Co Wy z tym Lisowskim? Gość zagrał 6 meczów od początku i żadnego z nich nie wygraliśmy. W obronie jest poprawny, w ataku nie daje nic. Do tego jest po kontuzji, każdy trener postawiłby w takiej sytuacji Rudola i Frączczaka i to było jasne.
Od pewnego czasu nie jest to walczak a umiejętności piłkarskie są bardzo słabe.Ja dodać do tego że notorycznie swoja głupotą osłabia zespół łapiąc cała masę durnych kartek jak te z Cracovią to trudno dawać go za wzorzec i mianować kapitanem.Radek?-jak najbardziej kapitanem powinien być.
Lisowski gdy grał to może nie był kimś nadzwyczajnym ale dawał pewien spokój na obronie czego po Adamie spodziewać się nie można.Dlatego ja czekam na jego powrót bo to co na obronie robi Frączczak to kompletna porażka.
Typowa kopanina na 0-0, ale na skutek poważnych błędów przegrywamy.
Golla więcej fatalnych decyzji niż w całej rundzie wcześniej. Dąbrowski co rusz "wsadzany na konia" jest objeżdżany. Hernani, wróć! (jeszcze kilka miesięcy temu sam bym się wyśmiał po takim tekście).
W pomocy Popara z Murawskim grają taką samą srakę jak Ława z Rogalem. Przegraliśmy środek pola i stąd masa strat, które źle się kończą.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2014 19:19
Dąbrowski. Z niego niestety już nic nie będzie. Od ilu to już miesięcy robi te same błędy, ZERO odpowiedzialności, wprowadza mnóstwo chaosu w obronie, biega jak na podwórku, nie trzyma pozycji, trzeba go asekurować. Robi błędy, które skutkują zawsze groźną sytuacją albo zbiera kartki. Hernani przy nim to mistrz spokoju i opanowania.
Jeśli to prawda co pisał dziś Przegląd, że chce dużej podwyżki to pożegnać bez żalu.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2014 19:21
Marnie to widzę. Golla z Dąbrowskim grają tak jakby na orlika się spyknęli. Popara jakiś nieprzytomny, Kun zupełnie niewykorzystywany (a widać, że ma spore chęci). Jedynie Robak z Radkiem trzymają poziom, chociaż ten drugi co chwilę kopie piłki w auty.
Pobudka!
na marginesie - jakim cudem Madej skończył 45 minut bez żółtka?!?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2014 19:26
Bez przesady z tym Poparą. Według mnie robi chłop co może. Przede wszystkim pokazuje się do rozegrania, nie boi się zabrać z piłką. Po Dąbrowskim też jeździcie, a jak strzeli bramkę będziecie go nosić na rękach. Słaba połowa ze słabym Górniiem, ale wstrzymajmy się z osądami do końca meczu. Jedyny kto mnie naprawdę wnerwia to Aka.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2014 19:28
Dramatyczny chaos w każdej formacji.Widać że masa nieporozumień w tym zestawieniu.Jak tam w szatni cudu jakiegoś nie wymyślą to przegramy grubo kończąc zapewne w 10 -tkę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.