Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 19:52
Idealnym podsumowaniem tego meczu był kiks Golli w 92 minucie - kupa w majtach i obsrane kalesony. Co jeszcze? Janota póki grał na skrzydle - był widoczny, a kiedy zszedł do środka, zgasł. Aka nie dał nic, Robak poza golem niewiele. Ta drużyna jest tak strasznie słaba i pozbawiona koncepcji na grę, że walka o 13-14 miejsce jest tylko kwestią czasu.
Nie ma Smolnego, nie ma wyników. Faktury same się nie wystawiają
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 19:53
Jak można strzelić gola skoro zamiast jezdzic na dupie w 2 połowie, to zazwyczaj cały czas gra i wycofywanie piłki do tyłu..w 4 meczach 2 punkty...jak tak dalej pójdzie to aż strach się bać..już tylko 5 pkt przewagi nad Ruchem i miejscem spadkowym..a teraz jeszcze mecze z Lechią i Bełchatowem..skoro z drużynami ,które do tej pory nam leżały zdobywamy 0 pkt to ciężko być optymistycznie nastawionym.. nawet ja ,osoba ,która reaguje zazwyczaj z dużą dozą cierpliwości jeżeli chodzi o mecze Pogoni,dziś jestem poprostu wkur*** ehh...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 19:55
NIestety 4 mecze 2 pkt. Podobno gramy o najwyższe cele. KOcian to co robi to chyba sabotaż. Na ławie lepsi zawodnicy a gramy patałachami typu Koj - bez urazu ale ten koleś nie zasługuje nawet na okręgówkę. DO wysłania tam a nawet nie do rezerw :Frączczak, Rogalski, Matynia. Więcej nie chce mi się nawet pisać . KOCIAN TO TOTALNA PORAŻKA... ZERO STYLU GRY... NIC .... NAWEt NIBY PRESSING zjebany.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 19:57
Te patałachy grają tak, że człowieka krew zalewa. Grają jak za ostatnich meczów Sasala i Sikorki więc analogicznie, Kocian wypierdalaj. Mroczek na kolanach do Darka.
I co by sie nie znecac jedynie nad beznadziejnym do bolu Kocianem, to pytanie do 'najlepszego dyrektora sportowego'': w ktorym sezonie po awansie mielismy walczyc o mistrzostwo?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 19:59
Jest słabo. Tak patrząc na tą kaszane w wykonaniu naszych zawodników pomyślałem sobie że przy tej kadrze co mamy 3-5-2 to optymalne ustawienie. Rudy kurwiszon z karnym przykisił.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 20:01
Mi to przypomina trochę czasy Sasala - niby chcą i wiedzą co mają robić ale nie wychodzi - nie wiedzą czemu nie wychodzi ani piłkarze ani trener. Albo Lechię jesienią (przy odpowiedniej skali porównania) - na papierze dobry skład, który nie grał.
Nie ma drużyny na dziś, to najgorsze.
Przy 2-1 do przerwy zmiany powinny być już od 46 min. i to dwie. No ale Kocian uznał, że wszystko funkcjonowało jak należy. Chociaż pewnie i te zmiany na niewiele by się zdały.
Teraz czekać tylko na wpierdol za miesiąc z Zawiszą i przed nami zabawa w dolnej ósemce.
A co miał zrobić jak za plecami kolesie którym piłka po podaniu odskakuje na 10 metrów... Robak co mecz jest najlepszym w zespole ale sam nie wygra meczu jak ma za plecami typów typu Frączczak ( nie zagrał ani jednej dobrej akcji w całym meczu- jak dla mnie powinien szykować sie do B klasy), Matras - on grał w ogóle czy tylko symulował ( wiem wiem 30 k na koncie co miesiąc się zgada więc po huj się starać ), Matynia ... wielu moich kolegów gra od ciebie o wiele lepiej mimo że nie są "niby " profesjonalistami, Rogalski - cały czas się pisze że maks 1 liga ... ale MAX to przecież top player na extraklape i całyt czas zamiast rezerw pierwszy skład.
CO do Kociana to żaden z niego trener i chyba skutecznie to zauważyli w Chorzowie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 20:07
Ta drużyna nie ma stylu, charakteru, pomysłu, ambicji, nie ma nic. Ma za to trenera który podejmuje dziwne decyzje, nie robi zmian (Dziś dwie zmiany z czego jedna w 81 minucie - wtf) Jak drużyna przegrywa, to on sobie stoi z założonymi rękami. Wdowczyk by wylatywał na trybuny co mecz gdyby to widział. Nie ma zespołu, jest zgraja amatorów, w tym kilka indywidualności które co mecz są na plus, ale 3 zawodnikami nie wygramy meczu.
Janukiewicz - Wykopy jak zwykle słabe, przy bramkach nie miał nic do powiedzenia. Bronił to co miał bronić. 4 Golla - Dobrze w obronie, jednak w ofensywie kilka strat, w dodatku bramka na 2-0 częściowo na jego konto. 3- Koj - Chyba najsłabszy na boisku. Masa fauli, kartka, niedokładności, bramka na 2-0 wpada na jego konto do spółki z Gollą i Matynią. Nie wie jak się ustawić na boisku, zagubiony, wolny i drewniany. 1 Matynia - Kolejny nasz "as" w obronie. W akcjach ofensywnych naliczyłem 6 strat ! nie umie grac ofensywnie, a w defensywie jest objeżdżany przez każdego jak leci. Zaliczył jednak kilka dobrych odbiorów oraz w drugiej połowie oddał groźny strzał 1+ Rudol - Przejął zadania Frączczaka, bo często pokazywał się w ofensywie, co jednak nie przyniosło skutków. Twardy, powalczył kilka razy o piłkę i wygrał te pojedynki. 2 Rogalski - Oprócz dwóch bomb które mogły wpaść, nic szczególnego nie pokazał. 2 Murawski - Profesor, kapitan, wszędzie go pełno, zapierdalał za 3. 5 !!! Matras - Niewidoczny, dużo strat, zapadło mi w pamięci jedno dobre crossowe podanie, ale to za mało 1+ Janota - Bardzo dobry mecz ! kilka bajecznych zagrań, podanie przy bramce dla nas idealne , kilka dobrych dośrodkowań, jednak większość z nich była niecelna. To musi poprawić. Ale potencjał jest. 4+ Frączczak - Tragedia. Duzo strat i niecelnych dośrodkowań. Totalny niewypał. 1 Robak - Starał się, gola strzelił, ale poza tym dużo niedokładności i za wiele razy był łapany na spalonym. 3
Zmiany
Akahoshi - Nie widoczny oprócz jednego strzalu - słabo. Jak na ten czas który dostał powinien zrobić więcej 2 Zwoliński - Na ostatnie 10 minut tylko z 2 razy widziałem go przy piłce. Totalna obniżka formy tego zawodnika.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.