Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/05/2014 18:46
Jak wygramy z Leszkiem i Legią, które już nie mają takiej spiny (miejsca już są rozdzielone) to pojawi się cień nadziei, że ostatni mecz będzie decydował. Oczywiście jeżeli będziemy mieli max 3 pkt straty do Ruchu. Ruch na pewno w nast. kolejce z Legią przegra, bo tam Warszawiacy będą pieczętowali mistrzostwo przed własną publicznością. Dziś Ruch-Wisła najbardziej pasowałby chyba remisik
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/05/2014 19:23
wszystko wskazuje na to ze my i Lech będziemy robić przed meczami z Legia szpaler maja 8 pkt przewagi na 3 mecze przed końcem wiec musieliby się mocno starać aby nie zdobyć mistrza
wszystko wskazuje na to ze my i Lech będziemy robić przed meczami z Legia szpaler maja 8 pkt przewagi na 3 mecze przed końcem wiec musieliby się mocno starać aby nie zdobyć mistrza
Zapis o szpalerze został usunięty z regulaminiu rozgrywek przed tym sezonem, zatem nie będzie obowiązku go robienia.
Jak dla ciebie min. 8 miejsce w lidze z wieloma dobrymi meczami to sezon stracony to nie mam pytań
Masz problem z mysleniem? O co Pogon jeszcze walczy?
Nie będę się nad tobą dalej znęcał. Nie ma to sensu nad osobą, która ma problem z wysłowieniem się, nie rozróżnia "skończony" od "stracony" a innym zarzuca brak myślenia. Jedyne co mogę to przesłać wyrazy serdecznego współczucia.
Nie ma takiego obowiązku, aby ten szpaler robić. Jeśli nawet to lepiej, że będzie to szpaler dla Legii, niż miałby być dla np. Lecha.
Zapis o szpalerze został usunięty z regulaminiu rozgrywek przed tym sezonem, zatem nie będzie obowiązku go robienia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/05/2014 22:18
Każda seria się kiedyś kończy i mam dużą nadzieje, że Legii skończy się niebawem u nas. O najbliższy mecz się nie martwię Pogoń ma patent w tym sezonie na Amice
Każda seria się kiedyś kończy i mam dużą nadzieje, że Legii skończy się niebawem u nas. O najbliższy mecz się nie martwię Pogoń ma patent w tym sezonie na Amice
Jeżeli tak się by zdarzyło to czekałby nas decydujący mecz o wszystkim z Ruchem w Chorzowie. Ja mam nadzieje, że Darek się jeszcze nie poddał i wpaja zawodnikom że jest jeszcze szansa i te 3 ostatnie mecze będą jak 3 finały. 7 pkt przy korzystnych wynikach teoretycznie też mogłoby dać 3 miejsce. Najważniejsze to wygrać teraz z Lechem a potem będziemy się głębiej zastanawiać
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/05/2014 11:16
Mam trochę żal do Wdowczyka, że zbyt wcześnie zaczął mówić że to drużyna nie dorosła do pucharów. Nawet gdy tak myśli to takich rzeczy przed końcem gry się nie mówi. Nie rozumiem jaki był cel tej wypowiedzi w takim momencie sezonu. Teraz wypada się zmobilizować na te pozostałe mecze z których dwa są bardzo prestiżowe.
Jak dla ciebie min. 8 miejsce w lidze z wieloma dobrymi meczami to sezon stracony to nie mam pytań
Masz problem z mysleniem? O co Pogon jeszcze walczy?
Nie będę się nad tobą dalej znęcał. Nie ma to sensu nad osobą, która ma problem z wysłowieniem się, nie rozróżnia "skończony" od "stracony" a innym zarzuca brak myślenia. Jedyne co mogę to przesłać wyrazy serdecznego współczucia.
Mam trochę żal do Wdowczyka, że zbyt wcześnie zaczął mówić że to drużyna nie dorosła do pucharów. Nawet gdy tak myśli to takich rzeczy przed końcem gry się nie mówi. Nie rozumiem jaki był cel tej wypowiedzi w takim momencie sezonu. Teraz wypada się zmobilizować na te pozostałe mecze z których dwa są bardzo prestiżowe.
To jest fakt, o ile pamiętam to po 30 kolejkach mówił, że gramy o puchary, a teraz powiało i zmienia zdanie? Nie rozumiem... nie można wygrywać wszystkiego chyba, że się ma budżet odstający od reszty (10x większy?) i szejka który sprowadza gwiazdy. Jakbym był grajkiem to mnie by to wcale nie motywowało a wręcz odwrotnie. To było nieprofesjonalne zachowanie bo jeśli nawet przypadkowe słowa to poza szatnie wyjść prawa nie miały.
P.S. Nie mówię, że Wdowczyk jest złym trenerem - wręcz odwrotnie, ot jednorazowa wtopa.
Ostatnio edytowany przez: st0pr0c3nt, 20 maja 2014, 13:20 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.