Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2018 09:22
Karny dla Arki wziąl się z kretyńskiego zachowania Niepsuja i Deleva. Ten pierwszy minąl się z łatwą piłką i później się zakręcił (w ogóle wczoraj kiespki mecz Niepsuja, druga bramka też jego), a później Delev po prostu wrócił i nadepnął Jurado w polu karnym - nie jestem w stanie wytłumaczyć tej interwencji. Szkoda bo wydawało się że na tamten moment mieliśmy wszystko pod kontrolą.
Interwencje Rudola wczoraj to katastrofa, ten chłopak jak wejdzie źle w mecz to potem gra na nogach z waty i każdy jego kontakt z piłką równa się groźnej sytuacji dla rywala. Zabawy m.in. Rudola, Hołoty blisko własnego pola karnego zamiast wywalić piłkę w teren do przodu też godne pożałowania.
Wczoraj zachwyczał Murawski - technicznie ten gość odstaje połowie ligi, widać za każdym razem żę on myśli na boisku i przez to łatwiej podejmuje mu się decyzje.
Ma kontrakt jeszcze na rok. Stwarza jakąś rywalizację na pozycji napastnika. Od Zwolińskiego i tak jest skuteczniejszy w wykorzystywaniu sytuacji. Szkoda, że rzadko się w nich znajdował grając dotychczas w Pogoni. Może po okresie przygotowawczym pokaże jeszcze, że potrafi strzelać dużo goli jak w lidze duńskiej. 32 lata to jeszcze nie musi być "emeryt piłkarski" z niego.
P.S. Gratuluję Pogoni utrzymania w lidze w w miarę dobrym stylu. Chociaż te tracenie goli zaraz po zdobyciu swoich jak z Arką na 1:1 i 2:2 nadal do poprawki
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2018 18:38
Jedyny dobry Duńczyk to grał w "Vabank". Ciekawi mnie po cholerę byly wlaczone jupitery. Ja wiem, ze jakies wymogi TV itp. ale te swiatlo wczoraj kompletnie nie bylo widoczne swiatlo z jupiterów. Jak by co kolwiek dawalo to pilkarze mieli by więcej niz jeden cień. Takie oswietlenie meczu chyba kosztuje gruba kase nie?
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/05/2018 21:10
Raz... Czerwona kartka z kapelusza.. Aktor Kosecki popłakałam chciaz tak naprawdę kontaktu nie było.. Dwa... Co to za kurwa jako gość komentuje ten mecz.. Pierd..pala pucuje się na Śląsk.. Buksa dostaje po łbie łokciem...walka... Panna z Wrocławia ledwie pchnieta... Brutalny faul.. Trzy... Mecz o czapkę gruszek a walka u naszych chloalkow jest!!
Raz... Czerwona kartka z kapelusza.. Aktor Kosecki popłakałam chciaz tak naprawdę kontaktu nie było.. Dwa... Co to za kurwa jako gość komentuje ten mecz.. Pierd..pala pucuje się na Śląsk.. Buksa dostaje po łbie łokciem...walka... Panna z Wrocławia ledwie pchnieta... Brutalny faul.. Trzy... Mecz o czapkę gruszek a walka u naszych chloalkow jest!!
Trzy... Mecz o czapkę gruszek a walka u naszych chloalkow jest!!
Każde miejsce w tabeli to 250.000 więcej a że jest szansa na 10. miejsce to i walczą
Też mam takie obserwacje. Powinien to na varze zweryfikować to raz, dwa kontaktu tam ja nie widziałem.
Już chciałem.ich chwalić, że pół godziny w osłabieniu bez instrukcji Kosty dowieźli 0:0. Ale biegają i walczą. Bramka to splot dziwnych zdarzeń niestety.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/05/2018 21:50
Moim zdaniem z MATYNI nigdy NIE bedzie dobrego OBROŃCY m. in. przez warunki fizyczne... on tylko na pomoc sie nadaje jak w meczu z Gornikiem, jakiś szybki rajd i dosrodkowanie albo strzał bo to potrafi... no i przynajmniej dobrze wywiazywałby sie z funcji defensywnych jako pomocnik bo tego juz by nie zapomniał...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/05/2018 21:50
Moim zdaniem z MATYNI nigdy NIE bedzie dobrego OBROŃCY m. in. przez warunki fizyczne... on tylko na pomoc sie nadaje jak w meczu z Gornikiem, jakiś szybki rajd i dosrodkowanie albo strzał bo to potrafi... no i przynajmniej dobrze wywiazywałby sie z funcji defensywnych jako pomocnik bo tego juz by nie zapomniał... Kosecki - Matynia 2-0
Też mam takie obserwacje. Powinien to na varze zweryfikować to raz, dwa kontaktu tam ja nie widziałem.
Nie panowie ,był wyrażny faul, brutalny nawet.Gdyby nie podniósł nogi do góry dostałby żółtą kartkę
[...] i przyszedł Pan i spojrzał na prace naszą, i był zadowolony, a gdy spytał o zarobki nasze, usiadł i zapłakał [...]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/05/2018 22:32
Buksa przebiegł aż ~12,5 km i miał największą lub drugą prędkość biegu w naszej drużynie, jak go ściągali to myślałem że będzie to typowy truchtający kołek, widać, że mu się chce, brawo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.