Z koroną tez zwycięstwo pewne miało być. Po 0:7 walic mieli Może gdyby nie Robak to ze 3-4 by strzelili Lepiej nie przypisywac sobie pkt przed meczem. Spotkania z Widzewem, Koroną są przykładami. Robak wrócił i od razu gra się zmieniła. Więc 3 pkt bym nie dopisywał od razu.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/08/2014 20:51
Irytuje mnie troche ta cala gadka o wychowankach. Wychowanek czy przybysz z innego klubu, jakos nie robi mi roznicy jesli okaze sie PORTOWCEM/POGONIARZEM. Wiadomo, ze bedzie milej jesli urodzil sie w Szczecinie i przeszedl wszystkie szczeble w Pogoni ale nie jest to warunek konieczny. chyba tyle.
Zostawie tak bo glowny sens wypowiedzi nie zostal wylapany...
Ostatnio edytowany przez: Adrian PS, 4 sierpnia 2014, 20:43 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/08/2014 22:33
Drumlak jest rurą i skończcie już rozkminy na jego temat... czy to coś zmienia czy Pogoń czy Stal bo naprawdę nie widzę takiej różnicy w końcu grał w Pogoni a karierę u nas zakończył już dawno i z przytupem na własne życzenie....
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 04/08/2014 17:34
Do tej pory cieszą zdobyte punkty-brawo.Wyrwane 4 na wyjazdach ,oj wyrwane.Śłąsk druga połówka git w naszym wykonaniu.Przyczepić się można do kilku zawodników, ale poczekajmy .Czas pokaże
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 04/08/2014 20:57
Wreszcie ruszyła sprzedaż biletów. Choć 100 szału nie robi ale na dobry początek jest. Żeby na Piast przyszło trochę ludzi w poniedziałek trzeba robić propagandę. Warunki są: niezła gra, wyniki, lider. I może dobrze że poniedziałek bo w weekend będzie pusto w mieście.
Dobrze byłoby ten fakt rozgłośnić , na mieście że Pogoń ma lidera , np. dział marketingu powinien wynająć samochód ze szczekaczką i w ten sposób zapraszać kibiców na mecze Dumy Pomorza. Bo pewnie interesujący się na co dzień sportem ludzie wiedzą ale tzw. pikniki już niekoniecznie i to jest dobry moment aby takich ludzi ściągnąć na stadion może złapią bakcyla.
Dobrze byłoby ten fakt rozgłośnić , na mieście że Pogoń ma lidera , np. dział marketingu powinien wynająć samochód ze szczekaczką i w ten sposób zapraszać kibiców na mecze Dumy Pomorza.
Pozycja lidera póki co niepewna, lepiej nie pompować balona. Przyjdą sezonowcy, nie daj Bóg Piast nam urwie punkty, będzie po liderze i będzie niesmak. Niech się umocnią, wtedy można działać
Ile można czytać o tym, że ten to zjebał a tamten to powinien grać w rezerwach. Ja wiem, wiem, po to jest forum, ale nie po to żeby przez 10 stron czytać jakieś wypociny, które w rzeczywistości nie mają miejsca !
I to pierdolenie, że źle bo remis, a bo nie grali tak czy tak.
Walczą, tworzą zespół, dają 100% z siebie, a my zamiast budować pozytywną atmosferę to szukamy dziury w całym. Ja pierdole.. Stadion kto zbuduje ?
Ile można czytać o tym, że ten to zjebał a tamten to powinien grać w rezerwach. Ja wiem, wiem, po to jest forum, ale nie po to żeby przez 10 stron czytać jakieś wypociny, które w rzeczywistości nie mają miejsca !
I to pierdolenie, że źle bo remis, a bo nie grali tak czy tak.
Walczą, tworzą zespół, dają 100% z siebie, a my zamiast budować pozytywną atmosferę to szukamy dziury w całym. Ja pierdole.. Stadion kto zbuduje ?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/08/2014 11:08
Niby co w tym ciekawego. Robak jest do tylu jesli chodzi o cale przygotowania z Pogonia. Potrzebuje troche czasu na dojscie do formy, a poki Zwolak dobrze sie pokazuje warto dawac mu szanse.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/08/2014 11:12
W tej informacji ciekawe jest to, że jednak Robak może zacząć z ławki. Pamiętając poprzedni mecz gdzie z miejsca wszedł za zasługi i wiele osób tutaj go promowało jako naturalnego pierwszego bo Łukasz to przecież nie Robak. Jeśli z ławki zacznie mecz to byłaby dobra wiadomość.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.