wiem czemu masz taki nick. widać bez kitu że na maxa ci się nudzi i maxymalnie jak to możliwe (celowo czy też nie), ale wkurwiasz innych forumowiczów swoimi farmazonami, a zwłaszcza ich tonem. generalnie może się okazać, że taka kariera skończy się maxymalnie szybko.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/06/2014 11:25
PS od dawna próbuje mącić Oni już i Robaka i Wdowczyka na 100 % widzieli w Lechii, o naszym Japończyku też mieli gorące newsy itd Do dzisiaj twierdzą, że Wdowczyk dosłownie o włos nie znalazł się w Lechii, że już praktycznie tam był. W skrócie, tym gówienkiem nie ma co się przejmować. W końcu ostatnio wypisywali głupotki o tym, że Celeban jest już bardzo blisko podpisania kontraktu ze Śląskiem
Ostatnio wyszedł wywiad z Murawskim na innym portalu (lin 2-3 posty wyżej), gdzie wszystko wytłumaczył więc na "przegląd sportowy" można się wysrać z ich tajnymi informacjami , które jak na tą chwilę sprawdzalność mają równą zeru.
nie najgorszy terminarz, szkoda że nie zaczynamy u nas, ale z drugim strony liczę że zaczniemy zwycięstwem (ileż można nie wygrywać w Bielsku?!)
i na Śląsku powinna być spoko frekwencja. Ze Śląskiem zresztą też wieczie nie wygrywamy co, zwłaszcza ostatnio, jest parodią.
Szkoda tylko, że Legia na zakończenie rundy u nas a na zakończenie pierwszej części sezonu na wyjeździe, ale...
Z drugiej strony w Grupie Mistrzowskiej możemy grać na zakończenie CAŁEGO sezonu u nas wystarczy być Liderem po 30. kolejkach
Ad. 1. Wiem, że zarabia sporo i oczekiwania wobec niego są też wysokie, ale przynajmniej nie gada głupot, trzymam kciuki,
Ad. 2. Wyżej ostro o tym dyskutowaliśmy, teraz dwa słowa od samego zainteresowanego
Czyli nawet Murawski wie, że ta opaska to nie dla niego ale paru gości z tego forum wie lepiej.
wiem czemu masz taki nick. widać bez kitu że na maxa ci się nudzi i maxymalnie jak to możliwe (celowo czy też nie), ale wkurwiasz innych forumowiczów swoimi farmazonami, a zwłaszcza ich tonem. generalnie może się okazać, że taka kariera skończy się maxymalnie szybko.
Generalnie to możesz mnie pocałować w dupę. Sorry, nie chcę już tu jątrzyć ale jeśli dla ciebie możliwość wpisywania się na forum to jest "kariera" to ja dziękuję. Nie dziwota, że potem takie łby jak ty i twoje pokolenie dostają w lesie po łbie od czegoś takiego jak zawisza. P S Daruj sobie odpowiedź i jak masz takie możliwości to usuń mnie z tego forum.
Ad. 1. Wiem, że zarabia sporo i oczekiwania wobec niego są też wysokie, ale przynajmniej nie gada głupot, trzymam kciuki,
Ad. 2. Wyżej ostro o tym dyskutowaliśmy, teraz dwa słowa od samego zainteresowanego
Czyli nawet Murawski wie, że ta opaska to nie dla niego ale paru gości z tego forum wie lepiej.
Generalnie to możesz mnie pocałować w dupę. Sorry, nie chcę już tu jątrzyć ale jeśli dla ciebie możliwość wpisywania się na forum to jest "kariera" to ja dziękuję. Nie dziwota, że potem takie łby jak ty i twoje pokolenie dostają w lesie po łbie od czegoś takiego jak zawisza. P S Daruj sobie odpowiedź i jak masz takie możliwości to usuń mnie z tego forum.
Skoro sam chce proszę ADMINA aby usunąć go z forum!
Ostatnio edytowany przez: Mazii, 6 czerwca 2014, 20:02 [1 raz(y)]
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Maxymalny jeszcze jeden twój post tutaj i wstawiam twoje zdjęcie na forum. I płacz potem na komendzie, tylko pamiętaj, że zdjęcia które sam wrzuciłeś do neta nie są kradzione. [Trudne sprawy: Nie czekaj dawaj
Maxymalny jeszcze jeden twój post tutaj i wstawiam twoje zdjęcie na forum. I płacz potem na komendzie, tylko pamiętaj, że zdjęcia które sam wrzuciłeś do neta nie są kradzione. [Trudne sprawy: Nie czekaj dawaj
Blef?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/06/2014 01:16
Ja pierdo...e! Gość jest wyraźny w swych poglądach. Przede wszystkim je WYRAŻA. Wy nie potraficie tego robić, Pierwsi atakujecie personalnie, chcecie banować, teraz nawet namierzać po jakichś zdjęciach. Jeżeli nawet takie foty ktoś wrzuci, to co? "Skrzykniecie" się na fejsbuku? Odbierzecie mu lajki? NIe zaprosicie do wspólnego kibicowania Brazylii owinięci we flagę Polska - Tyskie? Zresztą czego można spodziewać się po kolesiach, którzy w sygnaturce mają chelsea czy real madryt.
Ja pierdo...e! Gość jest wyraźny w swych poglądach. Przede wszystkim je WYRAŻA. Wy nie potraficie tego robić, Pierwsi atakujecie personalnie, chcecie banować, teraz nawet namierzać po jakichś zdjęciach. Jeżeli nawet takie foty ktoś wrzuci, to co? "Skrzykniecie" się na fejsbuku? Odbierzecie mu lajki? NIe zaprosicie do wspólnego kibicowania Brazylii owinięci we flagę Polska - Tyskie? Zresztą czego można spodziewać się po kolesiach, którzy w sygnaturce mają chelsea czy real madryt.
rozumiem, że uważasz iż jest wyraźny w swych poglądach dlatego,że w każdym niemal poście obraża wszystkich dookoła? Jak Ciebie to nie razi
i lubisz być obrażany, to na to jest jest medyczna definicja.
Gość po prostu wszystkich wkurwia, ale sądząc po Twoim stażu tu na forum, jesteś z podobnego,jak to kolega maxpio trafnie ujął parę postów wyżej, "naboru", co jednoznacznie nieświadczy o Tobie korzystnie.
rozumiem, że uważasz iż jest wyraźny w swych poglądach dlatego,że w każdym niemal poście obraża wszystkich dookoła? Jak Ciebie to nie razi
i lubisz być obrażany, to na to jest jest medyczna definicja.
Gość po prostu wszystkich wkurwia, ale sądząc po Twoim stażu tu na forum, jesteś z podobnego,jak to kolega maxpio trafnie ujął parę postów wyżej, "naboru", co jednoznacznie nieświadczy o Tobie korzystnie.
PS wróćmy do tematu przewodniego prosze.
Poderzanie dużo podobieństw między nimi. Jeden broni drugiego, ta sama data rejestracji...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.