Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/05/2013 02:17
Mam nadzieję że w meczu z Polonią Warszawa , który jest o nic trener wystawi całkowicie inną jedenastkę i nagrodzi występem młodych zawodników którzy są zgłoszeni do rozgrywek , ale nie zagrali jeszcze ani minuty jak Kort czy Wilk czy rozegrali tylko parę minut jak Neumann czy Rudol.
Mam nadzieję że w meczu z Polonią Warszawa , który jest o nic trener wystawi całkowicie inną jedenastkę i nagrodzi występem młodych zawodników którzy są zgłoszeni do rozgrywek , ale nie zagrali jeszcze ani minuty jak Kort czy Wilk czy rozegrali tylko parę minut jak Neumann czy Rudol.
Mam taką samą nadzieję. Osobiście chcę zobaczyć jak w Ekstraklasie poradzi sobie nasz król strzelców MESY Zieliński. Jest zgłoszony więc mógłby zagrać.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/05/2013 12:04
Przed sezonem prezesi mówili że piłkarze będą dostawali premie za odpowiednie miejsce w tabeli, premie będą wypłacane co kilka kolejek. Więc wychodzi na to że jeszcze mają o co walczyć, czym wyższe miejsce tym lepsza premia. A przy dobrym układzie mamy szanse zając 10 miejsce na koniec.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/06/2013 10:02
Jasne, że płaci. Za każde poszczególne miejsce jest określona gratyfikacja finansowa. Gdzieś wyczytałem ostatnio (bodaj na weszło) , że każde wyższe miejsce to 200 tysięcy złotych więcej
Mecz nie jest o nic. Grają i o prestiż i o kasę z telewizji za lokatę na koniec sezonu. Zbyt wielu zmian w składzie myślę, że trener nie zrobi, bo i wtedy pewnie drużyna całkiem by się nie zazębiała, ale pewnie da trochę więcej pograć młodym. Mam nadzieję, że z umiarem
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/06/2013 20:15
Genialnych mamy napastników Mouhamadou Traoré i Tomasz Chałas zdobyli dla Pogoni Szczecin na tą chwilę tylko po 1 bramce to już więcej na ten czas ma... Uwaga! Bramkarz Olimpii Grudziądz hehe
Smolny chyba może ubiegać się o nagrodę Nobla za wybitne zdolności dyrektora sportowego.
Golkeeper czy ten co ma znajomości u Długosza zna ktoś osiemnastkę meczową na jutrzejszy hit z czarnymi T-shirtami ?
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 1 czerwca 2013, 21:07 [1 raz(y)]
Genialnych mamy napastników Mouhamadou Traoré i Tomasz Chałas zdobyli dla Pogoni Szczecin na tą chwilę tylko po 1 bramce to już więcej na ten czas ma... Uwaga! Bramkarz Olimpii Grudziądz hehe
Smolny chyba może ubiegać się o nagrodę Nobla za wybitne zdolności dyrektora sportowego.
Golkeeper czy ten co ma znajomości u Długosza zna ktoś osiemnastkę meczową na jutrzejszy hit z czarnymi T-shirtami ?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/06/2013 10:06
Taka drobna uwaga do redaktorów serwisu - w zapowiedzi meczu z Polonią podajecie rozpoczęcie meczu o godzinie 17, a w informacji o następnym meczy napisane jest że o 16.
W 14-osobowej kadrze Polonii na dzisiejszy mecz jest 1 zawodnik niezdolny do gry, 1 bramkarz oraz... 4 napastników. Będzie improwizacja.
M. i S. Olczak, Wełna, Krajewski, Joczys, Rusak, Kiełb, Kopciński, Michalski, Wrzesiński, Taran, Gołąb, Grzelu, Piekarski/Pazio.
Ostatnio edytowany przez: kiko, 2 czerwca 2013, 13:33 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.