Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/12/2019 23:10
Trzeba przyznać, że dwie ostatnie porażki ze słabeuszami ligi to żenada. Na pocieszenie 2. obecnie w tabeli Cracovia w podobnym stylu przegrała ostatnio z Koroną grającą w 10, a nawet 9. Nawet gola dość podobnie stracili po równie dennym podaniu jak Podstawskiego i kontrze. Lech dziś też tylko zremisował z grającą w 10 Arką, a nawet przegrywał. Widać, to reguła tej ligi, że osłabiony brakiem zawodnika słabeusz staje się jeszcze trudniejszym przeciwnikiem dla faworyta Nie byli w stanie Portowcy nawet jakiś groźnych sytuacji wykreować. Stałe fragmenty też nie przynoszą efektu. Szkoda, że nie ma prezentu dla kibiców Pogoni na święta. Pewnie znowu Pogoń nie chce liderować na całą przerwę zimową. Lepiej atakować z 3. pozycji z niedużą stratą do lidera
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/12/2019 12:57
Szkoda komentować, miało być 6pkt (4pkt minimum) w 2 ostatnich meczach, jest 0. Dobrze, że ten rok piłkarsko się już kończy - im dalej w las tym słabiej u nas z formą. Jeśli nie zrobimy wzmocnień zimą to niestety może nie być "ten sezon".
Podstawski, Listkowski, Hostikka - tragedia. Manias - widać, że zależało mu żeby się pokazać, ale to chyba nie wystarczy. Nie wierzę w tego gościa, niestety wygląda na to że nie ma żadnych atutów na boisku.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/12/2019 18:47
Tabela spłaszczy sie nieziemsko jak teraz Płock wygra z Piastem. Wygląda na to, że top 8 samo się nie zrobi choć jeszcze niedawno nikt nie zakładał jakiegokolwiek problemu z dostaniem się tam
11. w tabeli Raków ma do nas tylko 7 punktów. My do lidera Legii tylko 3 punkty. Tabela mówi teraz prawdę o naszej lidze. Poziom jest mega wyrównany. Ta sama drużyna w tym samym składzie może być mistrzem Polski albo może spaść z ligi. Dlatego najważniejsze moim zdaniem nie załamywać się porażkami z Wisłą i Koroną tylko być świadomym, że w ekstraklasie tak jest. Inni faworyci w tej kolejce też przegrywali z teoretycznie słabszymi i zawodzili masowo: Legia, Lech (remis jak porażka), Piast, Lechia, Jagiellonia. Taka jest specyfika naszej ligi.
Martwi mnie środek pola. Brak Drygasa i Kozulja. Podstawski i Dąbrowski to gracze defensywni. Nie wiem jak Kosta to poukłada, ale ustawienia ofensywnego z trzema obrońcami się nie spodziewam.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/02/2020 04:26
Obstawiam, że przed Podstawskim i Dąbrowskim będzie grał Listkowski, a jeżeli ten wariant nie wypali to na 10-tkę wskoczy Spiridonović lub Cibicki. Wbrew pozorom mamy kilka opcji, myślę iż w środku jakoś to będzie. Obawiam się jedynie naszej skuteczności, gdyż w większości przegranych przez nas meczów to jej brak zadecydował o stracie punktów. Mam nadzieję, że Manias zamknie nam gęby.
ja pierdole jedzie nas Wisla Plock ktora oddala 0 celnych strzalow, bramka po rykoszecie, my oddany 1 strzal 0 celnych plus Wisla ma 66% celnych podan kurwa 66%
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/02/2020 13:26
Pogon Szczecin na boisku to najwieksze pizdy tej ligi od meczu z krakowskimi sierotami. Pierwsza polowa dzisiejszego meczu to kontynuacja pizdowatosci tej druzyny.
Pogon Szczecin na boisku to najwieksze pizdy tej ligi od meczu z krakowskimi sierotami. Pierwsza polowa dzisiejszego meczu to kontynuacja pizdowatosci tej druzyny.
heh a jednak cos tam drgnelo. Wazne 3 punkty jesli chce sie cos w tej lidze osiagnac. Brawo
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.