Matras jest zawieszony na JEDEN mecz. Mecz z Górnikiem. Żadnego odwołania ze strony klubu nie było i nie będzie. Matrix może grać z Wisłą i pojechał razem z drużyną do Zabrza, ponieważ po meczu nie wracają do Szczecina. Stąd 19, a nie 18 zawodników.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 11:46
Co to jest ten kanał 38 ? Jakiś czas temu wykupiłem c+, nc + i te ich wszystkie kanały ze względu na mecze a teraz sie okazuje, ze meczu Pogoni sobie nie obejrze bo zmienili kanały ? skurwysyny i zlodzieje
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 11:53
Jak masz NC+ to mozesz oglądać mecz też w necie wystarczy założyć konto na ich stronie + wpisać nr umowy i ogladasz za free masz link : http://canalplussport.pl/mecz/ekstraklasa/2031375
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 12:04
Ja mam canal + i jest taki kanał jak 38 ale wiecznie jest czarny ekran podejrzewam że na mecz coś zacznie działać. Dziś musi być wygrana to mi kupon wejdzie za 5 euro a do wygrania 2400. Ps: może kudla wyjdzie w końcu w pierwszym składzie.
Co to jest ten kanał 38 ? Jakiś czas temu wykupiłem c+, nc + i te ich wszystkie kanały ze względu na mecze a teraz sie okazuje, ze meczu Pogoni sobie nie obejrze bo zmienili kanały ? skurwysyny i zlodzieje
Jak będzie mecz kliknij na pilocie cyferki 3 i 8. Później ew. wypowiedz się w temacie.
Jak masz NC+ to mozesz oglądać mecz też w necie wystarczy założyć konto na ich stronie + wpisać nr umowy i ogladasz za free masz link : http://canalplussport.pl/mecz/ekstraklasa/2031375
Do tego jest bardzo fajna aplikacja mobilna, dzięki której można w bardzo dobrej jakości oglądać na telefonie lub tablecie. Jednak moim zdaniem dzisiejszego meczu via canalplussport.pl nie będzie.
Ja mam canal + i jest taki kanał jak 38 ale wiecznie jest czarny ekran podejrzewam że na mecz coś zacznie działać. Dziś musi być wygrana to mi kupon wejdzie za 5 euro a do wygrania 2400. Ps: może kudla wyjdzie w końcu w pierwszym składzie.
Kontruj lepiej.... Ja bym postawil 1X za jakas grubsza kwote w takiej sytuacji.
Pytanie:
Ten kanal 38 bedzie tylko dla abonentow telewizji satelitarnej tak? Na kablowkach tego nie bedzie ? (mam wykupione wszystkie kanaly sportowe w kablowce)
Kontruj lepiej.... Ja bym postawil 1X za jakas grubsza kwote w takiej sytuacji.
Pytanie:
Ten kanal 38 bedzie tylko dla abonentow telewizji satelitarnej tak? Na kablowkach tego nie bedzie ? (mam wykupione wszystkie kanaly sportowe w kablowce)
Gdzies czytalem ze jak ktos na nc+ to normalnie obejrzy na 38, na c+ cjyba nieda rady
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2015 15:12
Aplikacja mobilna jest tylko dla tych co mają umowe z NC+.Mam Netie i aplikacja działa w tel. tylko jako tekstowa.Musi być ta umowa.Kanały testowe czesto są na Sopcast i tam najczęściej nie tnie i jakość jest ok.
Skład przewidywalny.Ten mecz powinien odpowiedzieć na pytanie czy gramy testy przed nowym sezonem dla kilku zawodników czy jednak o coś więcej.
Aplikacja mobilna jest tylko dla tych co mają umowe z NC+.Mam Netie i aplikacja działa w tel. tylko jako tekstowa.Musi być ta umowa.Kanały testowe czesto są na Sopcast i tam najczęściej nie tnie i jakość jest ok.
Skład przewidywalny.Ten mecz powinien odpowiedzieć na pytanie czy gramy testy przed nowym sezonem dla kilku zawodników czy jednak o coś więcej.
Mecz dwóch najsłabszych drużyn w tej grupie. Po ewentualnym zwycięstwie nie wyciągałbym zbyt daleko idących wniosków.
Mecz dwóch najsłabszych drużyn w tej grupie. Po ewentualnym zwycięstwie nie wyciągałbym zbyt daleko idących wniosków.
Możliwe...ale punkty takie same.Raczej ewentualna porażka lub remis nie pozostawi złudzeń.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.