Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/08/2015 21:22
combat wyluzuj szkoda kolejnego już remisu , ale tak naprawdę to mamy cieniutkie te boki obrony więc nie wymagajmy przy tym składzie co mamy , że będziemy walczyć o mistrza , bo jak wszyscy wiemy nie mamy takiego składu aby realnie włączyć się do gry o najwyższe lokaty. No chyba , że w ostatnich dniach okienka transferowego Pogoń zaszaleje i sprowadzi ze 3 dobrych zawodników na pozycje: prawego obrońcy , defensywnego pomocnika i napastnika to wtedy będzie można mieć uzasadnione rozbudzone większe apetyty. Na razie cieszmy się z tych małych rzeczy co mamy czyli z tego , że obok Wisły jesteśmy jedyną niepokonaną drużyną w tej lidze.
Nigdy nie bede fanem modern football. Miejmy nadzieje ze zaplacila za bilet ta gwiazda.
Szkoda tej pierwszej polowy. Guzmics powinnien dostac czerwona i akcji nie powinnien przerywac ten pseudo sedzia. Szkoda bo psiaki z Krakowa maja niezasluzony punkt. Z drugiej strony to Brozek napadzior, ze tylko ''brawa'' mu bic, jeszcze ze dwa sezony niech w Wisle pociagnie
Czesio za ten mecz ma u mnie plusa, przede wszystkim za to ze mu zalezy...
@combat pajacu nazwiska z duzej litery. Dzieki pierwszemu, ktorego wymieniles byl karny, a drugi go wykorzystal.
Dalej uwazam, ze brakuje co najmniej dwoch transferow. Zycze najlepszego Zwolakowi, ale bez drugiego napastnika bedzie super ciezko.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/08/2015 21:50
Właśnie, bo póki co na Ekstraklasa.tv w skrótach tego nie ma. Czy przy zagraniu, gdzie Murawski bardzo dobrze pokręcił przed polem karnym w pierwszej połowie - był spalony, kiedy Małecki wychodził na czystą pozycję? Czy Murawski wychodził sam na czystą pozycję i należała się Wiślakowi czerwień?
skoro była pierwszy raz na meczu,jej towarzystwo powinno jej wytłumaczyć co się robi kiedy piłkarze wychodzą z tunelu, to nic nie kosztuje uświadomienie kogoś, na spokojnie ja tak robiłam albo mogła chociaż w tym momencie darować sobie komentarz.Koniec tematu,tu chodzi głównie o mecze a nie o to, co kto na trybunach powiedział.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/08/2015 22:28
Karny dla Wisły mocno naciągany, a już zatrzymanie akcji przez sędziego w momencie kiedy był faul Wisły a utrzymaliśmy się przy piłce i to w polu karnym (byłoby sam na sam) to skandal i klub powinien to zgłosić do PZPN! Na ch... nam był ten rzut wolny? Mogła być bramka i spokojnie można było to puścić.
Kolego, żeby nie było, że Ciebie atakuje, ale następnym razem powiedz im to w twarz/zwróć uwagę, bo podejrzewam, że na forum to raczej nie wchodzą.
Sędzia Przybył dramat, podobnie jak ten pajac co sędziował z Łęczną. Każdy kontakt, to niemal faul dla Wisły. Po drugie naciągane karne. Czemu Donald z Wisły nie skończył z czerwem, też nie wiem.
W końcu w drugiej połowie na młynie megadoping, w pewnym momencie po prostu aż wzruszające. Oby tak dalej, a nie od święta bracia.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Panowie kurwa, jakieś piętki, podrzucanie, odpuszczanie... Mura, what the fuck ? It's kurwa puchar polski ...to nie są wakacje i zapierdalamy kurwa Pogoń po puchar
Zwoliński to od tej burzy z turasami, to jakiś taki przygaszony, jakby się podtruł tym kebabem.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Umknął mi jakoś przy opisywaniu. Zagrał nieźle, chociaż niewykorzystane sytuacje (np. z pierwszej połowy) powoli zaczynają go pewnie irytować. Z drugiej strony nie mógł zagrać lepiej, kiedy większość piłek które dostawał to były lagi z obrony, grane z przesadną systematycznością przez m.in. Frączczaka - lagi, raz na jakiś czas ok, ale na Boga - nie na samego Zwolińskiego kiedy w pobliżu jest 3 defensorów Wisły. Tak czy siak Zwolak potrafił parę razy zrobić coś z niczego w takich sytuacjach.
Fojut brawo, taka motywacja się przydaje - widać, nie boi się nawet Murawskiego opieprzyć.
Fojut brawo, taka motywacja się przydaje - widać, nie boi się nawet Murawskiego opieprzyć.
Chyba pomylił ci się Murawski z Murayamą , bo to do niego miał pretensję Jarek Fojut a nie do Rafała.
Fakt, usłyszałem Muraś, po drugim przejrzeniu dopiero Mura. Tak czy siak przemowa prawie jak Węgrzyn za czasów występów w Cracovii. Ciekawe czy co mecz uskutecznia takie motywacyjne gadki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 22/08/2015 08:32
Wisła wczoraj bardzo dobrze ustawiona, gra poukładana ciężko było się przedrzeć,stworzyć jakąś klarowną sytuację.Uraz Fojuta pokrzyżował plany ale to kolejny raz pokazuje że oprócz przyzwoitej podstawowej jedenastki nie mamy nic.Tak ubogiej kadry nie mieliśmy już dawno.Strach pomyśleć co będzie dalej.Jakby na przykład obok Fojuta grać nie mogliby Murawski,Matras czy Małecki.Co robi zarząd, Mroczek,Stolarczyk gdzie te transfery.Okienko za parę dni się zamyka a tu nic.Szkoda bo trzech-czterech ogarniętych grajków( obrońca,defensywny,skrzydłowy,napastnik) i przy moglibyśmy mieć ciekawą kadrę.I w końcu może oprócz walki o ósemkę zagralibyśmy o coś więcej.Przecież żeby w naszej e-klapie coś ugrać w cale nie trzeba tak wiele.Przykłady Jagi z zeszłego sezonu,Ruch sezon 13/14,Piast sezon 12/13,Ruch sezon 11/12 mówią same za siebie.A my tylko wejść do ósemki utrzymać się i gitara.Dlatego w naszej gablocie od sześćdziesięciu siedmiu lat zbieramy tylko kurz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.