Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Wyzywanie pikników od kotów czy jakoś tam nic nie zmieni. Krytykujesz EM internetowych huliganów, a zachowujesz się dokładnie tak samo. Przedstawiasz sie tu jak przegość, kpisz z wszystkich i wszystkiego. Jak chcesz coś poprawić to może zdobądź się na coś konstruktywnego. Jeśli uważasz, że ludzie, którzy coś tam tu piszą są ciotkami, które w realnym życiu nie istanieją to czego tu szukasz? Dowartościowujesz się ? Kpienie czy wyśmiewanie pikników jest tak samo słabe jak kpienie z młyna.
Kibicuje Legii od dawna, byłem nie raz w Warszawie , nie tylko z okazji meczów Pogoni. Jednak sosnowiecka flaga nie miała prawa być w Szczecinie na płocie. Takie gesty nie mają za wiele wspólnego z neutralnością. Nie dziwi mnie reakcja pikników, januszy czy jak ich tam zwać. Tym bardziej, że w Szczecinie jest sporo ludzi, którzy za Legią nie przepadają.
Mam nadzieję, że tym razem Pogoń wreszcie coś ugra w końcówce sezonu i nie będzie to wyglądać na 7 sparingów.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 15:34
Tak własnie uważam o niektórych asach udzielających się tutaj. Szkoda, bo kiedyś na onlinie było mnóstwo normalnych ludzi. Teraz klimat bardziej z onetu i cóż innego pozostaje, jak beka z tutejszych ancymonów. A dowartościować to chyba muszą się ci, którzy chodzą na mecze tylko po to aby naubliżać przeciwnej drużynie, i nie chodzi mi tu jedynie o Legię, bo choćby o Ruch, który był u Nas na zakazie.
Ostatnio edytowany przez: eM, 11 kwietnia 2016, 15:58 [3 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Krytykujesz EM internetowych huliganów, a zachowujesz się dokładnie tak samo. Przedstawiasz sie tu jak przegość, kpisz z wszystkich i wszystkiego. Jak chcesz coś poprawić to może zdobądź się na coś konstruktywnego.
Ciekawe co konstruktywnego można powiedzieć o baranach którzy cytuje
Zapłaciliśmy za bilety, chcemy oglądać mecz, a nie pajacowanie, które wcale piłkarzom naszej kochanej Pogoni nie pomaga
kolejni próbowali (z miernym jednak skutkiem) robić parasolami dziury we fladze, by wystawić głowę i oglądać mecz.
z takich "kibicow" mozna tylko szydere miec bo co innego pozostalo. Chyba jedynie to zeby sie wiecej nie pojawiali na stadionie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 16:35
@EM tylko,że beką nic nie zmienisz. Tak samo na stadionie, tak samo i tu. Owszem trzeba czasami kogoś wyprostować, bo jak widzę, że koleś w innym temacie chce krzyczeć 'Azoty' to ręce opadają, ale to, że nawrzucasz piknikom nic nie zmieni tylko pogłębi kryzys. Kryzys , bo to jak wygląda Pogoń u siebie na trybunach to jest kryzys. Z drugiej strony to samo: to, że z młynu jest ciągła beka i wyzywanie od zniewieściałych małolatów też niczego niepoprawi. Dopóki jedni z drugimi nie nauczymy się funkcjonować nic sie nie wyprostuje. Sam wiesz ile dobrych chłopaków na Pogoń nie chodzi bo emigracja albo hm.." trudne doświadczenia życiowe" ich spotkały. Trzeba z czegoś złożyć ten młyn. Nie sądze że wzajemna szydera w czymkolwiek Pogoni ( marce, kibicom itd) pomoże. Na dziś potrzebny jest dialog i wspólna praca, żeby poprawić to co jest daleko od ok. Wrzuty zostawcie dla innych.
@eM Po stażu zakładam że jesteś emocjonalnie dojrzałym facetem więc nie ośmieszaj się cytując artykuł pisany w formie pamiętników z wakacji tylko po to aby potwierdzić swoją dziwna tezę. Póki co to na krytej jest więcej osób które coś znaczyły w kibicowskim światku i więcej zrobiły niż dzisiejsi reprezentanci młyna więc uważaj z tą ironią. Niech młyn (chociaż jak dla mnie to już nie młyn tylko piaskownica) zacznie robić to co powinien na stadionie to na pewno nikt z pozostałych sektorów nie będzie się wychylał ze swoimi tekstami. Bo gdyby nie kryta to każda ekipa gości by nas zagłuszyła i robiła co chce na naszym stadionie (a tak bywa niestety).
