Chuj to nas obchodzi, czy chce wyjechać za granicę, na ten moment jest zawodnikiem Pogoni i jeśli wielka Gwiazda czuje się urażona siedzeniem na ławce to niech się pakuje już dzisiaj.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2015 20:26
Serio w to wierzycie? Marcin to profesjonalista, wszyscy tu o tym wiemy, jeżeli wie, że nie daje rady zagrać meczu, bo ma kontuzje, to po co ma jechać? Żeby siedzieć? Niech zostanie tutaj i się zrehabilituje na mecze w rundzie mistrzowskiej. Jak chce na koniec kariery wyjechać to niech jedzie, ja mam do niego większy szacunek niż do większości naszych zawodników, może i Marcin nigdy herbu nie całował, ani nie mówił, że kocha Pogoń, ale właśnie za to go szanuje, że nie jest sztuczny i po prostu wykonuje swoje obowiązki
Podobno w grę wchodzi Japonia.Nie pojechał bo nie jest do końca sprawny, z Górnikiem zagrał zbyt wcześnie. Zwolak otwiera wynik na Legii i ma już 11 bramek, pięknie.Teraz możemy sppkojnie grać swoje.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2015 20:55
Zapewne nie chodzi o gwiazdorzenie, tylko wspólnie z CM711 uznali, że skoro nie jest gotowy na 100% swoich możliwości, to nie ma sensu zajmować komuś miejsca na ławce rezerwowych.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2015 21:14
Zapomnieliście już, jak mu matka zmarła i wyszedł na boisko i strzelił 2 bramki ? A teraz nie pojechał bo focha złapał ? ludzie, ludzie. Co jak co ale o brak profesjonalizmu bym go nie posądził...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2015 21:20
BUAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAH STATYSTYKI DO PRZERWY: DOŚRODKOWANIA 15 - 0 A bramka padła po dośrodkowaniu Frączczaka. Brak słów kurwa. Warszafka płacze HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2015 21:21
Jeszcze niedawno nie było można powiedzieć dobrego słowa o Matrasie i Nunesie, a teraz wręcz odwrotnie. Matrix powinien na stałe zostać na środku obrony, a z Rickim przedłużyć kontrakt koniecznie.
BUAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAH STATYSTYKI DO PRZERWY: DOŚRODKOWANIA 15 - 0 A bramka padła po dośrodkowaniu Frączczaka. Brak słów kurwa. Warszafka płacze HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2015 21:23
Ale wkurwia ten komentator, 10 minut pierdoli o ręce, nawet jak widzi brzuch to ciągle ręka, ręka, ręęęęęka.. Specjalnie głos wyłączyłem, że się nie wkurzać, po kilku minutach włączyłem a ten dalej przezywał ..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.