Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/02/2015 16:01
Wydaje mi sie, ze teraz mamy nieco wieksze szanse z Wisla niz za "Wdowca".
I nie chodzi mi tutaj o to, ze Smuda umial rozpracowac jego taktyke, ale raczej o to ze mamy nieco szybszych skrzydlowych.
Ja wiem, ze Kamess i Danielak nie zachwycili w pierwszym meczu i niektorzy juz nazywaja ich niewypalami, ale predzej czy pozniej (szczegolnie Lotysz) powini odpalic.
Malecki byl zbyt ociezaly na gre z kontry a powinnismy grac wysokim pressingiem i kontra z Wisla.
Wisla srednio sobie radzi z intenesywnym pressingiem.
Np. Stilic to swietny technik, ale jak sie go przycisnie to mozna go wyeliminowac.
Najgrozniejsi beda przy stalych fragmentach.
p.s - to co pisze powyzej to opinia amatora, prosze nie szydzic z tego
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/02/2015 22:57
Nie wiem czy bylo poruszane ale zwrociliscie uwage na jeszcze jeden aspekt straconej bramki - podwojny blad niezawodnego matynii w jeden akcji? Najpierw zlamal linie spalonego co jest niedopuszczalne,polecial za gosciem jak pies za kotem, przez co dodatkowo odpuscil krycie drewnianego arajuriego. I gol
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/02/2015 23:12
Bramke stracil caly zespol ktory koncertowo spierdolil szanse. Wszyscy sie rzucili do ataku a Lech wyszedl z kontą, zycie. Matyni bym nie winil, a jak juz, to grupowo tak jak całą reszte.
A juz wole Matynie niz jakies wynalazki z zagranicy.
Nie wiem czy bylo poruszane ale zwrociliscie uwage na jeszcze jeden aspekt straconej bramki - podwojny blad niezawodnego matynii w jeden akcji? Najpierw zlamal linie spalonego co jest niedopuszczalne,polecial za gosciem jak pies za kotem, przez co dodatkowo odpuscil krycie drewnianego arajuriego. I gol
Czasami jak się czyta opinie takich forumowych ekspertów to się nóż w kieszeni otwiera. Masz w ogóle pojęcie o kryciu jeden na jeden i o kryciu w strefie? Wiesz co to linia spalonego? Masz tu rozpiskę prosto od Jacka Gmocha. Fin spierdolił Murawskiemu, a w momencie podania Matynia nie złamał linii spalonego, bo Murawski, Hernani i Rudol (o ile dobrze widzę) byli ustawieni przed Finem. Fakt, że Matynia głęboko się cofnął, ale to nie on był głównym winowajcą tej akcji.
Czasami jak się czyta opinie takich forumowych ekspertów to się nóż w kieszeni otwiera. Masz w ogóle pojęcie o kryciu jeden na jeden i o kryciu w strefie? Wiesz co to linia spalonego? Masz tu rozpiskę prosto od Jacka Gmocha. Fin spierdolił Murawskiemu, a w momencie podania Matynia nie złamał linii spalonego, bo Murawski, Hernani i Rudol (o ile dobrze widzę) byli ustawieni przed Finem. Fakt, że Matynia głęboko się cofnął, ale to nie on był głównym winowajcą tej akcji.
Hahhaa gonzalez zarowno rysunek jak i opinia faktycznie godna gmocha.
gdyby matynia nie zap... za linie spalonego to zostawilby X'a w srodku samego sobie ktory mogl wymusic podanie i bylby wlasnie na spalonym. A matynia po prostu zostalby na swoim miejscu i nie mowie ze odebral pilke ale chociaz uprzykrzyl troche zycie arajuriemu.
Hahhaa gonzalez zarowno rysunek jak i opinia faktycznie godna gmocha.
gdyby matynia nie zap... za linie spalonego to zostawilby X'a w srodku samego sobie ktory mogl wymusic podanie i bylby wlasnie na spalonym. A matynia po prostu zostalby na swoim miejscu i nie mowie ze odebral pilke ale chociaz uprzykrzyl troche zycie arajuriemu.
Popatrz sobie na ruch ręką Murawskiego w kierunku Matynii na zdjęciu nr 2 ekspercie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.