Ambicja jest też wtedy, gdy dajesz z siebie wszystko. Niestety, wydaje mi się, że o niektórych nie można tego powiedzieć. Mi wystarczy tylko to, żeby starał się. A jak widze Rogalskiego, który przy naszym posiadaniu piłki chodzi za piłkarzem Górnika, to mnie krew zalewa. Jak może tego trener nie widzieć.
Pilkarze są niepowazni bo graja bez ambicji, zeby tylko odbebnic mecz. Chore. Ale jesli dalej bedzie przyzwolenie prezesów, trenera i kibicow, to nic sie nie zmieni.
Moim zdaniem zle rozumujesz. Oni nie graja bez ambicji, oni po prostu sa druzyna slabsza niz Gornik i do tego gramy na wyjzdzie. Naprawde sama ambicja sie meczu nie wygra niestety. To jest Ekstraklasa gdzie jest Legia, Lech potem dlugo dlugo nic.
Dokładnie.Zgadzam sie.Może to i lepiej bo zarówno Michniewicz jak i działacze muszą być świadomi że bez poważnych wzmocnień tyle farta w awansie do górnej połówki możemy już nie mieć. Dlatego jesli mamy grac o coś więcej to opieranie gry na Rogalskim,Fraczczaku,Golli etc. nie daje na to szans żadnych.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 17:15
Bez jaja panowie 2 tygodnie temu tego samego Gornika klepiemy 3:1 troche szczescia pomoglo, a teraz wszystkie 7 spotkan przepierdola i wszyscy zadowoleni beda pilkarze , prezes i trener tylko nie my kibice, Jaga moze to czemu nie my
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 17:16
To, ze Jagiellonia prowadzi w Poznaniu 1:3 nic nie zmienia. My pokonalismy Ich 5:1, I co z tego ? Zmierzam do tego, ze jest wiele czynnikow, ktore wplywaja na wynik kiedy graja w maire wyrownane druzyny. A tutaj jest zawsze "brak ambicji". Gornik gra jakos ambitnie w tym meczu ? Bo jesli tak to ja tego nie widze
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 17:18
Ehh jedyna szansa w Azotach... jedyna. Za ryje ich trzeba wziąć a kto focha strzeli to do rezerw. Piłkarzyki jak zwolnili Kociana to teraz za pewnie się czują swoich posad. Jak będą Azoty i będą mieli presje wyników to skończy się brak ambicji bo nie będa trzymali darmozjadów.
Mylisz się. Jest jeden czynnik - gra. U nas zero gry, Pogoniarze tą rundę mają w cipie. Tyle w temacie. Pozamiatane i do widzenia.
Ale mi wlasnie o to chodzi A na gre wplywa i ambicja, i umiejetnosc i forma dnia itp itd. Mi chodzi tylko o to, ze obojetnie jaki mecz przegramy to widze ludzi, ktorzy cos pisza o ambicji. A to nie zawsze chodzi o ambicje. Ta liga jest... przypadkowa.
No chyba nie powiesz, że w tym meczu gryźli trawę ...
Nie mowie przeziez, ze gryzli trawe. Gornik gryzl ? Slabe spotkanie dwoch srednio-slabych zepsolow. Dwa gole po kontrach (drugiej bramki nie widzialem co prawda, ale chyba tez byla z kontry), nic specjalnego, mecz jakich wiele.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 17:25
Drużyna bez ambicji, bilans bramek jak dobrze liczę to 1:5. A to dopiero dwa mecze. Nie wiem z jakiej paki podniesiono ceny biletów na Pogoń, bo grupa mistrzowska? Przecież to na nic nie wskazuje, a na pewno nie na podniesienie jakości widowiska sportowego, bo od dwóch meczy oni niczego nie podnoszą, poza bidonami z wodą i comiesięcznej pensji.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.