Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/09/2021 21:35
Wygląda na to, że w końcówkach muszą grać na 200% swoich sił, bo z mistrzów ostatnich 15 minut w ostatnim sezonie stali się autsajderami w tej dziedzinie i zamiast dowozić 1-0 jak było, teraz stale nawalają w końcówkach. Żurawski powinien strzelić na 2:1 po wrzutce Grosickiego, ale poza tym już nic specjalnego Portowcy nie pokazali w ataku, w celu odzyskania prowadzenia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/09/2021 14:52
Osobiście wstrzymam się jeszcze z krytyką do czasu aż Grosicki z Parzyszkiem nie będą razem wychodzić w podstawowym składzie, bo to jest potencjał na powtarzalne strzelanie większej ilości goli. W każdym meczu mamy kilka sytuacji, w których powinniśmy podwyższyć prowadzenie, lecz gdy nawet takie setki jak ta Żurawskiego marnujemy to nadzieja tylko w tym że Grosik kogoś w łeb trafi - a Parzyszek drągal, wystaje w tłumie, więc... Generalnie jednak drużyna wygląda jakby nie mogła zatrybić i wrzucić na wyższy bieg.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/09/2021 12:48
Dobrze, że udało się przełamać wyjazdową niemoc, pecha i słabość w końcówkach i wreszcie wygrać. Przydałoby się z autsajderem z Łęcznej wygrać teraz u siebie bardziej przekonująco niż 1-0
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/10/2021 14:01
60 minut kopania sie po czole, zero skladnych akcji Pogoni, plus darcie ryja lysego trenera i jego kolegow. Co ja takiego zrobilem, ze mam spedzac czas na ogladaniu tego gowna? Zycze punktow, ale dla mnie wystarczy na jakis czas.
Parzyszek- delikwent co nie umie biegać ! Bieg na przeprowadzoną zmianę, biega jakby miał dwa lewe kolana czy co - paralityk myślę ze długo ławka już lepszy Carlos
Grosicki - nie pasuję do tego stylu, jago atut to szybkość - czyli cyk do przodu na skrzydło na kontrę
Nasze rozegranie piłki od bramki , jak przeciwnik jest bliski tak gramy, jak przeciwnik odpuszcza ( jak wisła po golu) kopiemy legę od bramki lol gdzie tu logika ??
Teraz maraton ciężkich meczy, hmmm może coś będzie inaczej, rywale będą atakować , może odbije się coś dobrze od klocka Parzyszka i jakieś punkt/punkty będą
Dziś zgodnym rytmem biją nam Nasze serca które my Za Pogoń damy w każdy czas Czy w czas dobry, czy w czas zły Nie dla nas jest porażki smak Nie dla nas forma zła Na całe gardło krzyczmy tak Pogoń Mistrza Polski ma !
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/10/2021 18:27
Bolały oczy, bolały zęby od patrzenia na to coś. Po chuj na setki podań i posiadanie piłki skoro to wszystko jest do tyłu lub między obrońcami. Czy ktoś może wytłumaczyć trenerowi, prezesowi że w piłce chodzi o strzelanie goli, a nie o podawanie? Kiedyś zmienialiśmy trenerów po 2 razy w sezonie nie wiedząc czemu (choćby Wdowczyk) a teraz zabetonowali się w towarzystwie wzajemnej adoracji i nic ich nie rusza. Wiem, że to tylko sport i przegrać można z każdym ale trzeba coś kurwa grać. Jeden celny strzał na cały mecz to kurwa kpina z kibica i w zasadzie to nawet z samego siebie. Z takim składem to w takich meczach powinno być tych strzałów z 15-20. Ten sezon jest jeszcze do uratowania ale niestety nie z tym trenerem. Nigdy nie byłem zwolennikiem zwalniania trenerów ale tu po prostu nadeszła już pora na zmiany, bo z tej mąki chleba już nie będzie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 23/10/2021 20:13
Brawo Pogoń ! Kolejne 4-1 u siebie i tym razem z kimś mocniejszym niż Stal lub Łęczna z całym szacunkiem .. Zurawski w końcu wykorzystał sytuacje bo w ostatnich kilku meczach mial setki na nodze oby to byl dobry prognostyk na kolejne mecze . MVP meczu zdecydowanie Luka Zahovic swietny mecz słoweńca waleczny ,zadziorny ,dobry w grze kombinacyjnej i super ze strzelil gola . Mam nadzieje ze teraz dostanie szanse w pierwszym skladzie na najblizsze dwa lub trzy mecze. Oby kontuzja Grosika to bylo cos lekkiego i ze wypadnie na max jeden mecz bo w koncu tez sie odblokowal i to tez moglby byc dobry prognostyk na kolejne mecze . Teraz czeka nas maraton ciezkich meczow ...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/10/2021 16:14
Cieszy to, że po raz kolejny więcej goli jest w stanie Pogoń strzelić. Potwierdziła też, że na własnym boisku jest w tym sezonie silna. No ale żeby być w ścisłej czołówce ekstraklasy musi się poprawić na wyjeździe. W Warszawie pewnie będzie ciężko, bo Legia będzie chciała przerwać serię porażek z rzędu. Szykuje się ciekawy mecz
Dodatkowo nowy trener w Legii. Będzie pewnie starał się ich jeszcze bardziej zmotywować. Miejmy nadzieję, że Pogoń da należyty odbiór, a nie jak często wyciągnie pomocną dłoń do zdołowanego rywala.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.