Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/12/2015 20:36
Do JAK NAJSZYBSZEGO pożegnania Akahoshiego, Dvalishviliego, Przybeckiego.
Oprócz tego słabo: Rudol, Małecki, Fojut (zniżka formy od dawna), słabe zmiany
Nieźle: Czerwiński, Matras, Murawski, Lewandowski (tylko z przodu)
Poza wynikiem w tym meczu nie można znaleźć praktycznie żadnych pozytywów.
Brakuje ewidentnie kogoś do wykończenia akcji, kogoś kto rozegra (ostatnie podanie ...) - ogólnie w ofensywie wygląda to katastrofalnie.
W obronie, szczególnie w pierwszej połowie również drastycznie słabo - szczególnie początek połowy, kiedy w 7 minut mogliśmy mieć już trójkę w plecy.
Wynik dużo lepszy niż gra, trochę niesprawiedliwy bo z przebiegu całego spotkania Lechia była lepsza i należał im się co najmniej remis.
Frekwencja katastrofa ... 3214 widzów, tak mało nawet za czasów niższych lig nie chodziło ...
Jak oglądam co wyprawia Aka, to nawet bardziej czuje żal, że to Taku odchodzi a Aka zostaje.
Dokładnie, Taku jest po kontuzji i wypadało by dać mu czas do wiosny. Jak jest w formie to nieźle pogrywa nawet na pozycji Aki. Szkoda, że Michniewicz praktycznie go odpalił kosztem swoich pupilków. Ciężko u nas znaleźć zawodnika, który strzeli 5 goli w sezonie, a Taku przed kontuzją strzelił tyle w 17-stu meczach...
Wkurwia mnie wylewanie tony jadu na tym forum. Taki kurwa miły gest.
Nie będę im bił brawa za rzeczy oczywiste. Grali padake cały mecz i dopiero w końcówce Muraś strzelił bo zachciało im się grać. To powinien być ich obowiązek (zapierdalanie do ostatniej minuty) a nie coś po czym dostaną owacje.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/12/2015 21:03
1. Spoko było, druga połowa lepsza.
2. Frekwencja niska bo ludzie jednak zaziębić się nie chcą, ja w kalesonach byłem i dwie bluzy i tak przemarzłem. Stadion.... ale już bić piany nie będe.
3. Dwali nic nie grał imo, jakiś taki ociężały.
4. Murawski spokój i opanowanie i pchał do przodu.
5. Nie było głupich podań Słowik -> obrona -> Słowik.
6. Rudy to już klapę gra, ale może to przez tą maskę.
P.S
Czy to zawsze tak jest, że jak młyn coś brzydkiego śpiewa to speaker specjalnie zagłusza?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/12/2015 21:04
Gdybyśmy nie wygrali byłby to nasz 7 mecz z rzędu bez wygranej, 10 remis i prawdopodobnie mielibyśmy serię prawie 400 minut bez strzelonej bramki. Liczby nie kłamią, formę mamy drastycznie słabą, a wygrana z drużyną, która przegrała 4 ostatnie mecze z rzędu to powinien być dla nas obowiązek - oczywiście, jeśli chcemy zadomowić się na dłużej w górnej połówce i coś tutaj kiedyś znaczyć (piłkarsko).
5. Nie było głupich podań Słowik -> obrona -> Słowik.
Chyba niezbyt dokładnie oglądałeś bo na pewno kilka takich zagrań było, po których Słowik ratował się lagą (niecelną) do przodu.
6. Rudy to już klapę gra, ale może to przez tą maskę.
Rudy w masce? W masce gra Rudol, rudy to jest Lewandowski ...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/12/2015 21:15
Wynik cieszy i gratulacje za przełamanie.Można by na tym skończyć i napisać brawo.......ale.
Niestety byłem na meczu.. i widziałem to na własne oczy.
To co się dzieje z ta drużyna to już horror w czystej formie.Przyjeżdza zespół który przegral cztery ostatnie mecze
i do tego chyba chce zwolnić trenera i dominuje od pierwszej minuty.Tylko szczęście że oni są tylko zbieraniną dobrych grajków bo dzisiaj to takie 0-4 było by najmniejszym wymiarem kary.
Do tego CM.Ja dzisiaj to nie dziwię się Małeckiemu ze mu ręki nie podał.Drewniany Frączczak któremu każda piłka odskakuje na kilka metrów a dośrodkowania stępluja plecy każdego obrońcy jest nie do ruszenia!!
Przecież Czesiek chciałby mieć jedenastu takich kołków więc dlaczego ma zmienić gościa który jako napastnik zepsuł idealną sytuacja na bramkę a potem jako skrzydłowy nie zaliczył ani jednego celnego dośrodkowania.
Przybecki?..no tak..asysta.Ja się pytam czy Danielak który przed kontuzja zaczął b.dobrze grac dalej jest kontuzjowany?
Oceny:
DOBRZE:
Małecki
ŚREDNIO
Murawski,Czerwiński,Słowik,Matras
SŁABO:
Lewandowski,Rudol,Fojut
BEZNADZIEJNIE:
Akahoshi,Frączczak.MICHNIEWICZ!!!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/12/2015 21:23
KomentatorZy tego meczu powiedzieli dziś o Ace że jego występ był dyskretny ja pójdę dalej gosciu gra chyba w piłka parzy i to od kilku meczów unika jej jak ognia a jak już ma to i tak spierdoli cieńdawnegoAki
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Małecki w zasadzie drugi mecz po kolei najlepszy, choc na razie ciagle nieskuteczny
I niestety liczby nie przemawiają za Małym, robi może dużo wiatru, ale niewiele z tego wynika. Dzisiaj był bliski fenomenalnej asysty (Frączczak zwalił).
Mecz do odhaczenia, słaba gra, ale podkreślona walką do końca która opłaciła się. Muraś był ta, gdzie powinien
MVP - Matras.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Małecki w zasadzie drugi mecz po kolei najlepszy, choc na razie ciagle nieskuteczny
I niestety liczby nie przemawiają za Małym, robi może dużo wiatru, ale niewiele z tego wynika. Dzisiaj był bliski fenomenalnej asysty (Frączczak zwalił).
Mecz do odhaczenia, słaba gra, ale podkreślona walką do końca która opłaciła się. Muraś był ta, gdzie powinien
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.