Nie bądź taki pewny, bo jak widać w grupie mistrzowskiej chuja zdziałał. Być może był potrzebny impuls i coś nowego, więc równie dobrze mógłby przyjść Bohumił Panik i zrobić grupę mistrzowską. Trenera rozlicza się z całości, a póki co bilans CM711 to 3-1-7, bramki: 12:17. Średnia punktów na mecz 0,91 (!!!!!!!!!).
Trzy pierwsze mecze bez punktów i CM 711 się zawija z grodu Gryfa .Terminarz ustawiony pod wyjazd konfitury grubasa ze Szczecina .
Gdyby nie CM711 to teraz przeglądałbyś terminarz I ligi ...
Nie bądź taki pewny, bo jak widać w grupie mistrzowskiej chuja zdziałał. Być może był potrzebny impuls i coś nowego, więc równie dobrze mógłby przyjść Bohumił Panik i zrobić grupę mistrzowską. Trenera rozlicza się z całości, a póki co bilans CM711 to 3-1-7, bramki: 12:17. Średnia punktów na mecz 0,91 (!!!!!!!!!).
Ale ja jestem pewny tego, że dalej mamy Ex, a Ty jesteś pewien Panika... eot, bo szkoda czasu i klawiatury.
Trzy pierwsze mecze bez punktów i CM 711 się zawija z grodu Gryfa .Terminarz ustawiony pod wyjazd konfitury grubasa ze Szczecina .
Gdyby nie CM711 to teraz przeglądałbyś terminarz I ligi ...
Apeluje o nie rozliczanie z pierwszego meczu z Lechem. Wiadomo, iz w kontrakcie CM ma wpis, ze z Lechem moze dawac dupy. Po to tu przyszedl pewnie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/06/2015 19:16
Już widzę oczyma wyobraźni jak to będzie. Porażka z Lechem będzie tlumaczona tym, że to mistrz, my jesteśmy dopiero drużyna w budowie etc. Następny mecz ze Śląskiem u siebie pewnie wygramy bo Śląsk w Szczecinie zawsze miał z nami ciężko. Lechia z kolei w Gdańsku nie wygrała z nami od stuleci i w ten sposób zdobyte jakimś cudem 6 pkt. w 3 meczach znowu mogą przyslonic oczy naiwnym prezesom. Jeśli zwalniac to teraz jest na to ostatni dzwonek. Za tydzień zaczną się przygotowania i już będzie za późno na ratowanie czegokolwiek. Apeluje więc z tego miejsca do prezesów. Opamietajcie się, miejcie trochę zdrowego rozsądku i zwolnijcie go!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/06/2015 19:29
Nie mają za co go zwolnic. Jedyny cel jaki mu postawili to wejście do 8. A potem pozwolili mu odpuścić rundę. Pewnie, że ze strony kibiców jest inaczej (np. danie dupy dla pyr aby mogły mieć mistrza czy wyrzucenie Radka i wciśnięcie swojego gluta w zamian) ale zarząd inaczej na to patrzy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/06/2015 20:17
Michniewicza rozliczmy po kilku pierwszych meczach. Lepsze pytanie lepiej zadać do Mroczka gdzie ta Wielka Pogoń co miała grać o puchary bo jak na razie to tylko pozbyliśmy się kilku dobrych zawodników.
Michniewicza rozliczmy po kilku pierwszych meczach. Lepsze pytanie lepiej zadać do Mroczka gdzie ta Wielka Pogoń co miała grać o puchary bo jak na razie to tylko pozbyliśmy się kilku dobrych zawodników.
A okno transferowe już trwa, że zaczynasz rozliczać?
A okno transferowe już trwa, że zaczynasz rozliczać?
Skoro się rozlicza z całości, to daj mu do diabła trochę popracować!
Michniewicz przyszedł, miał świetny początek, którym zapewnił nam top8. Potem chujnia, na którą wszyscy w klubie lachę wyłożyli bo mieli w planach przegląd kadr i przygotowania do zmian w drużynie. Pierwszą część jego pracy można tłumaczyć tylko efektem nowej miotły. Drugą można tłumaczyć tym, że dawał dużo szans młodym zawodnikom.
Wziął drużynę z marszu, więc dajmy mu przygotować drużynę do sezonu po swojemu. Niech przez parę miesięcy rozegra trochę tych meczów, a potem będziemy go oceniać i rozliczać. Potem będziemy komentować czy ta drużyna się rozwija czy nie. Czy to wszystko idzie w dobrym kierunku, czy nie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/06/2015 23:27
Janota to świetny piłkarz. Każdy kto chociaż trochę zna się na piłce doskonale o tym wie. Tego wybaczyć niestety nie można. Gotuje się we mnie bo tracimy perelke i żaden artykuł mnie nie uspokoi. Sorry, kto tu nie przyjdzie to i tak będzie niesmak.
Janota to świetny piłkarz. Każdy kto chociaż trochę zna się na piłce doskonale o tym wie. Tego wybaczyć niestety nie można. Gotuje się we mnie bo tracimy perelke i żaden artykuł mnie nie uspokoi. Sorry, kto tu nie przyjdzie to i tak będzie niesmak.
Taka z niego perełka, że sezon 2014/2015 skończył bez bramki czy asysty. Parodysta, który miał duży talent, ale go zaprzepaścił. To, że ładnie prowadzi piłkę, czy robi fajne kółka nie oznacza, że w jakikolwiek sposób byłby nam przydatny.
Aka został kosztem Janoty. Ci dwaj piłkarze grając w "11" by się gryźli. Dwie takie dziesiątki? Odpowiedzmy sobie na pytanie: Czy wolimy Akahoshiego, który zaskarbił sobie kibiców swoimi nietuzinkowym zagraniami, ale na razie jest bez formy (będzie lepiej), albo Janotę, który jak na razie zabłysnął w wygranym meczu z Bełchatowem? Należy dodać, że piłkarz ten bardzo nerwowo zachowuje się na boisku.
Lepszy Aka, niż Janota. Asystą w meczu z Wisłą zremisowanym 2-2 przypomniał o sobie!
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.