Nie wiem co trzeba mieć w głowie aby po tym co słyszeliśmy i widzieliśmy w wykonaniu sektora Legii mieć jakieś wyrzuty sumienia co do tego jak reagowała kryta. Ile razy jeszcze Legia musi kopnąć kogoś w dupę aby ten zrozumiał, ze nie ma co żałować tej "przyjaźni".
Dobra, może z tym parasolem to poniosło dziennikarzynę, ale jestem przekonany, że tak jak w artykule, większości mega przeszkadzała ta sektorówka i woleliby aby jednak była przezroczysta
Dzięki jednak za info. Jak czytam posty "obrońców" prostej trybuny, to dochodzę do wniosku, że tam jest uśpiony naprawdę jakiś gigantyczny potencjał i wszyscy, którzy niegdyś tworzyli potęgę Pogoni, "ukryli" się własnie na sektorach od 3 do 9.
Chłopy! to naprawdę nie ma co czekać. Wracajcie na młyn i pokażcie na co was stać, bo się marnujecie.
Ostatnio edytowany przez: eM, 11 kwietnia 2016, 17:57 [5 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 18:10
No i stało się. W piątek gramy u siebie z Ruchem Chorzów. Jeżeli przyjadą do nas taką bandą na zakazie jak jeżdżą ostatnio to możemy mieć problem z przekrzyczeniem ich na własnym stadionie...
No i stało się. W piątek gramy u siebie z Ruchem Chorzów. Jeżeli przyjadą do nas taką bandą na zakazie jak jeżdżą ostatnio to możemy mieć problem z przekrzyczeniem ich na własnym stadionie...
Nie przyjadą taką bandą, pewnie będzie z 200-300 głów. Zresztą co za różnica, mamy robić swoje, a nie się oglądać na innych. Prawda jest taka, że jak zaprezentujemy się tak jak na meczu z Legią to nawet te 200 osób nas przekrzyczy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 18:28
EM przestań juz głupio ironizować robiąc z siebie nie wiadomo kogo. Duzo piszesz ... a przejdź sie chłopie na 4 albo na 5 i pogadaj z tymi chłopakami, którzy tam siedzą i powiedz im to co nam tu piszesz. Miejsce na jakim siedzisz albo stoisz na stadionie nie czyni Ciebie lepszego od innych.
Nie przyjadą taką bandą, pewnie będzie z 200-300 głów. Zresztą co za różnica, mamy robić swoje, a nie się oglądać na innych. Prawda jest taka, że jak zaprezentujemy się tak jak na meczu z Legią to nawet te 200 osób nas przekrzyczy.
lepiej dla Nas żeby nie przyjeżddżali po ostatnim wyskoku "krytej" ...
Czy ten wyskok polegał na zrewanżowaniu się warszawiakom za śpiewy pt: Pogoń śledzie syfem jedzie i Nie podam dłoni kurwie szczecińskiej Pogoni ? pomijam ostentacyjne śpiewy Legia -Zagłębie .....czy może o inny wyskok chodzi ?
Czy ten wyskok polegał na zrewanżowaniu się warszawiakom za śpiewy pt: Pogoń śledzie syfem jedzie i Nie podam dłoni kurwie szczecińskiej Pogoni ? pomijam ostentacyjne śpiewy Legia -Zagłębie .....czy może o inny wyskok chodzi ?
Chodzi o inny mecz mecz z Ruchem.
Swoja droga wracając do tematu "Wystepy Pogoni e ekstraklasie" ciekawi mnie kwestia Rudola w kontekście ew. powrotu Czerwińskiego.Mozna by pomyśleć ze mamy kłopot bogactwa.Może w jakimś spotkaniu wyjdziemy w ustawieniu trójka obrońców (Rudol-Fojut-Czerwiński)?
Swoja droga wracając do tematu "Wystepy Pogoni e ekstraklasie" ciekawi mnie kwestia Rudola w kontekście ew. powrotu Czerwińskiego.Mozna by pomyśleć ze mamy kłopot bogactwa.Może w jakimś spotkaniu wyjdziemy w ustawieniu trójka obrońców (Rudol-Fojut-Czerwiński)?
O tym samym myślałem. Aż żal nie skorzystać z dobrej formy Rudola na stoperze. Wtedy jakieś 3-5-2 z Nunesem, Frączczakiem na skrzydłach i można kombinować. Próbowaliśmy już grać takim stylem w tym sezonie i wyszło średnio, może w takim zestawieniu byłoby lepiej?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 20:42
TomY jak ktoś jest normalny, to nie trzeba mu nic tłumaczyć. Domyślam się, że i tacy ludzie bywają na krytej. Tak samo jak miejsce w którym siedzisz czy stoisz na trybunach nie czyni cię lepszym, tak i bezsensowne ubliżanie również.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.