Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/12/2015 22:36
Swoją drogą Cupiał wykazał się genialnym posunięciem zwalniając Moskala. Odkąd go wywalili to Wisła gra gorzej niż my za Kociana. Bilans 4 mecze, 4 porażki, a bilans bramek 0:7.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/12/2015 22:38
Brawo 36 punktów bardzo dobry dorobek i szansa na 3 miejsce na koniec tego roku Kto o tym myślał przed sezonem? Wielkie brawa Portowcy Życzę wszystkim Wesołych Świąt i oby do Wiosny i z takim samym dobrym skutkiem
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/12/2015 22:48
A K A !!!! co ten koleś robił na boisku?? Nie mogłem na niego patrzeć... -żadnego wyskoku do górnej piłki -oddawał piłke do najbliższego zawodnika i do tego przeważnie do tyłu (wychodził po piłe do stoperów i z pierwszej ją im oddawał) -84 minuta i stanął, zamiast pobiec i powalczyć. tragedia...
A K A !!!! co ten koleś robił na boisku?? Nie mogłem na niego patrzeć... -żadnego wyskoku do górnej piłki -oddawał piłke do najbliższego zawodnika i do tego przeważnie do tyłu (wychodził po piłe do stoperów i z pierwszej ją im oddawał) -84 minuta i stanął, zamiast pobiec i powalczyć. tragedia...
dokładnie. jest beznadziejny, nic nie gra id dłuższego czasu. mam nadzieję, że sie z nim pożegnamy już zimą..
moim zdaniem nie tylko nie mogłeś ale nawet wręcz wcale nie patrzyłeś. Ja przynajmniej jeden wyskok pamiętam. Pamiętam też przynajmniej 2 dobre przerzuty, np. podanie do Listkowskiego kiedy wyszedł w sumie sam na sam.
moim zdaniem nie tylko nie mogłeś ale nawet wręcz wcale nie patrzyłeś. Ja przynajmniej jeden wyskok pamiętam. Pamiętam też przynajmniej 2 dobre przerzuty, np. podanie do Listkowskiego kiedy wyszedł w sumie sam na sam.
Trochę mało jak na zawodnika, który ma zadanie kreować grę. Ja też pamiętam jak mu się raz do podania nie chciało biec i odpuścił całkiem dobrą piłkę tuż przy polu karnym. Niech się uczy od starszego kolegi Muraśia, który haruje za dwóch, nie odpuszcza żadnej piłki i dzięki temu dzis wygraliśmy.
Dobrze, że przyszedł Korcik, to w końcu będziemy mieli ofensywnego pomocnika w składzie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/12/2015 23:21
olać pseudofachowców z canal +,czy nie widzicie,że monopoliści tak czują się pewnie,że pieprzą głupoty bez konsekwencji,bo nie mają konkurencji?! jesteśmy zaj..... i trzeba zrobić wszystko przez tą przerwę świąteczną,że bycie kibicem Pogoni jest trendy wśród mieszkańców Szczecina i nie tylko.jeśli tylko Azoty przejmą klub zobaczycie,że moda na Pogoń wróci.my wierni kibice zawsze będziemy,ale potrzebni są tzw.wypełniacze,którzy zwiększą frekwencje i zainteresowanie Pogonią.zdrowych i wesołyćh świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
ja slyszalem jak mowił 5 a co do tego autobusu czy klub naprawdę nie może ogarnąć czegoś lepszego tylko ciagle slychac o spaniu na podlodze
Ale na co tu liczyć? Równie meczącą podróż PKP? Czartery samolotowe to koszt 50 tys. zł. na co klub nie stać (otwarcie o tym mówią) do tego w Goleniowie dość biednie z połączeniami.
Dzisiejszy mecz to 90 minut pod naszą kontrolą - oglądając czułem się jak przy meczu w Chorzowie z tego sezonu, kiedy spokojnie wygraliśmy 2:0. Ani przez moment nie miałem wrażenia, że Wisła jest nam w stanie zagrozić, stwarzając jakąś groźną sytuację (nie wliczając w to jakichś szczęśliwych przebitek).
Bardzo dobre zawody: Murawski, Czerwiński, Matras, Listowski. Dobre: Słowik, Lewandowski Słabo: Rudol (lepiej niż ostatnio, ale wciąż niepewny), Dvalishwili, Frączczak, zmiany
Ostateczny bilans w tym sezonie jest bardzo dobry - 3, minimum 4 miejsce w tabeli. Najmniej straconych bramek z całej stawki, najmniej przegranych meczów. Przy ewentualnych wzmocnieniach w przerwie zimowej naprawdę mamy szansę powalczyć o coś w nowym roku poza awansem do pierwszej ósemki i tam jałowym dograniem do końca.
nie no super... dzięki Tobie zmieniam zdanie, Aka- najlepszy na boisku... przypomne Ci coś jeszcze, jedyny wślizg w walce o piłke w drugich 45minutach, na połowie przeciwnika, zakończony zółtą kartką...
Dzisiejszy mecz to 90 minut pod naszą kontrolą - oglądając czułem się jak przy meczu w Chorzowie z tego sezonu, kiedy spokojnie wygraliśmy 2:0. Ani przez moment nie miałem wrażenia, że Wisła jest nam w stanie zagrozić, stwarzając jakąś groźną sytuację (nie wliczając w to jakichś szczęśliwych przebitek). .
Pełna zgoda. Ale grając z tak osłabionym rywalem trzeba go dobić żeby nie było nerwówki w końcówce. Jakaś przypadkowa akcja , błąd w obronie czy błąd sędziego i jest problem.
Bardzo dobre zawody: Murawski, Czerwiński, Matras, Listowski. Dobre: Słowik, Lewandowski Słabo: Rudol (lepiej niż ostatnio, ale wciąż niepewny), Dvalishwili, Frączczak, zmiany
Ostateczny bilans w tym sezonie jest bardzo dobry - 3, minimum 4 miejsce w tabeli. Najmniej straconych bramek z całej stawki, najmniej przegranych meczów. Przy ewentualnych wzmocnieniach w przerwie zimowej naprawdę mamy szansę powalczyć o coś w nowym roku poza awansem do pierwszej ósemki i tam jałowym dograniem do końca.
Listkowski - nie wiem czy zauważyliście, ale przyjęcie 40-50 metrowych przerzutów na "klej", parę razy naprawdę miałem wrażenie, że chłopak ma koło 30tki jeszcze trochę się gubi i za dużo jedzie na fantazję, ale też widać potencjał i primo ultimo nie pali grając w ex, co w takim wieku jest naprawdę wartościowe, będą ludzie z niego (oby nie poszedł "złą" drogą
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/12/2015 01:49
Bracia!Zakończyliśmy trudną jesień w lidze.Jesteśmy na pudle!Będą wzmocnienia i wiosna jest nasza.Do zobaczenia w lutym .Wstawiamy się na sektorach w komplecie.Zdrowych świąt Wam Wszystkim życzę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.