Dla mnie i dla wielu innych pelny stadion to 18 tysiecy ludzi a nie minus 2 tysiace za szmate azotów, minus ileś tam za wyłączone kilka ostatnich rzędów itd.
Kiedy ostatnio było 18 tysiecy ludzi na meczu Pogoni ? jakos w 2004/5 roku...
"komplet" i "pełny stadion" przy 13-15 tysiacach to zaden komplet
Ostatnio edytowany przez: Forza Pogoń !, 30 września 2015, 20:02 [1 raz(y)]
Już to kiedyś pisałem: zapełnijmy te miejsca, które są dostępne w 100% i wtedy będziemy się martwić. Na razie do 10 tyś się nawet nie zbliżamy... A baner Grupy Azoty rozłożony na sektorach, to jakby nie patrzeć konkretny pieniądz w kasie klubu.
Mecz z lechem w niedzielę, 22.11 o godz.18. Jeśli forma się utrzyma to może doczekamy się pełnego stadionu?
Dla mnie i dla wielu innych pelny stadion to 18 tysiecy ludzi a nie minus 2 tysiace za szmate azotów, minus ileś tam za wyłączone kilka ostatnich rzędów itd.
Już to kiedyś pisałem: zapełnijmy te miejsca, które są dostępne w 100% i wtedy będziemy się martwić. Na razie do 10 tyś się nawet nie zbliżamy... A baner Grupy Azoty rozłożony na sektorach, to jakby nie patrzeć konkretny pieniądz w kasie klubu.
Dodatkowo mikro klimat dla różnego rodzaju chwastów i traw Tak z ciekawości tam zajrzałem na meczu rezerw
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Mecz z lechem w niedzielę, 22.11 o godz.18. Jeśli forma się utrzyma to może doczekamy się pełnego stadionu?
Dodatkowo mikro klimat dla różnego rodzaju chwastów i traw Tak z ciekawości tam zajrzałem na meczu rezerw
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/10/2015 16:47
Kurcze, o co chodzi z tym Listkowskim? Chłopaczek na dzień dzisiejszy nic nie daje. Słaby fizycznie jak i piłkarsko, a gra coraz więcej. Wiem, że fajnie jest jak trener stawia na młodych, ale w tym wypadku myślę, że jest zdecydowanie za wcześnie...
Kurcze, o co chodzi z tym Listkowskim? Chłopaczek na dzień dzisiejszy nic nie daje. Słaby fizycznie jak i piłkarsko, a gra coraz więcej. Wiem, że fajnie jest jak trener stawia na młodych, ale w tym wypadku myślę, że jest zdecydowanie za wcześnie...
Chłopak ma 17 lat. Przez wielu w swojej kategorii wiekowej uznawany za mega talent - na tle rówieśników wyróżnia się znacznie. Niech gra, a będą z niego ludzie. Obrona Ruchu to same czereśniaki, niech walczy.
Chłopak ma 17 lat. Przez wielu w swojej kategorii wiekowej uznawany za mega talent - na tle rówieśników wyróżnia się znacznie. Niech gra, a będą z niego ludzie. Obrona Ruchu to same czereśniaki, niech walczy.
No miejmy nadzieję, że coś pokaże, bo jak na razie trochę mnie irytowały te jego wejścia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/10/2015 17:06
Jeśli to kara, to szczerze mówiąc nie mam nic przeciwko...Drużyna to nie tylko indywidualności. Jego szczeniackie zachowanie mogło nas kosztować zwycięstwo z Jagiellonią. Niech posiedzi i ochłonie. Dobrze mu to zrobi.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/10/2015 17:30
Niepokonany właśnie miałem pisać , że chyba Listkowski pod nieobecność Zwolaka zagra na skrzydle , ale mnie uprzedziłeś o parę minut. Po pierwsze trener mówił na przedostatniej konferencji prasowej , że przy Zwolaku i Lado Listkowski za wiele nie pogra na ataku i będzie go wkomponowywał do gry na skrzydle , a podczas konferencji przed meczem z Ruchem trener powiedział , że Rudol porzucił dietę bezglutenową i Adamowi Frączczakowi trzeba poszukać pozycji na boisku. I wydaje mi się , że w tym spotkaniu tą pozycją będzie atak.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.