Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 25/07/2016 14:10
Tego zarośniętego rudzielca , z gejowską kitą powinni już dawno wyjebać , zaraz po powrocie z Włoch.. Typowe beztalencie , które kiedy gra to po jego stronie jest największe zagrożenie... Jeszcze ma czelność mordę cieszyć!!!
I jeszcze chciałem poruszyć temat Zwolaka.. Teksty w stylu " dajmy mu czas , może się odblokuje" są naprawde śmieszne.. Odblokowuje się już drugi sezon , i zacznie strzelać jak się zbliży do 40-stki... A tak wogóle ten chłopak albo ma coś z kondycją albo zdrowiem nie tak.. Oglądałem powtórki meczu , w którym widać Jego wyblaknięte usta , i ciągłe oblizywanie jakby zesztywniałym językiem i to już na początku spotkania...
Michniewicz usunął nietykalnego do tej pory Janukiewicza, elektryzując tym całą drużynę. Gdy tylko jednak piłkarze zorientowali się które struny pociągać aby trener był zadowolony to zaczęła się pochyła w dół. Tak jest u każdego trenera, w każdej drużynie. Jeśli będziemy szukać przykładów ekip, w których szkoleniowcy pracują najdłużej, to najczęściej znajdujemy drużyny zamożniejsze, dla których wymiana kilku zawodników nie stanowi problemu. O ile potrafimy piłkarzy z kadry usunąć (choć niekoniecznie zawsze z listy płac, vide Radek), to znalezienie adekwatnego zastępstwa często bywa niemożliwe. Mamy obecnie pierwszy prawdziwy egzamin Stolarczyka jako dyrektora sportowego - jego działania są teraz kluczowe w kontekście funkcjonowania zespołu, i o ile nie ma potrzeby aby panicznie reagować w tej chwili, to podsumowanie całego sezonu będzie musiał w pełni wziąć na klatę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 25/07/2016 14:48
Z tego co wiem w Pogoni działa cały komitet transferowym, gdzie po za trenerem i Stolarczykiem jest jeszcze Adamczuk i kilku innych. Wątpię że biorąc pod uwagę pesymistyczne warianty występów Pogoni ktoś więcej po za Moskalem poleci. Mam nadzieję, że jednak będzie to wyglądać lepiej niż w pierwszych dwóch kolejkach i Moskal zrobi dobry wynik.
T Oglądałem powtórki meczu , w którym widać Jego wyblaknięte usta , i ciągłe oblizywanie jakby zesztywniałym językiem i to już na początku spotkania...
Pewnie zaraził się anemią od Djousse albo po prostu zły błyszczyk do ust wybrał. "Oblizywanie zesztywniałym językiem"? Tak, to na pewno to.
PS.coraz lepiej na tym forum. Jak nie psycholog, to teraz lekarz medycyny ogólnej na ćwierć etatu.
To jest luzne spostrzeżenie...
No bardzo luźne.Niech się oblizuje jak lubi byle ładował bramki.Jak nie strzeli ze Ślaskiem dać szansę Kitano.A najlepiej poszukać ze dwóch tanich grajków gdzieś na Litwie, Estoni czy Słowacji. Taki Guba z Termaliki, dawniej Trencin wygląda na kawał skrzydłowego.Znów - czemu tam a nie u nas?
Marcin Dworzyński
@dvoorek
Każdy mecz Pogoni Szczecin, który ogląda na stadionie ponad 7000 widzów sprawia, że klub nie dokłada do organizacji spotkania.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/08/2016 21:45Mam nadzieję , że powrót Frączczaka do gry nie wymusi zmiany w formacji obronnej i Rudol utrzyma pierwszy skład skoro Pogoń w końcu pierwszy raz w lidze w tym sezonie zagrała na zero z tyłu i wygrała bardzo ważny mecz z drużyną byłego trenera - Czesława Michniewicza.
Mam nadzieję , że powrót Frączczaka do gry nie wymusi zmiany w formacji obronnej i Rudol utrzyma pierwszy skład skoro Pogoń w końcu pierwszy raz w lidze w tym sezonie zagrała na zero z tyłu i wygrała bardzo ważny mecz z drużyną byłego trenera - Czesława Michniewicza.
Dobrze, że pogrubiłeś czcionkę, to możesz być spokojny, że twój apel zostanie "wysłuchany".
Mam nadzieję , że powrót Frączczaka do gry nie wymusi zmiany w formacji obronnej i Rudol utrzyma pierwszy skład skoro Pogoń w końcu pierwszy raz w lidze w tym sezonie zagrała na zero z tyłu i wygrała bardzo ważny mecz z drużyną byłego trenera - Czesława Michniewicza.
Frączczak tylko do przodu. Może jaką opcją byłoby dać mu połowę w ataku na szpicy. Połowę Kitano i połowę Frączczak.
.....i połowe na bramce.Tam też mamy problemy.Adam zagra wszędzie.
Ja bym też Adamowi dał odpocząć. Na ataku to on nie grał już szmat czasu.
Na obronę się nie nadaje i już nigdy nie będzie. A w pomocy rozkręcają się AG07 i Delev walczak
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.