Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/09/2012 17:44
Wśród krakowskich dość kiepskie humory. Uważają, że remis dla nich będzie dobrym wynikiem. Zabraknie na pewno Sobolewskiego, który ma jakiś uraz. Zawieszony jest też Qiuoto. Na defensywnym zagra Wilk, a to oznacza, że Edi będzie mógł się wykazać z wolnych. Nie wiadomo też co z Meliksonem. W ostatnim dniu okienka dostał ofertę z Celticu na którą klub nie przystał. Żydek podobno ostro się o to wkurzył i przez to zabrakło go nawet w kadrze na Polonię w minionej kolejce. Poza tym na kadrze byli Genkov, Pareiko i Melikson - czyli kluczowi zawodnicy Wisły, a mecz już w piątek. Ich gra obronna wygląda delikatnie mówiąc słabo, w ataku poza Genkovem, który gra strasznie w kratkę też nie ma zmienników.
Tylko historia gier z nimi niezbyt kolorowo dla nas wygląda. Oby historia 'nie lubiła' się powtarzać
Jak już TV zaklepała termin, to nie ma takiej opcji. Chyba, że coś się stanie i znów jakaś żałoba narodowa - natomiast jeśli nic nieprzewidzianego się nie stanie - gramy z Legią w poniedziałek.
chyba jako drużyna najmniej meczy rozgrywamy w weekend ( niedziela/sobota ), kurwa mać
Lepiej w tę stronę, niż grać jak Podbeskidzie - co chwilę w soboty o 13:30. A tak na poważnie, to taki los beniaminka, szkoda. Nic tylko z dobrej strony pokazywać się i na boisku i na trybunach, aby Pogoń stała się atrakcyjna dla decydentów.
ja pierdole co za debilizm w poniedzialek o 18 30 mecz zrobic ... no ja pierdole
Wiem, że termin z dupy, ależ ile można narzekać Jest od zajebania czasu, by ktoś kto chce, po prostu będzie(wiem, że są sytuacje, które po prostu nie pozwolą na to, ale nie wierze, że tyczy to wszystkich, którym termin nie pasuje). Lamentowaniem jeszcze nikt nic nie zdziałał.
ja pierdole co za debilizm w poniedzialek o 18 30 mecz zrobic ... no ja pierdole
Wiem, że termin z dupy, ależ ile można narzekać Jest od zajebania czasu, by ktoś kto chce, po prostu będzie(wiem, że są sytuacje, które po prostu nie pozwolą na to, ale nie wierze, że tyczy to wszystkich, którym termin nie pasuje). Lamentowaniem jeszcze nikt nic nie zdziałał.
Szkoda że w poniedziałek bo mniej braci z Warszawy przyjedzie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/09/2012 16:43
Panowie rzeczywiście jeszcze bardzo czasu zawsze można poświecić się i wykorzystać urlop 1 dzień a uczący się zerwąc się z lekcji .Po ch.j pierdolić NON STOP że godzina nie taka Jak się chce to NAPRAWDĘ można . dziękuje
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/09/2012 17:35
Niech ktoś mnie poprawi jeśli wie/pamięta lepiej, ale Lyczmański w tamtym sezonie sędziował dwa meczy Wisły, w którym im bardzo pomógł. Przede wszystkim w meczu z Jagiellonia -> klik
84. Radosław Janukiewicz 8. Peter Hricko 44. Hernani Jose da Rosa 3. Maciej Dąbrowski 6. Przemysław Pietruszka 9. Adam Frączczak 27. Takafumi Akahoshi 5. Edi Marcal Andradina 17. Maksymilian Rogalski 11. Robert Kolendowicz 10. Donald Djousse
Djousse w pierwszym, Traore (W KOŃCU) zaczyna na ławce.
Do tego Frączczak zaczyna w pomocy i Mosnikov na ławce.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.