Czekałeś na pierwszy błąd Czerwińskiego długie 13 kolejek i teraz możesz się spuścić z radości w domowym zaciszu. Bo wiadomo, im dla nas (Pogoni) gorzej tym tobie przyjemniej.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/10/2015 17:01
Dziękujemy kurwa. Pierdolenie ze wiedzą jaki ten mecz ma znaczenie kurwa. Dostaną z trybun w piątek kurwa. Nalezy im sie jak chuj. Za styl i kurwa rozmiary porażki.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Dziękujemy kurwa. Pierdolenie ze wiedzą jaki ten mecz ma znaczenie kurwa. Dostaną z trybun w piątek kurwa. Nalezy im sie jak chuj. Za styl i kurwa rozmiary porażki.
gratulacje podium debilnych wypowiedzi juz znamy, medale rozdane
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/10/2015 17:02
Zyguś cymbale chodzi o to, że kochasz się w Michniewiczach, Czerwińskich i innych trolach, które nie mają w sercu Pogoni. Dla nas to jeden z najważniejszych meczów w sezonie a oni mają wyjebane. Ale ty ich zawsze wychwalasz.
A na błąd Czerwińskiego nie musiałem czekać do dzisiaj bo on już w sierpniu mówił, że chce spierdalać. I to już był jego błąd.
Następny parodysta łazi w koszulce Górnika, to co ma się przejmować, że gole do naszej bramki wpadają? Przecież chłopaki z SKPS wzięły to na klatę.
Ostatnio edytowany przez: Maxymalny, 24 października 2015, 17:07 [1 raz(y)]
Spierdalaj kurwa nick zmieniłeś i myślisz że jesteś fajny. Każdy jest wkurwiony porażką z tymi cwelami a ty jeszcze tu kurwa się popisujesz.
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Spierdalaj kurwa nick zmieniłeś i myślisz że jesteś fajny. Każdy jest wkurwiony porażką z tymi cwelami a ty jeszcze tu kurwa się popisujesz.
raz sie wygrywa 5-1 z lechem, a raz przegrywa 4-1 z cracovia. kazdy jest wkurwiony ale ja sie smieje z ciebie i z tobie podobnych za kretynskie wypowiedzi
Przypominam ze po tej kolejce, co by nie bylo, bedziemy na podium. zamiast czepiac sie Czerwinskiego i pisac cos o "dostanie im sie z trybun" spojrzcie na sprawe na trzezwo, racjonalnie i bez niepotrzebnych emocji.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/10/2015 17:09
Przyszedł w końcu mecz, który obnażył nasz minimalizm. Może i dobrze, bo gdyby skończyło się 0:1 to by Czesio mówił "trudno nie udało się". Ale tutaj widać podstawowy problem, brak gry pozycyjnej. Nawet kontrataki gramy chujowo. Ofensywa jest kiepściutka. I może czas na to poświęcić trochę czasu.
raz sie wygrywa 5-1 z lechem, a raz przegrywa 4-1 z cracovia. kazdy jest wkurwiony ale ja sie smieje z ciebie i z tobie podobnych za kretynskie wypowiedzi
Przypominam ze po tej kolejce, co by nie bylo, bedziemy na podium. zamiast czepiac sie Czerwinskiego i pisac cos o "dostanie im sie z trybun" spojrzcie na sprawe na trzezwo, racjonalnie i bez niepotrzebnych emocji.
Zamknij się lepiej i chociaz tutaj sie bie wymądrzaj!
POGOŃ SZCZECIN!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.