Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/03/2020 17:31
Niestety jesteśmy w dupie tylko i wyłącznie z winy klubu. Byli ślepo przekonani do Maniasa i dopiero zaczęli na poważnie szukać, jak zaczęły się mecze i Manias pokazał co umie. Wtedy było już za późno. Niestety, ale musimy dograć sezon na tym co mamy obecnie. Trzeba liczyć, że Adam wróci w pełni do zdrowia i będzie mógł na zmianę z Cibickim grać na napastniku.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2020 05:35
Jak Drygas i Adam wrócą do zdrowia to widzę to tak: Stipica - Malec, Łasicki, Zech - Nunes/Wędrychowski, Drygas, Dąbrowski/Kozulj/Listkowski , Bartkowski/Stec - Cibicki, AF9, Spirit/Kowalczyk No chyba że Wedrychowskiego można dać na skrzydło a Cibickiego na atak. Ktoś z tej trójki młodych musi grać.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2020 10:59
Sam sie tym ludze ale liczenie na to, ze Kamil po tak dlugiej kontuzji wroci i odmieni oblicze druzyny (przynajmniej II linii) to jednak klasyczne lapanie sie brzytwy.
Podobnie z Adamem. Choc pewnie i tak w aktualnej formie i po tak dlugich przestojach bedzie lepszy niz duet kabaretowy B-M.
Niestety, jak to sie czesto powtarza, wyniki w pilce osiaga sie dzieki dlugiej lawce. A ona sie u nas juz wlasnie skonczyla i mozemy liczyc tylko na odbicie sie od dna niektorych pilkarzy z podstawowej 11.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!! www.merx.biz.pl
Dziś zgodnym rytmem biją nam Nasze serca które my Za Pogoń damy w każdy czas Czy w czas dobry, czy w czas zły Nie dla nas jest porażki smak Nie dla nas forma zła Na całe gardło krzyczmy tak Pogoń Mistrza Polski ma !
Ja cały czas mam w głębi duszy nadzieję ,że mecze się jeszcze odbędą ,może chociaż do 30 kolejki ale jednak. Ech ,jakby się dziś chciało iść na mecz,serce boli ale no cóż, tak być musi,zdrowie i życie najważniejsze.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Po sezonie już, albo już teraz, albo po tej najbliższej kolejce.
No to gasimy światła, liga zawieszona
Ja cały czas mam w głębi duszy nadzieję ,że mecze się jeszcze odbędą ,może chociaż do 30 kolejki ale jednak. Ech ,jakby się dziś chciało iść na mecz,serce boli ale no cóż, tak być musi,zdrowie i życie najważniejsze.
Też liczę, że dokończą do 30 kolejki...
Jedno serce, jeden klub... POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Też, mam taka nadzieję (ale wiadomo nadzieja ... ) Sądzę, że mecze do 30 kolejki się odbędą, może nawet w formie 3 mecze w tygodniu, ale wielce prawdopodobne, że na żywo ich nie zobaczymy. Tylko w TV jak już.
Dziś zgodnym rytmem biją nam Nasze serca które my Za Pogoń damy w każdy czas Czy w czas dobry, czy w czas zły Nie dla nas jest porażki smak Nie dla nas forma zła Na całe gardło krzyczmy tak Pogoń Mistrza Polski ma !
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2020 17:31
Przełożenie EURO jest dobrym rozwiązaniem. Rozgrywki wrócą w ciągu miesiąca i spokojnie zdąża dograć do końca czerwca. Jedyną niewiadomą będzie forma piłkarzy. Nie jestem expertem od przygotowania fizycznego ale skoro nasi piłkarze byli zajechani po obozie to (chyba?) przerwa im pomoże
Ostatnio edytowany przez: polanski93, 17 marca 2020, 17:43 [1 raz(y)]
Też, mam taka nadzieję (ale wiadomo nadzieja ... ) Sądzę, że mecze do 30 kolejki się odbędą, może nawet w formie 3 mecze w tygodniu, ale wielce prawdopodobne, że na żywo ich nie zobaczymy. Tylko w TV jak już.
i cyk zwieszone do 26 kwietnia
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/05/2020 21:08
hehe Fraczczakiem w nich i Matynia. Potrzeba wiecej plackow w tej druzynie. Tu nawet nie ma na kim pokladac nadzieji. Wygladaja jak przed wirusem. chujnia straszna.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/05/2020 21:08
Po 35 minutach oczy tak krwawią że nie obejrzę tego dziadostwa do końca. Jak dla mnie mogli nie wracać. A Kosta? Chyba zachorował bo ten skład to jest kpina przed meczem. Frączczak? Jaka to była jego wypowiedź przed meczem? Że forma to jedna wielka niewiadoma? Nie k^%$a Adaś, to że będziesz najsłabszy na boisku było pewniakiem. Matynia, Hostikka, Dąbrowski...szkoda słów. Niech pograją młodzi, kupony powchodzą, tyle dobrego z tej drużyny.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.