popełnia dużo mniej (na pewno mniej od reszty obrońców).
Ocena 2+ dla Kolendowicza mocno wyśrubowana, dla mnie to pewna 1-nka - nie pokazał NIC, w żadnym meczu nie pokazał się z dobrej strony na tyle, żeby zrobić jakiś szum i pomóc drużynie.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 17 czerwca 2013, 16:19 [3 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/06/2013 11:09
Nie wypada sie nie zgodzic . Noll byl zdecydowanie naszym najlepszym obrońcą .Bledy oczywiscie popelnial ale robil ich najmniej a przy okazji najwiecej czyscil.
Nie wiem natomiast co autor mial na mysli piszac , ze Dabrowski uniknal wpadek wiosna. Praktycznie co mecz popelnial przynajmniej jeden blad po ktorym momentalnie powstawalo zagrozenie pod nasza bramka.
W poniedziałek fani nie będą jednak mieli okazji do zobaczenia zawodników Dumy Pomorza w akcji, ponieważ Ci jutro będą przebywać na badaniach w popularnym IKF-ie, w jednym z kampusów Uniwersytetu Szczecińskiego.
Ocena 2+ dla Kolendowicza mocno wyśrubowana, dla mnie to 1 pewna - nie pokazał NIC, w żadnym meczu nie pokazał się z dobrej strony na tyle, żeby zrobić jakiś szum i pomóc drużynie.
W meczu z Wisłą bramka plus asysta, z Widzewem też ważna bramka (na 2:1) - to chyba wystarczająco żeby nie napisać, że zrobił NIC.
NC+ podpisało umowę z Ekstraklasa S.A. na pokazywanie meczów do sezonu 2014/2015 włącznie.
Nawet kluby mają dostać większą kasę z tego powodu w sezonie 2013/2014
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/06/2013 21:25
hahaah, jak wywnioskowałeś info , że nie będzie meczów w tv z wypowiedzi Ławy dla oficjalki to musiałeś nieźle być rozkojarzony jak słuchałeś bo on powiedział, coś w stylu: "wszyscy się cieszą z szybkiego powrotu ligi, bo teraz będzie taki okres jałowy, nawet meczów w telewizji nie będzie(...)"
hahaah, jak wywnioskowałeś info , że nie będzie meczów w tv z wypowiedzi Ławy dla oficjalki to musiałeś nieźle być rozkojarzony jak słuchałeś bo on powiedział, coś w stylu: "wszyscy się cieszą z szybkiego powrotu ligi, bo teraz będzie taki okres jałowy, nawet meczów w telewizji nie będzie(...)"
Jeżeli Bartoszowi mało meczów w TV, to proponuję mu zaciagnąć kolegów z szatni przed TV na wspólne oglądanie meczów Tahit., gdzie będą mogli się uczyć co to znaczy gryźć trawę, nie mając sił i umiejętności, ale za to całe serce ambicji. Nawet nie gryźć, a ją wpierdalać. Żeby doszło do tego, ze naszych amatorów ambicją prześcigają bezrobotni z Polinezji... Ja to nie jebie!!
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/06/2013 14:57
Mam ciągle mieszane myśli na temat czystki w Pogoni, i stawianie na młodych. Wiem , wiem starzy pokroju Kolenda , Budka , Noll się nie sprawdzili, lub za dużo szmalu brali. Ale czy samą młodzieżą coś zdziałamy? Taka sama sytuacja jest w Ruchu Chorzów gdzie członek Rady Nadzorczej, przerażony wizją klubu w nadchodzącym sezonie podał się do dymisji.
To ładnie wygląda, ale to nic innego, jak populizm. Przecież tacy młodzi potrzebują autorytetu, muszą się mieć od kogoś uczyć. Tak było z Sobiechem czy Sadlokiem. Nie można młodych ot tak rzucić na głęboką wodę, bo nagle wymyśliliśmy, że wszystko tniemy i redukujemy - stwierdza Janusz Paterman.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Wygląda to naprawdę nieciekawie zaryzykuję stwierdzenie że gdyby nie kasa z Canal+ i dotacje z miasta to ten klub podzielił by los ŁKS-u czy Polonii Warszawa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.