Nakuoulma bez formy, potyka się ostatnio o własne nogi jak cały Górnik. Miejmy nadzieję, że podobną dyspozycję zaprezentuje dziś
W Zabrzu podobno nowe rozdanie i budowanie zespołu na przyszły sezon. Dlatego na ławce mają zacząć Olkowski i Nakoulma, którzy po sezonie odchodzą z Górnika.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/04/2014 13:13
Co do frekwencji to w ciagu 3 godz poszło 800 szt wiec nie będzie chyba źle. Gdyby wczoraj kasy były czynne byłoby lepiej. Ale i tak zapowiada sie że jedna 9 tys da sie zrobić. Pogoda jest, marchewka w postaci walki o pudło jest, inne wyniki pod nas są. Tylko zawalczyć o 3 pkt wypada na boisku i na trybunach.
Ławka rezerwowych: 99. Grzegorz Kasprzik, 3. Antoni Łukasiewicz, 14. Préjuce Nakoulma, 15. Maciej Małkowski, 31. Tomasz Wełnicki, 81. Róbert Jež, 87. Tomáš Majtán.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/04/2014 17:15
Bąk zapewne zagra jako drugi z przodu. Na pewno będzie miał więcej zadań napastnika niż rozgrywającego. Ciekawe co z Lewandowskim - kontuzja czy aż tak słaba dyspozycja?
Bąk zapewne zagra jako drugi z przodu. Na pewno będzie miał więcej zadań napastnika niż rozgrywającego. Ciekawe co z Lewandowskim - kontuzja czy aż tak słaba dyspozycja?
Kontuzja przed meczem.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie wiem kiedy ludzie zaczna kupowac w necie. Po co stac w kolejkach.
Bo dla niektórych stanie w kolejce po bilet jest częścią ceremoniału jakim jest wyjście na mecz. Tak ciężko to zrozumieć? Mam dla Ciebie bardziej szokującą wiadomość-niektórzy z nas nie mają konta na facebooku i nie noszą komórki.
Nie wiem kiedy ludzie zaczna kupowac w necie. Po co stac w kolejkach.
Bo dla niektórych stanie w kolejce po bilet jest częścią ceremoniału jakim jest wyjście na mecz. Tak ciężko to zrozumieć? Mam dla Ciebie bardziej szokującą wiadomość-niektórzy z nas nie mają konta na facebooku i nie noszą komórki.
Przyjdzie mecz z Legią, mam nadzieję, że zabraknie biletów, wtedy będzie płacz...
Eeeee tam przesadzasz. Nie wygraliśmy bo mieliśmy słabą skuteczność. 10 celnych strzałów przy 2 celnych Górnika a wynik 2-2. Bąk to moim zdaniem nieporozumienie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/04/2014 20:11
Sami sobie zjebaliśmy ten mecz. Pierwsza połowa strasznie nerwowa, w drugiej nasza przewaga i powinniśmy strzelić co najmniej 2 bramki. Mieliśmy prawie 30 min na odpowiedź i nic.
Popara bardzo dobrze, uspokoił środek pola, mądrze rozgrywał, dobre dośrodkowania z rzutów rożnych - tu właśnie szkoda szansy Robaka.
Borski ogólnie sędziował dobrze i spójnie z wyjątkiem tej jednej sytuacji z ręką w której zawinił (nie dostrzegł) liniowy.
Szkoda, że nie 3 pkt bo to co gra Górnik to jest jednak piłkarska patologia.
A skład "przewidywany" z Kuriera jak widać z dupy był. Oni te przewidywania opierają na własnych odczuciach, nie raz już tak było.
Nadal jesteśmy niepokonani. Po zwycięstwie była by presja i balonik szybko by się niepotrzebnie napompował. Bardzo cieszą trafienia Robaka, w tej formie zakończy sezon z 30 na koncie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.