Według mnie klub trzeba wspierać tak samo jak ruch kibicowski. Kibicom wrzucać do puchy, kupować vlepki i inne gadżety, a od klubu też wypada kupić jakiś gadżet bo to napędza hajs na marketing, różne zniżki itd.
Hitem mogą okazać się koszulki oficjalne na wiosnę - wszyscy chyba pamiętają, że mają być pasiaki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/12/2014 21:17
Szkoda, że Jagoda nam ostatnio nic nie komentuje. Jak był jakiś słaby mecz w wykonaniu Portowców to przynajmniej człowiek jako tako znosił to w dobrym humorze wówczas gdy komentował ten Pan. Teraz dają nam jakieś Remki ale w sumie lepszy on niż Mielcarska.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/12/2014 06:35
@DP Hajs na marketing? Przed meczem z Legią nie widziałem na mieście ani jednej informacji, reklamy tego meczu! Gdzie był marketing? Czekał na hajs od kibiców?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/12/2014 18:49
Przyjemny dla oka mecz, nie jest to typowa kopanina, ale sporo ładnych akcji i strzałów, oby tendencja została utrzymana w drugiej połowie. Póki co znowu razi mnie w oczy Frączczak - miał jedno fajne zagranie pod koniec meczu, ale generalnie trzeci mecz pod rząd jest jednym z najsłabszych zawodników na placu.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/12/2014 18:50
Nie jest źle. Naszym chce się grać i poza pierwszym kwadransem przejęli inicjatywę.Zabawne, że w 30 minucie na boisku było tyle miejsca, jakby grali trzecią dogrywkę...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/12/2014 18:52
Grają wysokim pressingiem i mam nadzieje że się fizycznie się nie wyprują. Nardzo fajnie Murawski,Murayama i nawet Rogalski.Średnio gra Zwoliński.Niestety skrzydła w postaci Kuna i Frączczaka niestety słabo.Irytuje szczególnie Adam który znowu pokazuje że technicznie to jest dramat. Jedna bramka zadecyduje.
Przyjemny dla oka mecz, nie jest to typowa kopanina, ale sporo ładnych akcji i strzałów, oby tendencja została utrzymana w drugiej połowie. Póki co znowu razi mnie w oczy Frączczak - miał jedno fajne zagranie pod koniec meczu, ale generalnie trzeci mecz pod rząd jest jednym z najsłabszych zawodników na placu.
Adam to jest jednym z najsłabszych ale w lidze. To co mu się udało zawsze jest na farcie, choćby pamiętna wrzutka zakończona golem po centro strzale, ale Adam uparcie twierdzący że strzelał - bezcenne. No ale to jest Adam, bożyszcze kibiców, i ten który miał grać "sezon życia" hahaha, niech ten co wypowiedział te słowa się ujawni tutaj wszystkim bo nie chce mi się przekopywać forum.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/12/2014 19:19
Ten "najgorszy" według niektórych tutaj piłkarzy ligi jest obecnie trzeci w rankingu naszych strzelców w drużynie a jeszcze ma na koncie 5 asyst co daje mu drugie miejsce po Rafale który ma 6 ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.