Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/07/2014 00:15
W końcu mamy drużynę która walczy w każdym meczu i o każdy punkt (zaczęło się w tamtym sezonie kiedy mieliśmy niewielką liczbę porażek). Lalusie po drodze odpadli, a zostali piłkarze z charakterem, którzy dla klubu grają z maksymalnym zaangażowaniem i walczą o każdą piłkę. O takiej Pogoni marzyliśmy od lat. Dlatego powinniśmy ich teraz wspierać w każdym meczu niezależnie od wyników.
Najlepiej oczywiście, żeby każdy mecz nasz klub wygrywał ale najważniejsze jest to żeby walczyli w każdym spotkaniu ! (Dla przypomnienia m.in. mecz z tamtego sezonu z Górnikiem przegrany 1-4 gdzie dostali brawa za ambicję i walkę).
Aviva MKS!
Ostatnio edytowany przez: ArP, 30 lipca 2014, 00:25 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/07/2014 01:41
Dopóki Darek Wdowczyk będzie z nami nie mamy się czego bać. Ten człowiek odmienił nasz zespół i klub dał nam wiarę że możemy i kolega powyżej ma racje trzeba wspierać naszych piłkarzy. Czuje że namieszamy w tym sezonie ale też nie można pompować balonika, niech robią swoje my im pomagajmy dopingiem i będzie elegancko
Właśnie dobrze, że go nie zaprosili .... za szybko gwiazdę by z niego robili.
Jak tak analizuję radość Zwolińskiego po strzelonych bramkach, to odnoszę wrażenie, że już uważa się za gwiazdę
Faktycznie ciekawe co będzie jak się zatnie. Póki co wykorzystuje to co ma. A starać się musi bo napadziorów jest/będzie wielu Bąk, Frączczak, Kozłowski, Robak.
Jedno serce, jeden klub... POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/07/2014 20:18
Dlatego tym bardziej uważam, że taki występ w programie tylko mocniej by mu zaszkodził. Jego sytuacja szybko się zmieni jak przestanie strzelać gole a drużyna zacznie przegrywać. Obecnie praktycznie przechodzi bokiem mecze ale nikt mu nie robi z tego wielkiej awantury bo swoje strzela. Gorzej będzie jak dalej będzie niewidoczny i bez goli. Wtedy szybko zostanie sprowadzony na ziemię i lepiej żeby nie spadał z wysokiego konia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2014 10:50
ja pie*dolę. NAjpier wam nie pasowało, że Zwoliński ma być pierwszym napastnikiem bo za cieńkii i 100 innbych powodów. Teraz jak strzelił dwie bramki to wam nie pasuje, że sie chłopa cieszy po golach. Najlepiej jakby zaczął płakać i przeprosił bramkarza, że strzelił. Dajcie mu żyć bo już widzę nie macie się czego czepiać
ja pie*dolę. NAjpier wam nie pasowało, że Zwoliński ma być pierwszym napastnikiem bo za cieńkii i 100 innbych powodów. Teraz jak strzelił dwie bramki to wam nie pasuje, że sie chłopa cieszy po golach. Najlepiej jakby zaczął płakać i przeprosił bramkarza, że strzelił. Dajcie mu żyć bo już widzę nie macie się czego czepiać
Bo k..a u nas w przeważającej części są na forum sami malkontenci.I tego nie przeskoczymy
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Bo k..a u nas w przeważającej części są na forum sami malkontenci.I tego nie przeskoczymy
Powoli robi sie unas pudelek.pl wiecznie komus cos nie pasuje. Niech wroci te forum z pryed kilku lat bo teraz co sie dzieje to jakis dramat.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2014 15:18
Nawet jak Zwolak strzeli 20 bramek, a Pogoń zdobędzie wicemistrzostwo to będzie narzekanie, bo nie strzelił tylu bramek co Robak. Czytać się tego nie da niestety.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2014 16:31
Eeee chyba grubo przesadzacie i grubo naginacie to co tutaj było napisane przez ludzi Ja tutaj nie widzę narzekania na niego. Za to dużo postów z narzekaniem na niby narzekających Jedynie Przema coś wspomniał o a jego niechlubnej przyszłości w jednym poście. A tutaj hejtu idzie jakby ktoś Łukasza od czci i wiary osądzał.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.