Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/06/2013 13:47
Nie wyobrażam sobie szczerze mówiąc (zakładając, że wyjdą składem w 70% opartym o ME) innego wyniku niż 3-0 i więcej dla nas. Mloda Polonia (s)kończy sezon na OSTATNIM miejscu w tabeli.
Obrońcy: Tomasz Wełna (91) Andrzej Krajewski (95) Maciej Joczys (92) Adam Pazio (92)
Pomocnicy: Piotr Piekarski (93) Sebastian Olczak (91) Jacek Kiełb ( 88 ) Krzysztof Kopciński (92) Mateusz Michalski (91) Konrad Wrzesiński (93) Paweł Tarnowski (90)
Napastnicy: Borys Rusak (91) Daniel Gołębiewski (87) Piotr Grzelczak ( 88 )
Nie wyobrażam sobie innego rezultatu niż zwycięstwo Portowców.
Ci mlodzi z Poloni moga zagrac lepiej niz ich podstawowa jedenastka.
Chyba sam nie wierzysz w co piszesz, podstawowa jedenastka Polonii by nas zmiotla "z 4 napastnikami i jednym zawodnikiem niezdolnym do gry" juz widze jak Smolny sie nim zachwyca Pasuje mu do koncepcji, niezdolny do gry, podróżuje z zespolem za hajs od kibicow. Smolny do dziela!
Ostatnio edytowany przez: vcf, 2 czerwca 2013, 15:40 [1 raz(y)]
84. Radosław Janukiewicz 9. Adam Frączczak 19. Emil Noll 25. Sebastian Rudol 28. Mateusz Lewandowski 27. Takafumi Akahoshi 17. Maksymilian Rogalski 14. Wojciech Golla 5. Edi Andradina -k. 18. Radosław Wisniewski 10. Donald Djousse
Po tych paru meczach, Adam Fraczczak nr 9. na koszulce, jest juz chyba pelnoetatowym prawym obronca co? Juz chyba mozna zapomniec o nim na napadzie, skoro jest tam slabszy od dzuse. Czyli mozna z czystym sumieniem oceniac go za gre na prawej obronie i niech nikt nie zarzuca tekstow typu ze gra wszedzie. Napastnikiem juz raczej nie bedzie co nie ? Edi na boisku, to Ci 17 latkowie beda od niego 5 razy szybsi
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/06/2013 16:59
Wg. statystyków mamy nawet szansę na 10 miejsce w tabeli. Z jednej strony bardzo bym chciał, by tak było, bo to zawsze lepiej wygląda niż 13 pozycja, a i w klubie kilkaset tysięcy złotych więcej, ale jak usłyszę później od któregoś z naszych "elokwentnych" zawodników, że o co był ten cały hałas, bo skończyli w środku tabeli... Ale to tylko takie moje rozważania, a na razie: Tylko zwycięstwo, Portowcy, tylko zwycięstwo!
Ps. Ten przez wielu uważany za drewnianego Adam dzięki temu trafieniu zrównał się ilością bramek z Edim, i jest najskuteczniejszym piłkarzem Pogoni razem z Edim.
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 2 czerwca 2013, 17:43 [1 raz(y)]
Ps. Ten przez wielu uważany za drewnianego Adam dzięki temu trafieniu zrównał się ilością bramek z Edim, i jest najskuteczniejszym piłkarzem Pogoni razem z Edim.
Jestem ciekaw, ile by ich było, gdyby cały czas grał na jednej pozycji (i nie mam na myśli obrony...)
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/06/2013 17:47
co nie zmienia faktu ze jest drewnem, a wszystko co robi, wszystko co strzela jest z fartu. Musnal pilke glowa i gol, ale kto ma go chwalic bedzie go chwalil. Nie mam polskich znakow kolego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.