Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/06/2020 22:50
Skoro byliśmy w stanie strzelić gola i wygrać ten mecz z Maniasem w składzie, to ja jestem w stanie uwierzyć, że uda się utrzymać to trzecie miejsce i podium do końca rozgrywek Tym bardziej, że rywale do walki o podium nie są mega mocni. Cracovia z 6 porażkami z rzędu, Lech od trzech meczy bez wygranej, chimeryczny Śląsk też całymi seriami dołujący, ostatnio też nie wygrywający. Lechia i Jaga ledwo ledwo balansujące na styku wejścia do czołowej ósemki. Faworytem do podium mimo wszystko z obecną formą nie jesteśmy, ale przy szczęściu jest to realne Brawo Pogoń! Tego zwycięstwa trzeba było dzisiaj jak tlenu. Gratulacje.
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 6 czerwca 2020, 23:18 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/06/2020 17:02
Śląsk rzutem na taśmę przegrywa wyjazd z Arką i zostajemy na podium. Brawo za wczoraj Listkowski, Drygas, Nunes, Stipica. Fajnie, że Listkowski w końcu okrzepł i gra coraz lepiej. Drygas, pan piłkarz - brak słów ile znaczy dla drużyny. Turski za Maniasa w następnym meczu, tego drugiego nie ma co już testować i dawać mu szans - jest dramatyczny, porównywalny do Ciftciego. Przyznać się do złego transferu, nietrafionego zawodnika i do widzenia.
Ufff, Osemka uratowana, teraz albo plaza albo mile zaskoczenie. Tylko Maniasa juz niech nie wpuszcza i moze Matynie niech trzyma na lawce. Niech mlodzi zagraja. Takie moje zyczenia. Gratulacje za 3 punkty.
Otóż jeszcze nie, za 90minut.pl
Awans do ósemki w 29. kolejce
POGOŃ zapewni sobie awans do grupy mistrzowskiej w najbliższej kolejce, jeśli:
- nie przegra LUB - Raków nie wygra LUB - Jagiellonia przegra, a Lechia nie zremisuje z Cracovią
Na odległość śmierdzi remisem w Poznaniu .....
Wilk syty i owca cała Mam tylko nadzieję że się Kosta już wyleczył z Maniasa
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/06/2020 21:02
No i cyk, Podstawski niby coś wracał do formy i tutaj sprowadził wszystkich na ziemię. Manias i Hostika dalej parodiują grę, wszyscy się cieszmy bo jest 8-mka.
Za Michniewicza styl gry był 100 razy lepszy niż za Kosty. Dramat
Cel już osiągnięty, my nawet nie stwarzamy pozorów że gramy o coś więcej niż zwykle. Kosty po sezonie z nami już nie będzie, przyjdzie nowy trener i kolejne prozne nadzieje dla naiwnych..
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/06/2020 21:45
Wyglądamy jak jakaś 12-13 drużyna ligi, co my kurwa robimy tak wysoko w tabeli ... to świadczy tylko o tragiczności tej ligi. Dramat co dziś gramy, 2 akcje na 60 minut składne, zakończone słabymi strzalami. Manias, Hostika do odstrzału inaczej to sabotaż i granie w 9-tkę.
Może mi ktoś wyjaśnić jaki sens ma oglądanie tego czegoś? Przecież to jest gwałt na logice...
Dlatego mimo mojej długoletniej miłości do klubu, przestałem oglądać.. Szkoda mi rodziny i nie chce ze by wysłuchiwali tony epitetów które lecąz moich ust..
1. Początek sezonu WOW, transfery, WOW wygrane/remisy, WOW wysoko w tabeli. 2. Odpadnięcie z pucharu Polski w fazie przed-przed-przed wstępnej. 3. Coraz gorsza gra w lidze, byle do 8-mki. 4. 1/2 albo 3/4 sezonu - wyprzedaż garażowa, co lepsi do widzenia i opieramy skład na młodych (a nuż się trafi kolejny Piotrowski, Walukiewicz, których będzie można znowu sprzedać szybciutko z zyskiem, tak po pół roku najlepiej). 4. 8-mka w miarę pewna - puszczamy młodych (nie żebym był przeciwko) i plaża, a że przy okazji jesteśmy pośmiewiskiem ligi? 5. Koniec, miejsca 5-8 ale już przyszły sezon to na pewno będzie nasz!
Ta liga jest dramatycznie słaba i równie dobrze możemy w niedzielę ograć Lechię a potem zanotować jakaś serię wygranych i psim swędem wywalczyć top 3-4. Ale, na Boga - kim my mamy bramki strzelać? ... Naprawdę człowiek ma dość czasami tego wszystkiego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.