Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/04/2015 14:09
Prawda jest, ze wiele wskazuje, ze Czeslaw tez jest "umoczony" (slynne polaczenia do Frorbicha), natomiast ktos tu bardzo madrze napisal - Nic mu nie udowodniono
Przecież kiko napisał, że do czerwca 2016, więc wszystko gra.
Było trzeba podpisać tak jak w Bełchatowie, do zakończenia sezonu z opcją przedłużenia. Zobaczycie, że CM711 kontraktu nie wypełni.
Stolarczyk mówił, że dogadani są do czerwca przyszłego roku, a Mroczek coś tam dodawał, że kontrakt jest tak skonstruowany, że Pogoń ma się uchronić przed spadkiem. Więc, lepiej, żeby Czesiek go wypełnił ;p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Było trzeba podpisać tak jak w Bełchatowie, do zakończenia sezonu z opcją przedłużenia. Zobaczycie, że CM711 kontraktu nie wypełni.
moze zamiast narzekac na faceta zanim zaczal pracowac , dasz mu troche czasu? gdy Kocian przychodzil, kazdy myslal ze gorzej nie bedzie, a co najmniej bedzie podobnie jak za Wdowca. Teraz nikt nie ma argumentow na jakosc Kociana. Zmiana moim zdaniem spozniona, ale zdecydowanie potrzebna, po za tym nie bylo tu specjalnie w czym wybierac bo kazdy z trenerow ma juz swoja przeszlosc, w ktorej mozna sie do czegos dojebac, a czlowiek z zewnatrz mialby mega zadanie , nie znajac ligi zeby w dwa miesiace uratowac Pogon od spadku. Moze masz jakiegos kolesia na trenera do ktorego nie mozna sie dojebac? Placzesz jak stara panna nic nie wnoszac.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/04/2015 15:26
Jeśli pijesz do tego "kontraktu nie wypełni" to było stwierdzenie wysunięte na podstawie ostatnich działań zarządu i tego, że Azoty kręcą się koło Pogoni. Dla mnie w ogóle nie powinno być tematu tego gościa w Pogoni. 711 i lech. Tu nie ma porównania do Murawskiego czy Golli, bo CM711 na każdym kroku pokazuje swoją sympatię do pyr. Niedługo Piotra R. wezmą na trenera napastników... Może sobie zdobyć nawet wicemistrzostwo kraju, szacunku u mnie i tak nie zaskarbi.
Jeżeli naprawdę była delegacja kibiców na treningu ,ubranych w garnitur i różowe spodnie ........to ręce opadły . Co za czasy ....
Słuchaj jebana parówo. Jezeli tylko masz ochotę wyjasnić swoje wątpliwości z kimkolwiek obecnym na tamtym treningu (także z osobą w "różowych spodniach" albo "garniturze" daj tylko znak. A póki co sklej pizdę i siedź cicho.
Jeśli pijesz do tego "kontraktu nie wypełni" to było stwierdzenie wysunięte na podstawie ostatnich działań zarządu i tego, że Azoty kręcą się koło Pogoni. Dla mnie w ogóle nie powinno być tematu tego gościa w Pogoni. 711 i lech. Tu nie ma porównania do Murawskiego czy Golli, bo CM711 na każdym kroku pokazuje swoją sympatię do pyr. Niedługo Piotra R. wezmą na trenera napastników... Może sobie zdobyć nawet wicemistrzostwo kraju, szacunku u mnie i tak nie zaskarbi.
no to dramat dla Czesia, ze go Gonzales nie bedzie szanowal. Zapewne nie wzial pod uwage Twojego zdania. Tyle Twojego co tu postekasz.
I zeby nie bylo: ja sie nie ciesze Michniewiczem , ciesze sie odejsciem Kociana bo moim zdaniem to byla spora pomylka. A Czesio hm.. no czas pokarze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.