Tak grający Akahoshi może naprawdę sprawić, że będziemy mieli trochę radochy w tym sezonie.
Trzeba też zauważyć, że on dużo lepiej gra, gdy na boisku nie ma Ediego. Oni obaj są piłkarzami o podobnej charakterystyce. Chcą często być przy piłce i rozgrywać. W tym układzie to jednak Edi dominował, przez co Aka często pałętał mu się pod nogami i nie mógł grać tak jak potrafi. Teraz Aka przejął od niego pałeczkę lidera i "stemplującego" akcje Pogoni. I są efekty
Dokładnie, oni nie potrafią ze sobą grać. Po wejściu Ediego w pucharze kulali między sobą piłkę w środku zamiast grać do przodu.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"przeszkadzanie przeciwnikowi" - oznacza uniemożliwienie przeciwnikowi zagrania lub możliwowści zagrania piłki przez wyraźne zasłonięcie mu pola widzenia lub urtudnienie poruszania się lub przez wykonanie gestu lub ruchu, który zdaniem sędziego dezorientuje lub rozprasza uwagę
Czyli sędza mógł uznać, iż gdyby w pobliżu Koja nie było zawodnika Jagi to ten nie wjeżdzałby wślizgiem tylko spokojnie wyjaśnił sytuację. Typek z Jagi nie stał w miejscu tylko normalnie biegł w kierunku piłki, co miało decydujący wpływ na to jak zachował się Koj.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 25/08/2013 20:53
Jak będziecie oglądać powtórkę meczu z Jagą to zwróćcie uwagę jak w 20 minucie Lewandowski wraca za Danim Q. a dopiero potem go chwalcie tu jak i w innych tematach. On musi BARDZO DUŻO pracować żeby zainteresował się nim lepszy klub z PL nie mówiąc o Udine...
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 25/08/2013 23:38
Jeśli Aka utrzyma formę to normalna koleją rzeczy że odejdzie z Pogoni. Polska liga jest słaba a on jeśli chce się rozwijać to np. w Niemczech jest w stanie tego dokonać. Pogoń natomiast powinna na tym zarobić( wreszcie!) jakieś pieniążki. Tak działa rynek. A nie pamiętam kiedy klub zarobił na sprzedaży zawodnika. Dziś przeczytałem że Udinesse chce Lewandowskiego. Ale dopiero wtedy jak wygaśnie mu kontrakt. Mam nadzieję że klub do tego nie dopuści. Chcą go "makarony" to niech płacą. My go wzięliśmy z Płocka (1liga), daliśmy szansę to niech płacą. Tym bardziej że Pogoń groszem nie śmierdzi a pieniądze z transferów są niezbędne choćby aby wyłowić kolejnego Akahoshiego
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 26/08/2013 00:43
Aka jest już za stary na podbój Europy. Zresztą przecież nie jest on aż taki dobry, żeby Barca z Realem i Bayernem się o niego tłukły. Ja na jego miejsce był wolał zostać w Szczecinie niż skończyć w jakieś Hercie Berlin.
Ale nie uznał. Spalonego nie ma. Bramka samobójcza strzelona prawidłowo.
Nie uznał ale powinien to zrobić, był spalony, Weszło potwierdza. Ale to Borski więc czego można się było spodziewać?
Aka jest już za stary na podbój Europy. Zresztą przecież nie jest on aż taki dobry, żeby Barca z Realem i Bayernem się o niego tłukły. Ja na jego miejsce był wolał zostać w Szczecinie niż skończyć w jakieś Hercie Berlin.
Jakbyś zobaczył dużo kasy na stole, to byś zmienił zdanie na jego miejscu. Nawet gdybyś miał siedzieć na ławce.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 26/08/2013 12:56
powtórka będzie jutro ale o 7 rano na polsat sport a w środe na polsat sport extra też o 7 rano a tu jest skrót http://ekstraklasa.tv/szalony-mecz-na-otwarcie-stadionu-jagiellonia-slabsza-od-pogoni-skrot,349502.html
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Zamieszczał klub informacje o ilości sprzedanych karnetów na tą runde bo ciekawi mnie jaki to rewelacyjny wynik osiągnęli , a nie widze nigdzie info ?
Policzylem na szybko: (mozliwe ze ktos juz kupil bilet online wiec to nie sa dokladne dane ale maksymalna ilosc) 3 sektor - 8 karnetów 4 - 127 5 - 168 6 - 14
W porównaniu do zeszłego sezonu makasakra, może 1/3 miejsc sprzedanych.
[Wyglądało to na pierwszy rzut oka na odnowienie kontuzji, jeśli tak to przerwa może być długa. Dąbrowski wraca juz w następnym meczu?
Przed meczem z Jagiellonią mówili, że raczej nie będzie jeszcze gotów na Wisłę, ale w takiej sytuacji może jednak spróbują...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.