Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/09/2019 15:57
To musiało się tak skończyć. Stylu brakuje już od dawna,był fart.. oby jak najszybciej się ogarnęli, jeszcze mamy 45minut i spokojnie można to chociaż zremisować
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/09/2019 17:50
Irytuje mnie już to biadolenie o stylu. Jestemsy liderem, już nie wiem którą kolejkę. I dalej te głupoty. Większość meczu ich zdominowaliśmy. Momentami stawiała Jagiellonia autobus u siebie. Tak mi się wydaje, że niektórzy piszą tu te głupoty bo słuchają komentarza canal+, a Wieszcyki i jego kolego dziś szczególnie pieprzyli coś stronniczo. Trener gospodarzy miał taktykę "laga do przodu na szybkobiegacza". NO I CO K... Z TEGO. My staliśmy wysoko, bo taka była taktyka i granie konsekwentne dało rezultaty. Już więcej niż pół ligi stawia nam autobus na 30 - 40 metrze i to wymusza pewien styl.
Ja jestem jestem mega zadowolny. Podobał mi się występ całego zaspołu. Kostas nie zawsze będzie grał z tak szybkim napastnikiem, stojąc tak wysoko. Po co wy biadolice do k... nędzy. Brawo Adam, jeden i drugi, brawo Sebastian. Niezła zmiana Fina, on się też rozwija. Spirydonovic dziś nieźle. Runjaic wie co robi. A jak się komuś jeszcze styl nie podoba to niech się wódki napije i popatrzy w tabelę. Jak to trener powiedział "wszystko idzie zgodnie z planem" ...........
Dobrze, że to nie Ty jesteś trenerem - Listkowski w pierwszej połowie był jedynym zawodnikiem w naszym zespole który potrafił podholować piłkę i wyprowadzić ją defensywy bez ryzykownych podań. Bardziej przyczepić można się do Kozulja, który przez długie okresy meczu był bezproduktywny i schowany.
Irytuje mnie już to biadolenie o stylu. Jestemsy liderem, już nie wiem którą kolejkę. I dalej te głupoty. Większość meczu ich zdominowaliśmy. Momentami stawiała Jagiellonia autobus u siebie. Tak mi się wydaje, że niektórzy piszą tu te głupoty bo słuchają komentarza canal+, a Wieszcyki i jego kolego dziś szczególnie pieprzyli coś stronniczo. Trener gospodarzy miał taktykę "laga do przodu na szybkobiegacza". NO I CO K... Z TEGO. My staliśmy wysoko, bo taka była taktyka i granie konsekwentne dało rezultaty. Już więcej niż pół ligi stawia nam autobus na 30 - 40 metrze i to wymusza pewien styl.
Ja jestem jestem mega zadowolny. Podobał mi się występ całego zaspołu. Kostas nie zawsze będzie grał z tak szybkim napastnikiem, stojąc tak wysoko. Po co wy biadolice do k... nędzy. Brawo Adam, jeden i drugi, brawo Sebastian. Niezła zmiana Fina, on się też rozwija. Spirydonovic dziś nieźle. Runjaic wie co robi. A jak się komuś jeszcze styl nie podoba to niech się wódki napije i popatrzy w tabelę. Jak to trener powiedział "wszystko idzie zgodnie z planem" ...........
Przynajmniej jeden głos rozsądku. Jak dla mnie, mogą punktować w takim stylu do końca sezonu.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/09/2019 18:39
Nareszcie bardzo fajne zmiany - Hostikka i Frączczak, super!
Dobry mecz Kowalczyka, Stipicy.
Słabo, żeby nie powiedzieć bardzo słabo Listkowski (znowu), Kostas, Zech (Panowie za dużo tych wielbłądów) i Kozulji (dalej szuka powrotu do formy z początku sezonu).
Fajnie, że znowu udaje nam się wygrać po dramatycznym początku i złym wyniku.
Białystok nigdy nam nie leżał, przed meczem brałem remis w ciemno, a po 1 połowie byłem przekonany że nawet punktu nie wywieziemy.
Druga połowa to pozytywne zaskoczenie, oby z Rakowem pewniej i odskakujemy!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/09/2019 19:41
Niezły rollercoaster. Pierwsza połowa najsłabsza w sezonie, a w drugiej... chyba najlepsza w tym sezonie. Piękne zwieńczenie długiego powrotu Adama, oby teraz było tylko z górki. I brawo dla Santeriego - oby to było dla niego otwarcie drogi do podobnych występów. Dzisiaj miał tony luzu, szybkość, swobodę i dał wiele dobrych piłek w ofensywie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
W pełni się zgadzam od 3 tygodni jesteśmy liderem. Niech każdy sobie odpowie na pytanie kiedy tak było ostatnio bo ja nie pamiętam ? A przed dzisiejszym meczem nikt mi nie wierzył jak mówiłem że wygramy i co i dalej lider jest nasz więc nie ma co biadolić tylko jedziemy dalej
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/09/2019 20:56
Chwała drużynie za podniesienie się i wygranie na trudnym terenie. Jednak środkowi obrońcy nie mogą popełniać takich błędów. Dzisiaj po wejściu Hostikki i Adama - Pogon zaczęła grać dużo lepiej. Jak ktoś wcześniej wspomniał - oby to był mecz przełomowy dla Santeriego. Szkoda, że Portowcy nie mogą zagrać na równym dobrym poziomie całego meczu. Praktycznie ostatnio w każdym meczu jesteśmy jak Doktor Jekyll i Mr Hyde
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.