Kolejna ściema zamroczonego Mroczka . Wkłady do koszulek , płaczą ( do dziennikarzy w prywatnych rozmowach) że mają dwu miesięczne zaległości, a prezesuniu tylko patrzy na to aby odzyskać swoje udzielone klubowi pożyczki. Podobno jest 20 - paro milionowy dług , o którym nikt głośno nie mówi...
To czemu wszelkie raporty Ekstraklasy mówią o stabilności finansowej Pogoni? o wypłatach na czas? Czemu nie ma żadnych nadzorów? Lechia np. ma nadzór za mniej więcej za to o co oskarżasz Pogoń. To my mamy w kieszeni wszelkie komisje, że Lechia ma a my nie? Ze środowiska Pogońiarskiego wychodzi jedynie informacja, że zwleka się z premiami, ale też nie na tyle, że w ogóle nie dostają. Ja rozumiem, że Mroczek odlatuje, ale to nie znaczy od razu, że odloty mają być normą u wszystkich.
Kolejna ściema zamroczonego Mroczka . Wkłady do koszulek , płaczą ( do dziennikarzy w prywatnych rozmowach) że mają dwu miesięczne zaległości, a prezesuniu tylko patrzy na to aby odzyskać swoje udzielone klubowi pożyczki. Podobno jest 20 - paro milionowy dług , o którym nikt głośno nie mówi...
Ktoś może potwierdzić te rewelacje? Daniel Trzepacz, chłopaki z dumapomorza.pl lub ktoś inny kumaty
O pensjach może wiedzieć, o długu wobec epy już nie.
no ale dług wobec EPY jest w tej kwocie i to żadna tajemnica.Było to omawiane na spotkaniu z Mroczkiem. @Zygmunt Ja wiem ze my przerobilismy 5 trenerów po powrocie do e-klasy a pewnie gdybyś Ty o tym decydował było by ich 10 ciu.Powiedz tylko kto za Skorże? Kto zapewni Ci to że z tych graczy ulepi dobry ,zaangażowany zespół.Ten Team to właśnie efekt zmiany trenerów,rożnych koncepcji,taktyk i balaganu decyzyjnego.Ci ludzie jak juz ich nauczy jakiegoś schematu za moment uczą się czegoś innego z inna Miotłą.To nie Messi i spółka ze zagrają w każdej taktyce i łykną nowa po 3-4 treningach.Najlepiej w tej lidze radza sobie kluby ktorzy w tych aspektach mają mało zmian,dotyczy to rowniez trenerów.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 1 października 2017, 17:05 [1 raz(y)]
no ale dług wobec EPY jest w tej kwocie i to żadna tajemnica.Było to omawiane na spotkaniu z Mroczkiem. @Zygmunt Ja wiem ze my przerobilismy 5 trenerów po powrocie do e-klasy a pewnie gdybyś Ty o tym decydował było by ich 10 ciu.Powiedz tylko kto za Skorże? Kto zapewni Ci to że z tych graczy ulepi dobry ,zaangażowany zespół.Ten Team to właśnie efekt zmiany trenerów,rożnych koncepcji,taktyk i balaganu decyzyjnego.Ci ludzie jak juz ich nauczy jakiegoś schematu za moment uczą się czegoś innego z inna Miotłą.To nie Messi i spółka ze zagrają w każdej taktyce i łykną nowa po 3-4 treningach.Najlepiej w tej lidze radza sobie kluby ktorzy w tych aspektach mają mało zmian,dotyczy to rowniez trenerów.
