Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/02/2015 21:18
Wcale nie gramy złego spotkania, początek pod nasze dyktando, Wisła miała 1 strzał celny i zamieniła go na bramkę, nie podoba mi się gra Kamessa i Janukiewicza, Robak to jest profesor, potrafi odebrać, celnie podać, zastawić się, tylko nie zawsze partnerzy go rozumieją, Robak próbuje grać na wolne pole to Kamess stoi w miejscu. Jestem spokojny przed drugą połową, nie jest źle. Dobrze, że mamy Robaka
Dlaczego? Przy bramce bez szans, Brożka oko w oko wyjął, wolny Stilicia po drobnym rykoszecie wyjął... tylko gra nogami woła o pomstę do nieba, powinien się tym dobrze zająć, bo tyle wykopów w aut nie przystoi bramkarzowi z ekstraklasy. Najsłabiej według mnie gra Frączczak - spóźniony, nie ogarnia, zanotował chyba 4 czy 5 fauli, z czego dwa zatrzymując zawodnika, który nie był przy piłce... dobrze, że nie dostał żółtej kartki, bo wtedy mogłoby być już w ogóle nie za wesoło. Tak samo nie mamy dzisiaj skrzydeł - dobry i ten jeden zryw Danielaka przed karnym, ale ogólnie razem z Kamessem są niewidoczni, kiepscy dzisiaj w rozegraniu... dobrze, że mamy Robaka z przodu, bo bez niego nie byłoby gry w ataku. Murawski stara się, dwoi i troi, nie wychodzi mu to źle, ale jednak na pozycji "10" ma mniej miejsca i stąd więcej niecelnych zagrań. Trzeba postawić duże piwo Sadlokowi no i zapieprzać w drugiej połowie.
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/02/2015 22:13
Nie da się tego oglądać,Adam po swojemu, dno, rogal dziś beznadzieja,nunes jest tak wolny ze nie powinien grać w piłkę zawodowo. Nieźle Matynia. Powinni przegrać i grać bez kasy bo to nie jest futbol co oni pokazują...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/02/2015 22:17
Woogóle po co brał Janotę,chyba po to by przesiedział 90 min na ławce.Kun dałby chyba więcej nam na skrzydle niż Zwolak.. Pytanie mam rezerwy coś grają w ten weekend ??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.