Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/11/2013 13:12
Wszystko wskazuje na to że w meczu z Pogonią zagrają już Radović , Kuciak a drobne urazy zaleczą Pinto i Vrdoljak tak więc nie rozpędzajcie się z tym pokonaniem Legii.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/11/2013 13:43
Będzie od 4 do 10 tysięcy - takie moje przewidywania, starałem się być precyzyjny. Nie ma co formułować teorii, to nie jest czynnik który można przewidzieć na podstawie analiz, bardziej podpada pod losowość zdarzeń - możemy co najwyżej sobie zakłady porobić o kiełbaski.
Vrdoljak w tym sezonie jest bez formy, a grywa tylko dlatego że jest kapitanem - moim zdaniem dla nas lepiej żeby grał on niż nieprzewidywalni Furman z Łukasikiem. Radović jest rzeczywiście problemem, nie wiadomo jak u niego z kondycją i przygotowaniem, ale z pewnością głód piłki będzie u niego duży. O Kuciaku nawet nie myślę, bo w ostatnich meczach mamy problem żeby w ogóle groźne sytuacje w większych ilościach stwarzać.
ale będą po kontuzji, więc małe prawdopodobieństwo, że zagrają super ekstra mecz.
Nasi piłkarze nie mają się czego bać i nasz trener zapewne im to już dobrze wytłumaczył. Po drugie Legia ma presję żeby wygrać, my natomiast możemy pokusić się o niespodziankę. Wierzę, że tym razem nie będziemy schodzić w meczu z nimi pokonani.
Dla mnie Vrdoljak to pilkarz zagadka.
Przysiegma, ze obiecalem sobie, ze postaram sie znalezc u niego jakies mocne strony, ale nie potrafilem...
Zero kreatywnosci, slabe podania, w odbiorze tez bez rewelacji...
p.s - przypomne tylko, ze kibice jego poprzedniego klubu wiwatowali jak od nich odszedl (To bylo chyba Dinamo Zagrzeb, ale moge sie mylic, nie chce mi sie sprawdzac
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/11/2013 18:25
Hmm mnie też to lekko zdziwiło ale nie zaszokowało bo już mecz Wisła Kraków - Legia Warszawa prowadził sędzia z okręgu mazowieckiego a mianowicie Szymon Marciniak z Płocka i Stołeczni ten mecz przegrali weźmy to za dobry omen sobotniego meczu.
Hmm mnie też to lekko zdziwiło ale nie zaszokowało bo już mecz Wisła Kraków - Legia Warszawa prowadził sędzia z okręgu mazowieckiego a mianowicie Szymon Marciniak z Płocka i Stołeczni ten mecz przegrali weźmy to za dobry omen sobotniego meczu.
Przegrali czy też nie ale nie powinno dochodzić do takich sytuacji żeby sędzia był z tego samego okręgu.
Przegrali czy też nie ale nie powinno dochodzić do takich sytuacji żeby sędzia był z tego samego okręgu.
Walski, Kort, Paczuk, Rudnicki czy Rudol, to oni wsiedli dzisiaj do autokaru zmierzającego w kierunku Warszawy, kosztem chociażby Djousse, Moustaphy oraz Tchamiego, którzy w sobotę zamiast przy Łazienkowskiej, zagrają z rezerwami w Kołobrzegu.
Szkoleniowiec Pogoni Szczecin – Dariusz Wdowczyk odważnie postawił na młodych, odsuwając od gry przeciętnych obcokrajowców. Najzdolniejsza szczecińska młodzież przez cały tydzień pilnie trenowała pod okiem sztabu szkoleniowego i ciężką pracą zasłużyła sobie na powołanie. Jeden z młodzieżowców jeszcze odpadnie, jednak i tak w ostatecznej kadrze znajdzie się wyjątkowo duża ilość piłkarzy grających na co dzień w rezerwach, bądź juniorach.
O tym, że warto ciężko pracować, przekonał się chociażby Rudnicki, który wygryzł Dawida Kudłę. Walski z Kortem będą rywalizować o miano dublera Aki, a Paczuk ma szansę być drugim obok Robaka napastnikiem.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 23/11/2013 02:10
Djousse chyba dołączy do Chałasa w poszukiwaniu nowego klubu , bo jest zdrowy strzelił 3 bramki w rezerwach a już od dobrych kilkunastu meczów nie łapie się nawet do 18 meczowej.
Djousse chyba dołączy do Chałasa w poszukiwaniu nowego klubu , bo jest zdrowy strzelił 3 bramki w rezerwach a już od dobrych kilkunastu meczów nie łapie się nawet do 18 meczowej.
też mnie to dziwi... Musiał Wdowczykowi w czymś bardziej podpaść niż tylko brak zaangażowania w meczu z Ruchem. Taki Tchami nic więcej w owym spotkaniu nie pokazał, a miał tylko jeden mecz karencji.
Poza tym wygląda na to, że Robak nie ma żadnego konkurenta...
też mnie to dziwi... Musiał Wdowczykowi w czymś bardziej podpaść niż tylko brak zaangażowania w meczu z Ruchem. Taki Tchami nic więcej w owym spotkaniu nie pokazał, a miał tylko jeden mecz karencji.
Poza tym wygląda na to, że Robak nie ma żadnego konkurenta...
I to mnie martwi bo taki Robak dostaje zolta lub twu twu kontuzja i nie mamy napastnika kuzwa mac :/.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.