Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2019 16:28
Zech to chyba największe rozczarowanie dotychczas. Dużo się po nim spodziewało, a kolejny raz zawodzi. Moim zdaniem na ten moment powinien sobie odpocząć, a do gry powinien wejść Łasicki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2019 16:58
Na gorąco: 1 pkt. Super pierwsza połowa. Druga oczy krwawiły. Chyba przez tą pogodę, ale ostatnie mecze to takie wywracanie się, więcej przerw niż gry. A koniec końców sędzia dolicza 4 minuty. To oni grają 40 (5 na wodę) wtedy minus przerwy których jest mnóstwo. I tak akcji w meczu to było z 20 minut, może nawet nie. Oby temperatura spadła i zaczęli grać normalnie, bo my mniej, ale nasi rywale jakby całe mecze na czas grali.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2019 17:25
Cenny punkt na ciężkim terenie, nie jest zle. Teraz złapać trochę oddechu przez te dwa tygodnie i mamy dwa mecze u siebie a ja mam nadzieję ,że dopiero, po tej przerwie na reprezentację nasza gra pójdzie mocno do przodu.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2019 17:32
Remis na boisku lidera. Ogólnie Pogoń nie była gorszym zespołem, przeważała w posiadaniu piłki. Trzeba to uznać za sukces. Ja mam taką ponad pół żartobliwą teorię, że Pogoń woli nie mieć presji lidera tabeli dlatego ostatnio słabiej punktuje Druga połowa na pewno mniej ciekawa, strzały często mocno nie celne. Na pewno podniosła się Pogoń po nieudanym meczu i porażce z Wisłą
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/09/2019 10:12
Można gdzieś dorwać oficjalne statystyki meczowe Dąbrowskiego? Z perspektywy TV, totalnie niewidoczny plus parę głupich strat/niecelnych podań. Najgorszy na boisku (po raz kolejny) Listkowski - z niego już nic nie będzie, nie mam złudzeń. Prawa strona u nas nie istnieje (niecelności tam tyle co w paru meczach kolejki). Na plus Buksa, momentami Hostikka, momentami Kowalczyk, Zech w drugiej połowie. Śląsk cienki jak siki pająka, 3 punkty były spokojnie w zasięgu chociaż przed meczem remis brałem w ciemno.
Chwaleni przez Ciebie Hostikka i Kowalczyk mieli najmniejszy procent wygranych pojedynków z całej drużyny - 32 i 33%. Później Dąbrowski (33%), Buksa (40%) i Listkowski (43%)
No i Benyamina - 5 pojedynków i... 0 wygranych. ______
Z Płockiem najgorszej pod tym względem wypadł Iker (17), a kolejny... Kowalczyk - 31% wygranych pojedynków.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/09/2019 03:26
Kosta chyba wypier.... kilku piłkarzy po rundzie jesiennej jak tak dalej będzie Kompletnie nie rozumiem po co niektórzy są w kadrze jeśli nawet z ławki nie wchodzą, a inni grają od początku, ale na niskim poziomie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/09/2019 12:56
Ja dostrzegam inny problem. Podczas letniego okienka chyba zbyt mały nacisk został postawiony na wzmocnienie skrzydeł. Zwróćcie uwagę na liczbę rzutów rożnych wywalczonych w meczach z Koroną i Śląskiem. Ich liczba to słownie ZERO
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 13/09/2019 05:16
Zbliża się mecz z ŁKS. Ten mecz musimy wygrać i zostać liderem. Jeśli ten mecz nie zostanie wygrany to będę widział czystkę w naszym składzie. Ostatnie mecze były naprawdę słabe. Pora żeby drużyna zaczęła grać jak powinna.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/09/2019 11:43
Podstawski od kiedy pochwalił się, że jego ukochana dostała się w ramach wymiany studenckiej do Szczecina - nic nie gra. Wszystko ma pod ręką - brak motywacji.
edit:
W niedzielę kolejny ciężki mecz, w którym rywal będzie chciał się u nas przełamać.
Mam nadzieję, że ekipa smutnego Kazia zostanie zgaszona już w pierwszej połowie.
Ostatnio edytowany przez: Holender, 14 września 2019, 12:05 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.