Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 04/03/2016 16:53
W dzisiejszych czasach pilkarze i trenerzy to sa najemnicy. Nie przywiazalywalbym wiekszej wagi do mediow spolecznosciowych, takie sa dzisiaj czasy, tez mi sie to nie podoba, no ale coz...
Trenera i pilkarzy trzeba rozliczac w wynikow. Te Czeslaw ma poki co bardzo dobre. Chociaz styl moglby byc rzeczywiscie lepszy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/03/2016 11:40
Tempo sprzedaży nie pozostawia złudzeń. Wspomniane 4 tysiące staną się faktem. Mam nadzieję, że pokażemy mimo to że liczy się jakość a nie ilość na trybunach.
Klub nałożył karę na Kudłe za noszenie koszulki kibicowskiej swojego macierzystego klubu, ciekawe czy na popisy trenera na tt i wychwalanie innych klubów też tak zareagują
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/03/2016 12:15
Właśnie obejrzałem fragment meczu Pogoni z Legią z sezonu 00/01 rozegranego w Szczecinie i tak się zastanawiam: czy kiedyś wrócą takie mecze gdzie na trybunach zasiądzie komplet publiczności, gdzie piłkarze popisywać się będą jakimiś niesamowitymi dryblingami, rajdami tudzież niekonwencjonalnymi strzałami czy odważnymi decyzjami, a bramkarze interwencjami wprawiającymi w stan euforii niejednego konesera piłki przy Twardowskiego.
Aha, czyli pora roku nie przeszkodziła żeby pokazać walory ofensywne w 2 połowie meczu z Koroną, ale w Białymstoku już tak. Co on pierdoli ostatnio to są jakieś kpiny
Kort zagrał dziś w pierwszym składzie rezerw w okręgowym pucharze Polski.
Ciekawe jak on sie czuje bedac w takiej sytuacji... gwiazda 1 ligi, sciagany do Szczecina z mysla o grze w Ekstraklasie a gra w rezerwach...
Jeśli po kilku niezagranych meczach miałby mieć ból rzopy to ja dziękuję za takiego piłkarza. Trzeba zapierdzielać na treningach i tyle, a nie czekać aż ktoś łaskawie z urzędu mu coś da bo grając ze słabszymi piłkarzami był "gwiazdą". Wierzę w to, że Kort zdaje sobie sprawę iż ktoś te wysokie miejsce w lidze swoją grą wywalczył i trzeba ciężko pracować aby wygryźć ich ze składu. Michniewicz wspomina cały czas o hierarchii w zespole - to bardzo ważna sprawa, bo jak dajesz z siebie wszystko, masz wyniki a potem jesteś przez kogo zastępowany bo "gwiazda" przyszła to daje to jasny sygnał każdemu w zespole że wysiłek i praca nie są doceniane. Zagraliśmy raptem cztery mecze, spokojnie...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/03/2016 14:27
Mnie po prostu dziwi, że Kort był gwiazdą w 1 lidze, miał najwięcej asyst itd., a dzisiaj przy naszej sytuacji gdzie na jego pozycji robione są dziwne eksperymenty wysyłany jest do 3 ligi.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/03/2016 15:16
Z tego co pieprzy Michniewicz, to dla Korta lepiej byłoby zostać w 1 lidze do końca sezonu. Wywalczyć króla asyst, i większy miałby z tego pożytek. Zwłaszcza w CV. Niż siedzieć tutaj w rezerwach. Przyszedł by na nowy sezon, gdy drużyna jeszcze punktu nie zdobyłaby i trener nie miały wymówki.
Był czas, gdzie trener mógł go wypróbować, nieobecność Aki, więc żadna hierarchia nie byłaby złamana. To pieprzył się w eksperymentach i robił wszystko byleby go nie wpuścić na boisko. Eksperymenty okazały się porażkami, a potencjalny następca Aki, nawet murawy nie powąchał. Znając życie, pewnie w końcu za kilka meczy go wpuści, zagra słaby mecz i odstawi znów go .. Naprawdę, skoro pieprzy o hierarchii, zapracowaniu na wynik, to co taki Węgier z miejsca trafił do składu ? Skoro widać, że nie może się odnaleźć przy jego taktyce antyfutbolowej ?
Zauważyłem, że odstawił Korta, mniej więcej od momentu gdy Aka zagrał tragiczny mecz (kolejny z kolei) i wszyscy domagali się odstawienia go na ławkę i dania szansy młodemu. Wtedy wygłosił mowę, że Aka choćby nie wie co, to będzie grał w pierwszym składzie. I od tamtego momentu, zaczęły się problemy z graniem Korta w ekstraklasie, nawet w końcówkach spotkań. To jest poważny trener ?
Mnie po prostu dziwi, że Kort był gwiazdą w 1 lidze, miał najwięcej asyst itd., a dzisiaj przy naszej sytuacji gdzie na jego pozycji robione są dziwne eksperymenty wysyłany jest do 3 ligi.
Bez przesady. Mało było zawodników, którzy przychodzili z pierwszej ligi z łatką znakomitego transferu, a w Ekstraklasie nawet pół meczu dobrego nie zagrali? Żeby wymienić tylko Tadrowskiego, który był wybrany najlepszym obrońcą 1 ligi, a po przejściu do Ekstraklasy kompletnie zgasł. Błyszczenie w pierwszej lidze to według mnie żaden wyznacznik, swoją przydatność trzeba potwierdzić jeszcze na poziomie ekstraklasowym, a nie domagać się miejsca za zasługi klasę niżej.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/03/2016 16:36
Czesiek trochę pali głupa. Porę roku to pominę milczeniem. Ale w takim razie wszystkie drużyny z Ekstraklasy mają bdb obronę, bo przecież w każdym meczu mamy problem z konstrukcją ataku. No i zaraz przejdzie do tego, że w lidze nie ma słabych drużyn.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.