Odp: Pogoń - Ruch - 18/03/2014 18:25
Nie taka cisza, w innych tematach też toczy się dyskusja na temat meczu Akurat na forum to mało kogo trzeba zachęcać do przyjścia na mecz.
Fajnie byłoby powtórzyć atmosferę z półfinałowego meczu Pucharu Polski z Ruchem w Szczecinie (0:0), wtedy szczególnie pod koniec drugiej połowy na trybunach była miazga
Równocześnie na niebie z tego co pamiętam też była miazga. Deszcz, tęcza, słońce jednocześnie - świetnie się to ułożyło w ostatnich minutach. I ta obrona Radka
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/03/2014 22:36
Jak z możliwością nieoficjalnego przyjazdu kibiców Ruchu na mecz Pogoni? W Zabrzu nasi byli. Biorąc pod uwagę fanatyczność Niebieskich czegoś bym się spodziewał
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Jak z możliwością nieoficjalnego przyjazdu kibiców Ruchu na mecz Pogoni? W Zabrzu nasi byli. Biorąc pod uwagę fanatyczność Niebieskich czegoś bym się spodziewał
Bardziej chodziło mi, czy byłaby taka możliwość z kibicami Ruchu. Czy jakieś animozje mogą nie pozwolić na taki ruch.
Faktycznie zadałem bardzo głupie pytanie. Było bardziej niż logiczne, że nikt mi konkretnej odpowiedzi nie napisze. Bez ironii. Mea culpa.
Byłeś kiedyś na meczu z Ruchem? Jeśli tak to powinieneś wiedzieć ,że animozje z nimi zawsze były ale cóż jak to kosialdo napisał ... Lech wpuszczał Legię ,to i tu wszystko możliwe
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Bardziej chodziło mi, czy byłaby taka możliwość z kibicami Ruchu. Czy jakieś animozje mogą nie pozwolić na taki ruch.
Faktycznie zadałem bardzo głupie pytanie. Było bardziej niż logiczne, że nikt mi konkretnej odpowiedzi nie napisze. Bez ironii. Mea culpa.
Byłeś kiedyś na meczu z Ruchem? Jeśli tak to powinieneś wiedzieć ,że animozje z nimi zawsze były ale cóż jak to kosialdo napisał ... Lech wpuszczał Legię ,to i tu wszystko możliwe
Od kiedy oficjalnie nie ma zgody z Legią większość ekip może do nas jeszcze bardziej neutralnie podchodzić. Inna sprawa, że pewien szacunek między kibicami jest oraz zasada piłka nożna dla kibiców. Oczywiście na pewno nie tyczy się to do cracovii i paru innych drużyn, które wlazły nam za skórę. Pozdrawiam.
EDIT: OK koniec tematu
Ostatnio edytowany przez: pablo8511, 19 marca 2014, 12:10 [1 raz(y)]
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Kibice Widzewa zostali ukarani zakazem wyjazdowym na mecz z Cracovią i Pogonią. Dodatkowo kibice z Łodzi nie będą mogli udać się na następny wyjazd do Gdańska.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/03/2014 22:35
Koniec meczu, spadamy na 7 miejsce. A jutro Jaga gra z Koroną. Jak Jaga wygra to zrównają się z nami pkt, mają lepszy bilans bramkowy na tą chwilę ale jeśli liczą się najpierw bezpośrednia spotkania to nas nie wyprzedzą. Nie ma co ukrywać, że 3 pkt z Ruchem nam się bardzo przydadzą. Nie możemy już głupio ich tracić.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 23/03/2014 17:38
Całkiem niezły mecz - cieszy zwycięstwo ( w końcu ) u siebie. Na minus Małecki - mam wrażenie, że potykał się o każda piłkę, jego ruchy są bardzo niezgrabne. Golla mógł nam zapewnić 2:1 w plecy, narzęście Ruch nie wykorzystał sytuacji. Na plus Rudol, Aka, Robak i oczywiście Dąbrowski (swoją drogą ciekawe czy Wdowiec kazał mu się tak zapuszczać do przodu). Mam nadzieje, że ten mecz to dobry prognostyk na 3 ostatnie kolejki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.