Bełchatów moim zdaniem grzebie tym remisem swoje szanse na utrzymanie,utrzyma sie Podbeskidzie
Raczej masz rację. Żeby było inaczej GKS musiałby wygrać w Gliwicach, a Podbeskidzie nie wygrać w Łodzi z Widzewem lub remisu GKS i porażka Podbeskidzia w ostatniej kolejce. Lepszy bezpośredni bilans ma GKS.
Bełchatów moim zdaniem grzebie tym remisem swoje szanse na utrzymanie,utrzyma sie Podbeskidzie
niestety
A mnie to cieszy, bo odobają mi się na wiosnę.. Teraz wszystko w nogach PBB..
Wygrają na Widzewie to zostają w lidze.
He,he...jak dobrze że już tylko takie rozkminki nam zostały.Teraz to i pewnie Polonia nie dojedzie do Szczecina bo nie ma już po co (sama spadła a Podbeskidziu wisi już nasz wynik z nią).
Teraz miejmy nadzieje, że żebrzący sponsorzy zajmą się tym, co do nich należy i pozwolą Wdowczykowi w spokoju zbudować zespół z tego materiału, co mamy. Myślę, że jakieś wzmocnienia przy obecnych dobrodziejach, to raczej fikcja. No chyba, że zasilą nas "zawodnicy" podobni do tego brazylijskiego pasterza, którego wyczyny na polach można zobaczyć na youtube. Największym dobrem Pogoni jest na dzień dzisiejszy trener i pozostaje tylko mieć nadzieje, że nasz manager szarlatan nie wpadnie na pomysł żeby zamienić go na jakiegoś młodego utalentowanego praktykanta z niższych lig.
Ciekawe kogo wystawi do meczu z polonią w meczu o pietruszke. Jak nie będzie Tadrowskiego i będzie na boisku Edi to Darek się pogubił.
Znów pierdolisz głupoty. Pogubił się bo co? Jesteś na treningach? Widzisz zawodników na codzień?
Może Tadrowski jest tak fatalnie przygotowany fizycznie, że nie ma siły przebiegać nawet pierwszej połowy, jest po kontuzji przecież. Tak samo niektórzy płakali, że Wdowiec nie daje szans Golli - a on dzisiaj pokazał co potrafi.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/05/2013 21:34
Co do Tadrowskiego to wydaje mi się, że jest właśnie tak jak pisze xxjarek05xx. Mając w pamięci jego występy np. w meczu z Wisłą - kiedy łapały go skurcze już w pierwszej połowie, teraz po kontuzji na pewno nie jest lepiej.
Niech przepracuje spokojnie okres przygotowawczy i według mnie możliwy pierwszy skład
niestety
niestety że Bełchatów spada, czy niestety że Podb.zostanie ? Bełchatów niech spada, ani kapki mi ich nie żal z wiadomych względów
Mimo wszystko wolę Bełchatów, piłkarsko wszystko jedno, kibicowsko to jednak wyżej niż PBB.
Z dwojga "złego" (słabego kibicowsko) chyba lepiej jednak wypada Bełchatów,ale jebać to najważniejsze,że mamy utrzymanie i oby było tylko lepiej.. jak i piłkarsko tak i kibicowsko!
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Zabraknie jednak kilku zawodnikow, kartki lub "inne wazne powody" , stad moze zagrac paru rezerwowych (juniorow ? )
Piotr Stokowiec (trener Polonii): "Po raz kolejny byliśmy świadkami ciekawego spektaklu, emocje do końca, sytuacje z obu stron. Cieszę się z postawy kibiców, którzy ładnie i licznie się z nami pożegnali. Nie zdobyliśmy tytułu, ale swoje +mistrzostwo+ wywalczyliśmy. Ze strony sportowej osiągnęliśmy maksimum tego, co mogliśmy. Jest mi miło, że udało się z drużyny wycisnąć tak dużo. Nie było łatwo w tych warunkach motywować zawodników, ale drużyna zachowała się profesjonalnie. Mam satysfakcję, że cały czas, również dzisiaj, prezentowaliśmy ofensywny futbol, graliśmy dla kibiców. Nasza postawa mogła się podobać, nawet w przegranych spotkaniach. Tosik, Wszołek i Przybecki nie zagrali z Piastem, ponieważ są kontuzjowani. Na tym zakończmy ten wątek, nie mam do żadnego z piłkarzy pretensji. W ostatnim meczu, z Pogonią w Szczecinie, wystawię skład oparty na zespole z Młodej Ekstraklasy. Jest grono młodych zawodników, którzy czekają na szansę. Jaka będzie moja przyszłość? Nie wiem, nie prowadziłem rozmów z żadnym klubem. Wciąż jestem trenerem Polonii, nie otrzymałem innych propozycji".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.