Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/08/2012 00:13
Do meczu 4 dni a mnie ciekawi czy Mosnikov będzie wogóle brany pod uwagę w meczu z Zagłębiem Lubin , a to dlatego że Estończyk ma zagrać w Środę w meczu przeciwko Polsce a tu już w piątek mecz z miedziowymi więc raczej chyba bez wielkich szans aby wystąpił w barwach Pogoni Szczecin w meczu inaugurującym Ekstraklasę
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/08/2012 11:25
Skowronek powiedział ze Mosnikov bedzie brany pod uwagę. Gorzej jak zagra 90 minut przeciwko Polsce.Ale to i tak za wiele nie zmienia. W 1 składzie wyjdzie Aka i Edi a więc musi i byc defensywny pomocnik. I tu zapewne wyjdzie Rogalski, Golla lub Szałek. Mosnikov pewnie wejdzie w trakcie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/08/2012 17:18
Jeżeli mój zliczający programik działa dobrze, a wszystko wygląda na to, że działa, to na chwilę obecną na sektorach, na które bilety można kupić przez Internet zajętych jest 3458 krzesełek. Do tego dochodzi rodzinny i pozostałe sektory, które można kupić tylko w kasach. Słabo.
3458+ (gdzies ktos pisal ze 4500 karnetow) to moze do 10tys dobijemy? klub odpierdala zenade co do marketingu wiec i taki wynik mozna by bylo uznac za "dobry".
Jeżeli mój zliczający programik działa dobrze, a wszystko wygląda na to, że działa, to na chwilę obecną na sektorach, na które bilety można kupić przez Internet zajętych jest 3458 krzesełek. Do tego dochodzi rodzinny i pozostałe sektory, które można kupić tylko w kasach. Słabo.
Do piątku powinien dojść dodatkowy tysiąc, ale i tak słabo. Liczyłem na 6-7 tysięcy karnetów. Kurna, w końcu ekstraklasa wraca. Ciekawe czego to wina? Słabego marketingu (bezpośrednio) czy może rozleniwienia i piknikowego klimatu w Szczecinie (pośrednio)?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Do piątku powinien dojść dodatkowy tysiąc, ale i tak słabo. Liczyłem na 6-7 tysięcy karnetów. Kurna, w końcu ekstraklasa wraca. Ciekawe czego to wina? Słabego marketingu (bezpośrednio) czy może rozleniwienia i piknikowego klimatu w Szczecinie (pośrednio)?
7 tysiecy karnetow to bylem pewien ze zejdzie..+ do tego osoby kupujace bilety to by dawalo liczbe luzno ponad 10 tysiecy. A tak,sukcesem bedzie dociagniecie do 10 tys.Ale szczerze mowiac liczy sie zapelniony do ostatniego miejsca mlyn!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/08/2012 21:56
Odpowiedź jest bardzo prosta. Wszystko wina słabej reklamy, a właściwie jej brak (bo czymże jest bilbord z łysą głową króla, na którym nie widać, że dotyczy Pogoni?) Skoro w pracy podchodzi do mnie koleś, który ostatnio na Pogoni był w 70 latach i pyta się gdzie można kupić bilet, nie wspominając o tym, że w ogóle nie słyszał o karcie kibica to o czym my w ogóle dyskutujemy? Najlepszą reklamą jeszcze przez długi czas będziemy my sami. Koleś zapytał się kiedy mecz bo widział, że mam koszulkę Pogoni, tak pewnie nawet by nie wiedział kiedy jest rozgrywany. Dlatego nośmy wszyscy barwy na co dzień i mówmy o Pogoni jak najwięcej, to będzie najlepsza reklama NASZEJ POGONI. Jebać pseudomarketingi i inne marne pseudoakcje!
Akcja z Królem to kompletny niewypał i kto za nią odpowiada powinien beknąć zwolnieniem. Tym bardziej, że pewnie nawet na pierwszym meczu stadion po brzegi pewnie się nie wypełni.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/08/2012 23:07
Szczecin w dzień meczu (i nie tylko) powinien wyglądać jak podczas krecenia filmu na grunwaldzie... Wszedzie ludzie w barwach a widok bardzo starego Pana(ok 80lat) w koszulce "Bójcie się chamy..." bezcenny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.