A gdzie masz mało zmian, a zwłaszcza brak zmiany trenerów
Stary, ale o tym długu to była wprost mowa na spotkaniu Mroczek-kibice, które Daniel organizował. I tam wprost o tym Prezes mówił. To żadna niespodzianka
@Epson: wiem, wiem. Dlatego jak pisałem już wcześniej: niech Skorża zostanie niezależnie od wszystkiego. Jeżeli "wywalczy" spadek to niech potem ogarnia to w I lidze. Jeden warunek: niech władze pozwolą mu NAPRAWDĘ zbudować zespół tak jak on chce, jak było to np. w Zabrzu i z Broszem. Bo jeżeli zimą przyjdzie 1-2 grajków i nikt nie odejdzie to wszystko to bez sensu. Warunkiem jest zmiana postępowania Mroczka. Na TT piszą, że Mroczek przejrzał na oczy, że podobno prosił nawet Smolnego o pomoc ale ten bez gwarancji odpowiednich środków na transfery nie chciał w to wchodzić. Chciałbym w to wierzyć tzn. że Prezes poszedł jednak po rozum do głowy i zobaczył, że zawodnicy w większości robią go w ciula i wywalają jaja na wyniki, że trzeba podziękować Stolarczykowi i że trzeba zaufać Skorży w budowie zespołu i dokonać rewolucji. Czy to jest możliwe to nie wiem. Bo zawsze kończyło się u nas to jednak ograniczonym zaufaniem do trenera, kwasem z nim a potem jego odpaleniem. Chciałbym zobaczyć zimą komunikat, że oprócz paru zgranych kart z zespołu żegnamy także Stolarza i Peskovica i zatrudniamy na to miejsce fachowców.
Przecież w Górnik było trzęsienie ziemi, w Zagłębiu w sumie też.
W Zagłebiu? Stokowiec pracuje tam już jak na polskie warunki długo.W Zabrzu były zmiany ale głownie w kadrze .Brosz zbudował drużyne z młodych.U nas Skorza jest 11 meczy i juz ma mieć wyniki i drużynę jesli go zostawiono z kadra łamag i redaktorów mediów społecznościowych?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/10/2017 18:26
Ogólnie to jest straszna padaka... przyszedłby ancelotti akurat jest wolny to i tak nic by nie zrobił... Rudol rezerwy lub 1 liga... Listkowski i Zwolinski out całkowity... zwolinski chyba za mocno uwierzył w to że bedac wychowankiem i nie majac efektow i progresu nadal mozna ciagnac na formie zorro i jest nie do ruszenia... otoz nie jest... jest tylko rozpuszczonym gowniarzem i tyle... Trenerowi trzeba dac popracowac sezon nawet dwa a nie po 11 meczach zwalniac go i dawac sygnał tym miernotom co biegaja po boisku ze moga robic co chca bo i tak jak coś to poleci trener a nie oni...
Przecież w Górnik było trzęsienie ziemi, w Zagłębiu w sumie też.
W Zagłebiu? Stokowiec pracuje tam już jak na polskie warunki długo.W Zabrzu były zmiany ale głownie w kadrze .Brosz zbudował drużyne z młodych.U nas Skorza jest 11 meczy i juz ma mieć wyniki i drużynę jesli go zostawiono z kadra łamag i redaktorów mediów społecznościowych?
Zagłębie to wyjątek, choć po spadku też mieli wietrzenie szatni. Z drugiej strony patrząc na transfery to nawet w takim Zagłębiu zachodzi sporo zmian.
Co do Brosza - pracuje w Zabrzu ledwie ponad rok i gdzie tu widzisz stabilizację Równie dobrze mogli go zwolnić po kompromitacji w Kluczborku, ale wytrzymali ciśnienie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/10/2017 20:14
Jest marazm, kryzys, ale trenera bym zostawił, przyzwyczaimy się do dolnej 8 i walki o utrzymanie, ale niech dużo się zmieni. Ten od przygotowania fizycznego to amator, stolar won, Pesko, Edi won, zatrudnić profesjonalistów. Odpalać piłkarzy, krok po kroku. Zróbmy krok wstecz, oby bez spadku z ligi, ale wyczyścić trzeba tego raka, bo to te osoby które są w klubie do tego doprowadziły. Skorza przyszedł na gotowe, a że jest burdel to już ciężko mu go na boisku posprzątać.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/10/2017 20:17
A może to -50% pensji to gra na rozwiązanie kontraktów i wyczyszczenie drużyny? 3 miesiące zaległości i piłkarzyki taką sprawę szybko przeprowadzą przez PZPN jak będą chcieli...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/10/2017 20:17
nie wiem panowie czy pamietacie... zdjecie na nowy sezon 2017/2018... tam na tym zdjeciu było więcej postaci z tzw staffu niż kurva samych piłkarzy... to jest tragedia jakaś
nie wiem panowie czy pamietacie... zdjecie na nowy sezon 2017/2018... tam na tym zdjeciu było więcej postaci z tzw staffu niż kurva samych piłkarzy... to jest tragedia jakaś
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.