Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2018 18:05
Ciekawe ile przyjdzie finalnie. Komplet bez jakiś tam akcji jak bilet za free, promocji dla studenciaka, czy herbaty za darmo. Wystarczy tylko, czy aż zajebista gra Mogli sprzedawać w pakietach "Lech+Legia daje Miedź za free"
Co najważniejsze, oby się nie spalili w szatni przed meczem, bo wielokrotnie tak bywało, chociaż dla mnie przed tym meczem widać takie niedoczekanie dzisiejszego meczu, a to może dać dzisiaj dużego potrzebnego powera.
Dodatkowo my sami oczekujemy trzech punktów i może być ogień
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2018 18:22
W końcu chyba sami piłkarze czują, że są w gazie i że mogą wygrać, to już nie są mecze, gdzie tylko przeciwnik elektryzuje i dlatego jest frekwencja a nasi się boją, oni są bojowo nastawieni, wierzą w siebie, wierzą w drużyne i trenera, niech rozniosą Legie!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2018 23:17
Dawno tak pewnie nie pokonaliśmy Legii, świetny mecz z gorszą drugą połową. Niestety nerwówka w końcówce, ale remis byłby niesprawiedliwy. Legia jak to Legia, przegrywając zaczyna biegać wkoło sędziego i machać łapami. Świetny mecz kilku zawodników (co Podstawski robi czasem to jest kosmos), kolejna bramka która spokojnie może być mianowana do gola sezonu, 6 wygrana w 7 ostatnich meczach, 6 (5 miejsce ex aequo z Wisłą) ... super, kto by się spodziewał że po tak jałowym początku tak ruszymy z kopyta.
Zachowanie przy ich zejściu to pokaz wieśniactwa - kopanie murawy, mikrofonów przez Kante czy machanie łapami do kibiców przez Jędrzejczyka i nr 24 (to ten ich Portugalczyk ze środka pola?) godne pożałowania, nie ma się co dziwić że nikt smutnej legii nie lubi.
PS. Piękny widok, kiedy cały stadion ludzi i praktycznie cały stadion co chwilę śpiewa i się bawi, petarda momentami pod kątem głośności oby tak dalej!
Ostatnio edytowany przez: eF^, 9 listopada 2018, 23:27 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2018 23:30
Nic tak nie cieszy jak zwycięstwo nad tymi pajacami. Jebnięci ich piłkarze i totalnie jebnięty ich treneiro. Niech wy*****la tak jak piłkarze ległej. Brawo POGOŃ! MAMY TO!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2018 23:47
Rewelacja. Ten mecz miał dać odpowiedź na co stać ten zespół i wygląda to bardzo dobrze. Przede wszystkim taktycznie i motorycznie Legię dzisiaj zjedliśmy. Graliśmy od tyłu w sposób taki jak....hmm chyba nigdy tak nie graliśmy. Brawo dla trenera za nauczenie cierpliwości i wlanie wiary, że mogą w ten sposób budować akcję. Choć największa w tym zasługa Walukiewicza i Podstawkiego. Świetny mecz obu i właśnie dzięki nim ta piłka od tyłu chodziła elegancko. Od razu było widać różnicę jak na boisku pojawił się Rudol i już gra od tyłu kulała, więcej wybijaliśmy i Legia przejęła inicjatywę. Teraz teoretycznie łatwiejsze mecze przed nami i jest dobra okazja aby rozsiąść się w górnej części tabeli.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2018 23:56
Trener Pinto na konferencji. - Nie wiem, czemu nie pytacie o dzisiejszym mecz. - Graliśmy słabo, ale Pogoń nie zasłużyła, aby wygrać pierwszą część meczu. - Mam w szatni pięciu piłkarzy, którzy krwawią.
Gość oderwany od rzeczywistości jak cała smutna Legia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2018 00:04
Wreszcie w Pogoni przeciwko Legii nie zagrał Spodjan Obsrajewicz. Bez kompleksów, agresywnie, krótko. Zajechaliśmy Legię która była bezradna. Środek pola Drygas-Podstawski królował.
Aha, Carlitos to wieśniak.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2018 02:23
Kosta King i tyle w temacie. Nie rzucili sie na Legie na wariata, nawet balem sie, ze bedzie to mecz na nudne 0:0 i obrona Czestochowy ale wykorzystali swoje szanse a Bosniak dokonczyl dziela (nigdy juz pewnie takiej bomby nie zaliczy ale juz czas dostac rekompensate za ten wagon pecha z poczaku sezonu).
Legia nie miala prawa tego nawet zremisowac a Pan Pinto gada bzdury. Pytanie na ile Pogon ich ustawila w tym meczu a na ile Legia sama sie wylozyla. Po meczach ostatnich smiem twierdzic, ze to nie przypadek i my po prostu miazdzymy. Widac trend a nie przypadek.
