Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2013 20:10
No i mamy podsumowanie jesieni, pół rundy w niebie, pół w piekle. Za chuja nie uwierzę że nagle zapomnieli grać w piłkę. Po tym jak jebnęli Lecha, pokazali walkę z Koroną, rozjebali Piasta zgotowali takie coś. To jest kurwa kpina jakaś. Każdą "wiosnę" muszą koncertowo spierdolić. Więcej baletów niech jeszcze dołożą do planu treningowego. Wdowiec to chyba dzisiaj pół litra z gwinta wypije z wkurwienia, po tym meczu...
Akahoshi i Murayama niech sie ogarną bo (większość!) ostatnich meczów w ich wykonaniu to kpina. Pomyśleć, że co poniektórzy wysyłali tego pierwszego do Legii czy na zachód ...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2013 20:20
Ława, błagam. Skończ karierę frajerze, oszczędź wstydu temu klubowi. Wszedł Mufasa, którego każdy chciał już wyjebać i w pół godziny było z niego więcej pożytku niż z Ławy przez ostatnie 2 miesiące. Jeżeli ta łamaga na wiosnę dalej będzie grał w pierwszym składzie to zacznę podejrzewać, że ma po prostu zapisane w kontrakcie że musi grać. Sędzia dzisiaj znowu dał dupy... Szkoda gadać, jak nas oni kręcą...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2013 20:21
Początek meczu dosyć dobry. Bramka dla Wisły ogólnie z dupy. Oczywiście w moim przekonaniu był spalony bo Brożek zrobił po podaniu dopiero krok w tył. Musiałbym to widzieć w zwolnionym tempie. Potem dużo chaosu. Masakryczne podania nie kogo innego jak Ławy. Nie mówię, że grał najgorzej ale jako "lider" zespołu powinien zrezygnować z gry i iść na emeryturę. To nie jest lider. Kort może grać moim zdaniem i grając z Rogalskim będzie to bardziej dla nas do przyjęcia jeśli przegramy jakiś mecz... Obrona z małymi błędami, o dziwo zawsze wykorzystanymi przez rywali. Kiedy rywal popełnia błąd to nie potrafimy tego wykorzystać albo jest tego za mały procent. Napastnika nam potrzeba. Moim zdaniem teraz tylko pozbyć się Ławy i wystarczy jedno wzmocnienie w środku pola. Oczywiście to wnioski tylko po tym meczu. Co do pracy sędziego to można powiedzieć tyle, że chyba przeszedł obok tego meczu. Mam nadzieję, ze tylko nie z pełną kieszenią...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2013 20:33
Zgadzam się w 100% co do Bąka - co się z nim dzieje? Mecz z Koroną rewelacyjny, zaraz po nim wykonał może jedną dobrą akcję i to na tyle z jego dobrej gry ... Dziwna sprawa, bo po meczu z Koroną wydawało się, że potencjał ma niesamowity.
Robak okazał się bardzo dobrym transferem - można narzekać na brak wielu sytuacji, nieskuteczność, ale ile on wywalczył nam karnych w tej rundzie (sam parę z nich wykorzystał) i ile bramek strzelił (8?) - wynik dla Chałasa i Djousse nie do pobicia przez parę lat razem wziętych.
Golla, Dąbrowski, Janukiewicz - poziom reprezentacyjny. Nie licząc paru drobnych błędów (gubienia krycia, potknięć).
Jaki spalony, któryś z naszych był za linią końcową a taki zawodnik też się liczy. Ogólnie można psioczyć znów na sędziów ale prawda jest taka że kolejny mecz gramy padakę w ataku, nie potrafimy stworzyć konkretnego zagrożenia. Ława emeryturka bez wątpienia, Mustapha dał bardzo dobrą zmianę, spokojne wyprowadzenia piłek do przodu, chyba żadnej straty, dobre długie podania do przodu - to co pokazywał z Koroną i Piastem, Bąk potrzebuje więcej ogrania bo myślenie na boisku niezbyt mu wychodzi, strasznie słabe decyzje w kontratakach, sugerowałbym wypożyczenie go gdzieś do 1 ligi i może będą z niego ludzie bo potencjał ma.
Nareszczcie koniec tego meczu i koniec sezonu!!! Czas posprzątać troszke w szatni!!!
Jak się uda Ake sprzedać to bez żadnego żalu!
Ława proszę Cię idź na emeryturę
Bąk poza jednym meczem w tej rundzie bezużyteczny!
Połowa naszych grajków powinna albo sie ogarnąć albo w przerwie opuścić klub tak jak Donald, Tchami i Chałas!!!
Oby tylko Wdowczyk to teraz na nowo poukładał.
7 meczy bez zwycięstwa
co ty za przeproszeniem pierdolisz. Sprzedać Ake. Nie wiem czy widziałeś statystyki ale facet na 30 bramek Pogoni strzelił 6 i zaliczył 6 asyst. To prawie połowa jak zapewne wiesz. Sprzedajmy jeszcze Robaka który robi karnego co drugi mecz i Radka co wyciąga kilka set w każdym meczu. Ogarnij się chłopie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2013 20:41
Jarzebak sedzia dzisiejszego meczu ze skisła to jest ten sam slepiec co nie widział jak Jedrzejczyk wygarnął pół metrowej piłki zza pola bramkowego i Dwalishwili strzelił bramkę. A stał tuz przy linii bramkowej hehe.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2013 20:46
Aka razem z Murayama nie próżnują ostatnio w sobotnie wieczory które spędzają w szczecińskich klubach (lulu, kojot czy rocker) , szkoda tylko że efekty widoczne sa później na boisku
z meczu- pozytywna zmiana Mustafy , widać że gość ma papiery na granie i być może niedługo zastąpi Akę.
natomiast sędzia Jarzębak powinien trochę się ogarnąć, nie wiem co musiałby dzisiaj zrobić Miśkiewicz aby chociaż żółtko wyłapać...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.