Akurat konsekwencja w skladzie mi sie podobala - ogolnie gra wygladala dobrze w obu pierwszych meczach, wiec nie bylo co kombinowac ze skladem. Teraz wyraznie kicha, wiec zmiany musza byc!
konsekwencja w składzie? to co wyszło z Zagłebiem nie mogło wyjść z Lechią a teraz po dokonaniu korekty na lewej stronie, zmiana Frączczaka na Pietruszkę to nie mogło wypalić wyglądało dobrze w pierwszych meczach? to Zagłębie było cienkie, a z Lechią w pierwszej połowie była taka padaka jak teraz w Gliwicach zakładam, że w 60-70 minucie zejdzie Traore i wejdzie Djousse i jeśli do tej pory nie zdobedziemy bramki to bedzie 15 minut ataku na bramkę Piasta tak jakbyśmy sobie tego zyczyli
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/08/2012 19:14
To już nawet nie chodzi o zła taktykę czy inne złe decyzje trenera, po prostu ci piłkarze są zwyczajnie ciency. 0 przyjęcia piłki, 0 wystawiania się oraz 0 prowadzenia piłki przy nodze czyli brak podstawowych piłkarskich umiejętności. Może naoglądałem się za dużo ligi mistrzów ale bardzo mnie ich gra razi w oczy.
edit. ale serio, dawać jakieś grzywny za pieprzenie takich sytuacji - przeciez to się w pale nie mieści, żeby marnować takie akcje - szczególnie na wyjeździe gdzie trafia się taka jedna na 90 minut meczu i decyduje praktycznie o wyniku
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/08/2012 19:32
Ja pierdzielę. Spalonego nam gwiżdżą choć go nie ma. Hricko obija Świerczoka a sędziowie dają piłkę im. Teraz Dąbrowski wślizgiem wygarnia piłkę, a ten gwiżdże faul. Aż byłem w szoku, że złodziej nie dał drugiego karnego jak Pietruszka się tam z kimś raz przepychał w polu karnym.
Czy tylko ja mam wrazenie,ze Hernani nie robi taki babolów jak w 1 lidze?
Bo nie robi. Trzeci mecz w którym jest bardzo pewnym punktem obrony. Dobrze się ustawia i czyści.
W ogóle środek obrony to chyba nasza najmocniejsza strona jeśli chodzi o zespół. Przynajmniej w tych trzech meczach. W poprzednim sezonie to było nie do pomyślenia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/08/2012 19:45
Brawo Radek. Kedziora pokazal, ze nie ma rownie dobrych umiejetnosci aktorskich jak i pilkarskich. Czy oni nie wiedza, ze w nastepnej kolejce nie beda mieli tak łatwo o chocby punkt?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/08/2012 19:52
Widać, że pierwszy mecz z Zagłębiem Lubin to był niestety 'wypadek przy pracy'. Ostatnie 2 mecze to już raczej to do czego przyzwyczaiła nasz I-ligowa Pogoń - czyli kopanina, chaos, żadnego składnego konstruowania akcji - jednym słowem katastrofa.
Wyjazd do Gliwic to chyba jeden z najłatwiejszych wyjazdów 'na papierze' - przegrywamy dzisiaj ze słabiutkim Piastem, po bądź co bądź poza karnym i 1-2 akcjami to Piast nam praktycznie nie zagroził.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/08/2012 19:54
Ostatni raz tak przekręcony przez sędziego czułem się na finale PP. Może i to nie był najlepszy mecz Pogoni, ale nie uważam żebyśmy zasłużyli na tą porażkę. Jebany rudy kondon.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.