Piekny moment kiedy reszta ligi musi miec kupe w gaciach przed meczami z nami bo zarty sie skonczyly i Pogon to jest k*** kon z ktorym lepiej sie nie kopac.
Zycze tylko zdrowia i jak najmniej kartek bo niestety najslabszym ogniwem jest lawka rezerwowych. Poza tym chce sie to ogladac, widac ogien, przygotowanie i efekty treningu. Jeszcze raz: Kosta King!
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!! www.merx.biz.pl
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2018 02:23
Czy tylko ja się zastanawiam jaką frekwencje przyniesie następny mecz o przedziwnej godzinie z Miedzią? Mnie to przypomina bardzo sytuację kiedy pyknęliśmy Lecha 5:1 i następny mecz w Szczecinie graliśmy z Cracovią który też był w niedziele o 13. Było wówczas ponad 10 tysięcy, ale ciężko było wyczuć jakieś większe ciśnienie o takiej porze. Dycha na Miedzi musi być, wymówek brak, możemy nawet skacowani prosto z wyra się zwlec byleby być obecni
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2018 09:55
el_presidente nie do końca z tym Kozuljem musisz mieć rację a propos jego strzałów, obejrzyj jakieś skróty z jego gier w poprzednich klubach - on ma młotek w nodze, dziwiłem się że tego nie wykorzystuje, teraz potwierdził i tym bardziej powinien z tego korzystać, gdzie w lidze 80% bramkarzy to tuzy pokroju Słowika czy Kudły
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2018 09:56
Co do frekwencji, to po tym co gra Pogoń i po atmosferze na stadionie obaw nie mam. Co prawda kompletu w najbliższych meczach może nie być ale uważam że będzie godnie. Niestety na mecz się spóźniłem i na wysokości Jasnych Błoń słychać było mecz, jestem ciekawy jak daleki był zasięg stadionu w czasie meczu? Szkoda że klatka była pusta, mecz bez gości to jednak brak "truskawki" na torcie. Doping mocno konkretny! Szkoda tylko że nie ma większej synchronizacji między Piekłem a Krytą. Gratulacje Panowie piłkarze. Kosta to chyba na następnym meczu będzie skandowany.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2018 10:12
I tak już tych podziałów między piekłem a krytą jest coraz mniej, coraz częściej cały stadion włącza się do zabawy, a już "Kto dzisiaj mecz wygrywa? POGOŃ!" było słychać koło manhatanu
Doping petarda, niektóre sektory poza młynem praktycznie całe na stojąco. Szkoda, że czasem kryta swoje a młyn swoje, ale tego się nigdy całkowicie nie wyeliminuje. Transparent bardzo estetyczny, podobał mi się motyw z podwieszeniem. Wygraliśmy u siebie z Lechem i Legią, strzelając im 5 bramek i tracąc tylko 1. Jest szansa, że na meczach grudniowych zamiast standardu typu 3-4 tys będzie 7-8 a może i 10
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2018 11:32
[cytat=eF^]Dawno tak pewnie nie pokonaliśmy Legii, świetny mecz z gorszą drugą połową. Niestety nerwówka w końcówce, ale remis byłby niesprawiedliwy. Legia jak to Legia, przegrywając zaczyna biegać wkoło sędziego i machać łapami. Świetny mecz kilku zawodników (co Podstawski robi czasem to jest kosmos), kolejna bramka która spokojnie może być mianowana do gola sezonu, 6 wygrana w 7 ostatnich meczach, 6 (5 miejsce ex aequo z Wisłą) ... super, kto by się spodziewał że po tak jałowym początku tak ruszymy z kopyta.
Zachowanie przy ich zejściu to pokaz wieśniactwa - kopanie murawy, mikrofonów przez Kante czy machanie łapami do kibiców przez Jędrzejczyka i nr 24 (to ten ich Portugalczyk ze środka pola?) godne pożałowania, nie ma się co dziwić że nikt smutnej legii nie lubi.
PS. Piękny widok, kiedy cały stadion ludzi i praktycznie cały stadion co chwilę śpiewa i się bawi, petarda momentami pod kątem głośności oby tak dalej![/c
ytat]
A propo śpiewania- 87 min , słoiki z warszaway przycisneli Pogoń dążąc do poprawy wyniku nasz młyn zamiast dopingować naszych i deprymować legie zaczyna ni z gruszki ni pietruszki intonować hymn.Mieli nadzieje ,że Boniek usłyszy,że ładnie śpiewają i da Szczecinowi mecz repy? Wszyscy przychodzimy na Twardowskiego aby dopingować POGON a nie popisywaniem się w tv ,umiejętnością odśpiewania całego hymnu.
Kurwa gościu ogarnij się - kwestionujesz wykonanie Hymnu Polski na poczet jakiegoś pokazu przed Bońkiem czy uj wie kogo Dodatkowo przez najbliższy tydzień będziesz miał więcej czasu, żeby zapoznać się z polską pisownią.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.