Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 16:50
Dla mnie jeden duży minus to zachowanie Pietruszki. Na chuj on podbiegał do sędziego i pyskował. Zupełnie niepotrzebna żółta kartka. Nawet jeśli sędzia popełnił błąd dając rożnego Widzewowi, to na pewno nie zmieni decyzji po reakcji Pietruszki. Ale to samo było w pierwszej lidze. Tam gdzie jakieś zamieszanie, tam i Pietrucha...
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 16:54
Oprócz świetnego wyniku, ładnej gry i goli trzeba przyznać, że Hricko okazał się niezłym frajerem łapiąc kartkę w 3 minucie i 2 sekundzie doliczonego czasu gry
Bardzo fajnie dzisiaj zagrał duet Golla-Rogalski, który czyścił wszystko w drugiej połowie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Noll, Traore, Bonin, Budka przy takiej formie nie powinni wystąpić już w żadnym meczu w tym sezonie
Sam nie wiem co robi Noll w kadrze zespol ekstraklasy. Ale czym dzisiaj podpadl?
Ironia losu jest to, że Noll i Budka swoimi golami z Arką niejako "załatwili" nam ekstraklasę Myślę, że dni tego pana w Pogoni są policzone, z Budką pewnie będzie podobnie. Bonin zaś to koleś ktory dłużej niz rok w żadnym klubie nie przebywa, więc tez długo sie z nim nie pomęczymy
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Fraczczak się nie nadaje... Z kazdym meczem udowadnia, ze jest słaby technicznie Piłkę prowadzi słabo, dobitka po ziemi w obrońce. W Kotwicy to on mogl grac swietnie, ale ktora to liga była?
Kolendowicz cały czas jedno zagranie, kopie do przodu i się ściga...
Gole strzelili:
Fraczczak i Kolendowicz
:-)
I chwała im za to
Ale prawda jest taka, Frączczak od początku gra słabo. W tym meczu też słabo grał. Brawo za bramkę, bo ładnie wykończył.
Kolendowicz też słabo grał w meczu... to, że zdobył bramkę nie oznacza, że zagrał dobry mecz. Sytuacja, w której nie podał do Budki w końcowce, oznacza, że on biega, kopie, ale głowy nie używa.
Oprócz świetnego wyniku, ładnej gry i goli trzeba przyznać, że Hricko okazał się niezłym frajerem łapiąc kartkę w 3 minucie i 2 sekundzie doliczonego czasu gry
Bardzo fajnie dzisiaj zagrał duet Golla-Rogalski, który czyścił wszystko w drugiej połowie.
czemu frajerem? poszedł za pilka, mimo ze wcześniej zrobił błąd techniczny, bo piłkę miał przy nodze ale jakoś dziwnie sie z nią zabrał, wiec ratujac sytuacje wszedl wslizgiem i skonczyło sie jak skonczyło. nie bądź zbyt wymagający i nie wymagaj od grajków percepcji postrzegania i przewidywania oraz kontrolowania pewnych zachowań
Jak zaznaczyłem wcześniej - Hricko sie ogarnął i gra jego naprawde wygląda pozytywnie . A był jednym ze słabszych ogniw w tym zespole, więc to spore zaskoczenie jak dla mnie. Kto wie jakby sie Noll prezentował w ekstraklasie (choc szczerze jakoś niespecjalnie chciałbym sie przekonać, przy tak grajacym duecie Dąbrowski - Hernani)
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 17:17
Janukiewicz -5-
słabszy mecz, dwa babole to jak wyjątek potwierdzający regułę i to że to tylko człowiek .Błędy na pewno pomogą mu w większej koncentracji i zejściu na ziemie po powołaniu do repry co nie zmienia faktu że mamy bardzo dobrego golkipera.
Dąbrowski -8-
mam nadzieje że ma długi kontrakt,ten transfer to mistrzostwo Świata
Rogal -6-
w I połowie słabo i praca na czerwona,druga lepsza ale bez błysku i strzały fatalne
Hricko-6-jak na niego nie najgorzej . plus dość dobre trzymanie swojej strony,na minus durna kartka po 90 min.mało wejść ofensywnych
Pietruszka-6-
w obronie średnio,głupawe kłótnie z arbitrem kiedy ewidentnie nie miał racji,duży plus za ofensywne rajdy i dośrodkowania
Golla-8-bardzo dobre spotkanie,bez strat,czyścił środek idealnie,kilka fajnych podań,cichy bohater spotkania.
Frączczak-6 -
ambicją nadrobił braki techniczne,pomysł wyjścia na pozycje przy golu szalony..ale Aka obsłużył go perfekcyjnie,nie zmienia to faktu że piłkarsko jest słabiutki.
Aka -8-
świetne podania,kreacja gry,podania...mam nadzieje że przedłuży kontrakt,nabrał pewności siebie i na wiosnę może być gwiazdką ligi.
Kolenda -7-
podobnie jak Frączczak z tym że jak do szybkości dołoży ambicje to jest już jak na naszą ligę zagrożenie,dzisiaj tak było.
Edi-6-przeciętny mecz,na napastnika to on już dzisiaj się nie nadaje,tradycyjnie jednak jedną akcją zrobił gola
Traore-4-bieda,nic nie wniósł,walczy czasem i to go ratuje ale my potrzebujemy napastnika,od zmiennego Djusse mimo wszystko o klasę gorszy.
Budka-3-wygląda jakby był 5 min. po ciosie,zagubiony,wystraszony,niczym junior...dlaczego?
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 7 października 2012, 19:44 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 17:18
Ogólnie dobry mecz w naszym wykonaniu ale panowie chciałbym jeszcze zauważyć że na prawdę dobry mecz zagrał Golla (może z niego być ciekawy piłkażyna) oraz Hricko w końcu się ogarnoł i zagrał dobre zawody. A Adama bym jeszcze nie skreślał.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 17:27
Fajny mecz w wykonaniu Pogoni, gratulacje dla Skowronka za taktykę i ustawienie drużyny. Pewnie, błędy były ale wynik i gra były generalnie bardzo przyzwoite. Dalej nie rozumiem jednak wprowadzania na siłę słabych, nieperspektywicznych zawodników bez formy jak Budka i Traore. Ten ostatni zresztą udowadnia że jego pozycja w Zagłębiu to nie był przypadek.
Cóż powiedzieć
Ktoś potwornie dał ciała nazywając kiedyś miasto Łodzią.
Lekki powiew nadmorskiej bryzy wczoraj i dziś i tonie ta łódka ( w zasadzie dwie łódki ) błyskawicznie.
Gratki
I BRAWA dla Floty .Ogolnie to w ten weekend LODZKA KOMPROMITACJA SPORTOWA
Ogólnie dobry mecz w naszym wykonaniu ale panowie chciałbym jeszcze zauważyć że na prawdę dobry mecz zagrał Golla (może z niego być ciekawy piłkażyna) oraz Hricko w końcu się ogarnoł i zagrał dobre zawody. A Adama bym jeszcze nie skreślał.
Może go w końcu wystawią jako klasycznego napastnika, chyba z przodu obecnie czuje się najlepiej, kiedyś próbowany w sparingach jako napastnik strzelał dość często...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 18:34
Obydwa zespoły nie grały jakiejś pięknej piłki ale Pogoń skutecznie wg mnie słabsze spotkanie Radka w drugiej połowie,Adama w pierwszej , reszta drużyny dobrze , na plus Aka ,Dąbrowski ,ale Ku.a co robi Traore to ja dziękuje tzn nie ma go na boisku ...........
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.