Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Co do meczu. Byliśmy słabsi, ale mamy japończyka który nawet jak pije to potrafi dorzucić jak mało kto w tej lidze. Ćwiczone stałe fragmenty również przyniosły efekt. Bardzo dobry mecz Janukiewicz, Małeckiego i Robaka. Dobra zmiana Bąka (ma chłopak szczęście do ważnych bramek). Jest przełamanie, w ciężkich warunkach, w 10stkę. BRAWO!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/02/2014 17:38
Ależ mecz, ależ emocje! Wypada żałować że nie mogliśmy tam zawitać osobiście, przeżyć te emocje na żywo to by było coś Ten mecz też pokazuje według mnie że nie można oceniać zespołu dopóki mecz się nie skończy błędy były ale najważniejsze że chłopaki pokazali charakter! Według mnie: Na plus Janukiewicz - pewny choć kilka razy piłka z rąk uciekła Małecki - w tym meczu "umierał" za Pogoń - pełno biegów, sprintów, przepychanek z Deleu, kilka dobrych zagrań, nie odpuszczał do końca Akahoshi - gdyby wyciąć z meczu te jego trzy asysty to mecz grał fatalny. Jednak ułożona noga w stałych fragmentach i świetny przegląd pola dały nam bramki. Typ zawodnika który nawet jeśli gra piach to może okazac się przydatny (swoją drogą te irytujące w poprzedniej rundzie stąłe fragmenty w końcu dały nam bramki) Robak - klasa sama w sobie, 10 bramka, najlepszy napastnik w Pogoni od wielu lat, może doczekamy się w końcu króla strzelców Bąk - za akcje z bramką
Na minus - cała obrona, która chyba lepiej wyglądała w polu karnym Lechii (gol i strzał Dąbrowskiego, akcja gdzie centymetrów zabrakło Hernaniemu) niż naszym
Wdowczyka czeka ból głowy jak ustawić obronę przed Lechem.
Mimo wielu błędów w obronie mecz w naszym wykonaniu bardzo udany.
3 punkty cieszą tym bardziej że Lechia jest mocna i niejednemu w tej rundzie urwie punkty
I znów marudzisz . Cóż za piękny dzień Bródka mistrzem olimpijskim. Pogoń wygrała. Jeszcze tylko Kamil niech dołoży złoto i chyba zapiszę ten dzień w kalendarzu na czerwono .
znajac naszych i tak by zjebali, remis to bedzie max na co nas stac w tym meczu. zasadniczo byłłby to sprawiedliwy wynik.
No i na tym poście powinieneś skończyć swoje depresyjne wpisy które nie pierwszy raz umieszczasz zanim mecz się skończy.
ciekawe co byś napisał jakby Lechia wykorzystała setke na 3-3 po kolejnym fenomenalnym popisie naszej defensywy w samej koncówce. było by frustru frustru, a tak pozostaje pierdolenie jak to jest cudownie, mimo że nie jest. obrona Pogoni to dno i trzy metry muły i wygrana tego nie zmieni. nic sie tu nie zmieniło póki co i to dośc alarmujaca sprawa, a wiedząc że potencjał nie tylko jakościowo a i ilościowo jest mizerny słabo to wygląda w dalszej perspektywie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Nasz arkowiec pokazuje w każdym meczu, że jego czas już się skończył. Poważnie nie wiem dlaczego on cały czas gra.
to samo tyczy sie Rogalskiego jesli mamy byc sprawiedliwi. Niestety słaby arkowiec uczciwie trzeba przyznać i tak jest lepszy, albo inaczej bardziej zaangazowany w poczynania gry zespołu niz Rogal. miedzy innymi to przez nich generalnie tak słabo wyglądamy w destrukcji i wiekszosc akcji rywali niesie zalążek gola.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
znajac naszych i tak by zjebali, remis to bedzie max na co nas stac w tym meczu. zasadniczo byłłby to sprawiedliwy wynik.
No i na tym poście powinieneś skończyć swoje depresyjne wpisy które nie pierwszy raz umieszczasz zanim mecz się skończy.
ciekawe co byś napisał jakby Lechia wykorzystała setke na 3-3 po kolejnym fenomenalnym popisie naszej defensywy w samej koncówce. było by frustru frustru, a tak pozostaje pierdolenie jak to jest cudownie, mimo że nie jest. obrona Pogoni to dno i trzy metry muły i wygrana tego nie zmieni. nic sie tu nie zmieniło póki co i to dośc alarmujaca sprawa, a wiedząc że potencjał nie tylko jakościowo a i ilościowo jest mizerny słabo to wygląda w dalszej perspektywie.
A czy ktoś tu napisał, że jest cudownie? Odniosłem się do twojego narzekania, że i tak by zjebali, że remis to maks. Wstrzymaj sie z opiniami do ostatniego gwizdka. Swoją drogą mimo słabej obrony dawno nie mieliśmy tak walczącej Pogoni. W lecie ściągnąć tylko bocznych obrońców + stopera i będzie cudownie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.